simbata Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 На мен ми е интересно дали трябва да си Точно на 17 и 9 за да почнеш с курсовете?Примерно не може ли на 17 и 7-8,че нещо не ми се карат курсове посред зима (следващата де,то и без тва това сега не е ноо зима )? минимум 17 и 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 abe zapisviate se za b4ka ot rano 4e mamata si traka. zapisah se na 5ti i 1vata svobodna data be6e 28 taka4e idqlka si pasva 6toto i kormuvaneto mi e nqkude tam ...no koito si e vzel kormuvaneto i mu se kara tepurva 6te 4aka b4ka ako ne se e zapisul...kofti trupka za b4ka to4no da 4aka6:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 минимум 17 и 9 трябва да си на 17 и 11 месеца...Тъйкато курса ти е горе-долу месеца,та кат го изкараш да си на 18.Преди може да е било 3 месеца преди 18,но вече не е.Лично говорех с инструктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 hm az naprimer se zapisah na teoriqta kursa predi da sum stanal na 17 i 11 meseca. spored moje6 da kara6 3 meseca po-rano no trqq si naprai6 taka 4e za 3 meseca da izkara6 24/ili kolkoto sa tam 4asovete togava/ koeto e mlako kofti mn rqdko 6te kara6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 А,някои знае ли от кога и колко пари 6те се вдигат книшките Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 tuk kazaha 4e ot 1vi april po 30 4asa stavat a za prite ne pomnq proveri v temata ili v neta ima6e nqkude info Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 трябва да си на 17 и 11 месеца...Тъйкато курса ти е горе-долу месеца,та кат го изкараш да си на 18.Преди може да е било 3 месеца преди 18,но вече не е.Лично говорех с инструктор. Ами аз доколкото знам, можеш да караш курса на 17 и 9, но преди да станеш на 18 неможеш да си вземеш книжката...или нещо такова беше...а сигурно си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 predi 18 ne moje da ide6 na listovki prosto. a btw ni6to ne se u4i na tva tupo kormuvane v4era karah s ba6ta mi na "poligona" na grebnata i parkiraniq i vsekvi takiva raoti sa dosta po-trudni ot tova prosto da kara6 izgrada/koeto te u4at na kormuvanet/ mn qko moje6 da kara6 no kato doide vreme da parkira6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 predi 18 ne moje da ide6 na listovki prosto. a btw ni6to ne se u4i na tva tupo kormuvane v4era karah s ba6ta mi na "poligona" na grebnata i parkiraniq i vsekvi takiva raoti sa dosta po-trudni ot tova prosto da kara6 izgrada/koeto te u4at na kormuvanet/ mn qko moje6 da kara6 no kato doide vreme da parkira6... Мен на изпита не са ме карали да паркирам Иначе като покараш 1-2 седмици с книжка и ти става адски лесно паркирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Паркиране са прави принципно, поне аз правих като карах курсовете и е елементарно Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Френският гараж при някои е зор да го научат,особено при момичетата(нищо лично). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Френският гараж при някои е зор да го научат,особено при момичетата(нищо лично). Както каза "(нищо лично)", но при момичетата всичко е зор. На 10 1-2 да карат горе-долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Френският гараж при някои е зор да го научат,особено при момичетата(нищо лично). То тряя и да свикнеш с колата. Аз примерно на курса с учебната астра го научих лесно ама ся ако тръгна да го права на нашия пасат комби ша са озора Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 То тряя и да свикнеш с колата. Аз примерно на курса с учебната астра го научих лесно ама ся ако тръгна да го права на нашия пасат комби ша са озора Принципа е един и същ,ако не успееш от първия опит винаги можеш да опиташ пак нали така :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Иначе като покараш 1-2 седмици с книжка и ти става адски лесно паркирането Ами не е точно така! Паркирал ли си в центъра на града (Пловдив) ? Там наистина можеш да се научиш да паркираш,особено ако си затиснат отпред и отзад.