Jump to content
BulForum.com

Шофьорски курсове

mYa

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

da we az v ponedelnik 6te ida da vidq. to instruktora mi kvo trqq mi dade? v smisul to ima li mnogo da populva samiqt toi ili vednaga 6te mi gi dade dokumentite ? nai-burzta ne e li za 5 dni? za 3 dni kakva e cenata ako ima takava?

da we az v ponedelnik 6te ida da vidq. to instruktora mi kvo trqq mi dade? v smisul to ima li mnogo da populva samiqt toi ili vednaga 6te mi gi dade dokumentite ? nai-burzta ne e li za 5 dni? za 3 dni kakva e cenata ako ima takava?

Otiash v kabineta na avtoshkolata ti tam sekretarkite sha ta opravat. Zimash si dokumentite i v KAT.

Не знам кво говорите - 3 дни... Това само под масата :lol:

Има 2 варианта за издаване на свидетелството - 10 и 30 дни.

И на мен ми казаха да изчакам след изпита 2-3 дена за протокола, ама аз и без тва не бях минал БЧК, така че...

ПС. Да не забравиш медицинското с преглед при очен лекар :angry:

tva medicinskoto svidetelstvo ot kude se vadi ? martin ? :)

В коя да е болница биха го направили. Тряя да има очен кабинет само. Аз го изкарах от ДКЦ-то до понеделник пазара. Зимаш си бланка и са разправяш на регистратурата къде/кога/колко пари искат.

awe 4etoh nqkude ot li4niq lekar 4e ne stavalo podpe4atano tam ili ne6to takova..qsno...hm dali ne moga po nqkuv na4in da izpolzvam tva ot voennata komisiq ili to si ostava za tqh mai..qvno 6te hoda v pon do nqkoi o4en lekar :)

Медицинското за Б категория си го изкарах то личната взех една бланка 10 стинки и тя я попални и всичко беше 6 .

zna4i ne trqbva da hodq do o4en lekar taka li ?

Трябва, само дето повечето лични лекари просто попълват сами, че всичко ти е наред и тва е.

За C не знам да се изисква нещо повече като прегледи, но може и да бъркам.

ako dnes sum si pusnal dokumentite i sa mi kazali da ida dr sedmica petuk dali ima 6ans dr sedmica srqda/4tuk da sa gotovi

Мисля, че ти казах :blink:

По принцип документите стават понякога и за ден, но идеята е след като си платил за 10 да ги вземеш след 10. Ти ще отидеш и ако е по-рано от определената дата ще ти потърсят "уж" нещата и ще ти кажат да дойдеш пак, щото не е излезнала книжката. Може и даже да не ги потърсят, а пък и не са длъжни хората. В четвъртък според мен има шанс да са ти готови и да ти ги дадат, но за сряда се съмнявам. Но пък е добре да пробваш.

Мисля, че ти казах :blink:

По принцип документите стават понякога и за ден, но идеята е след като си платил за 10 да ги вземеш след 10. Ти ще отидеш и ако е по-рано от определената дата ще ти потърсят "уж" нещата и ще ти кажат да дойдеш пак, щото не е излезнала книжката. Може и даже да не ги потърсят, а пък и не са длъжни хората. В четвъртък според мен има шанс да са ти готови и да ти ги дадат, но за сряда се съмнявам. Но пък е добре да пробваш.

Чичката кат земе лисчето и види на коя дата си ги подал, ако не са изминали дните за поръчката едва ли ша си направи труда да прерови в кашоните и да ти е даде. Аз подадах на 26ти и кат отидах на другия месец на 24ти ми каза, че не е готова и да дойда пак след 2 дена :angry1 Един приятел дето баща му е майор от КАТ едвам едвам е зимал на 25тия ден. Така че според мен недей са напъвай за 1-2 дена по-рано само ша са разкарваш :)

hm emi puk na mn moi pr. sa im bili gotovoi po-rano 6te vidim ima vreme

Сигурно вечер я сънуваш тая книжка :) Ще имаш много ама много време да караш, споко :)

Има и още една тънкост - снимката , ако на личната карта сте с брадичка и на снимката за шофиорска книжка трябва да сте със нея .АЗ така отивам да си вадя шофиорска и нося снимка с брадичка а на личната карта съм без и трябваше да ходя да я махам и да се снимам отново.НО това пак става лесно, а ако е обратно трябва да си пускам брада -голяма простотия, бях свидетел на подобен пример на един пич и той вика ми кво да права ся ша хода в театъра да си лепа няква брада :) . Пълен абсурд.

Голяма част от нас ако не са карали шоф. курсове, то поне имат приятел, който наскоро ги е карал.Нарочно казвам "шофьорски курсове", а не книжка. Така че нека тук да споделяме впечатленията и грешките си, за да се учим всички от тях- инструктори-фантоми, корумпирани изпитващи, престъпни схеми,злоупотреба със служебни правомощия и др.- т.е. кой как се е опарил, или как е успял да си вземе книжката. Пишете в по' Езопов стил, защото има едни хора с маски и звездички по раменете, дето ще четат после :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...