Има едно задблоково пространство точно зад сградата срещу халите,сигурно някои от вас паркират там колите си,безплатно е,няма паяци и т.н. но гъча е голям! Това там си е истински полигон,на който в реални условия можеш да тестваш уменията и нервите си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Някой губил ли си е книжката и дали е наясно с процедурите при изкраване на нова ? И друго - колко е най-бързата услуга за вадене на книжка и какви пари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Някой губил ли си е книжката и дали е наясно с процедурите при изкраване на нова ? И друго - колко е най-бързата услуга за вадене на книжка и какви пари ? 40 или 42 лв мисля че беше експресната услуга в КАТ,книжката я изкарват за 1 седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 be ne kazvam 4e e trudno az li4no malko mi be6e kofti v na4aloto s na ba6ta mi kolata no sled 10tina 20 min se svikva prosto tupo e 4e ne se u4i tva mi be6e misulta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ами не е точно така! Паркирал ли си в центъра на града (Пловдив) ? Там наистина можеш да се научиш да паркираш,особено ако си затиснат отпред и отзад.Има едно задблоково пространство точно зад сградата срещу халите,сигурно някои от вас паркират там колите си,безплатно е,няма паяци и т.н. но гъча е голям! Това там си е истински полигон,на който в реални условия можеш да тестваш уменията и нервите си! Трудно, ако е голяма колицата на малко място. Баща ми се ми вика, ако на мен ми трябват 20 см за френски, на теб ти трябват минимум 50 см. Това е за новобранци, ама взе да не ми прави впечатление каде си оставям колата и как, най-много се нервя на някви турбо газари дето се чудят от каде да профучат, и естествено на мацки в учебни коли. Право е трагедия да караш зад тях. Много нерви Някой губил ли си е книжката и дали е наясно с процедурите при изкраване на нова ? И друго - колко е най-бързата услуга за вадене на книжка и какви пари ? Експресната е 40 лв. и 5лв за полълване на документите и 1,13лв за талон мисля. Абе излиза ти към 50-сетина лева всичко. И излиза за една работна седмица, тоест Понеделник - Петък. Аз си пуснах бавна, защото е неоправдано да давам на тия в КАТ грешни пари, за книжка, която ще ми дадат и безтуи това на 21-вия ден... be ne kazvam 4e e trudno az li4no malko mi be6e kofti v na4aloto s na ba6ta mi kolata no sled 10tina 20 min se svikva prosto tupo e 4e ne se u4i tva mi be6e misulta Габарити това му е майката иначе на зула не става. И най-вече спокойно и бавно за да не стават инциденти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 5те лева за попълване може и да си ги спестиш. Мойто си го попълвах сам. Да и дам 5лв на оная, за да ми напише името и адреса на комп си е баси обира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Попълването на документи е най-добре да се направи в школата където си кормувал от секретарката на школата на пишеща машина,(срещу 5 лв)после като отидете в КАТ само давате документите и сте готови Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 dnes hodin na 1 poligon predi mebelna ku6ta s kol4eta i pro4ie 4e ne mi se trenira spiraniq v grada 4ak kato vzema knijka tupo e da kara6 a da se 4udi6 kude da spre6. ta pokarah 2 4asa i ve4e nqmam oplakvaniq. a parkiraneto ako ne si pravil na kormuvaneto a posle mi vzeme6 knijka i se 4udi6 kude da spre6 6toto i e za 1vi put da spre6 po nqkuv si na4in samo za smqh moje6 da stane6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ai da mi 4estita knijkata nekva ideq za kolko vreme stava nai-burzata knijka za 5 rabotni dni li e ? i ako dnes sum minal kormuvaneto moje li v pon da podam dokumenti v smisul instruktora mi moje li za tva vreme da podgotvi kvoto ima da gotvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ai da mi 4estita knijkata nekva ideq za kolko vreme stava nai-burzata knijka za 5 rabotni dni li e ? i ako dnes sum minal kormuvaneto moje li v pon da podam dokumenti v smisul instruktora mi moje li za tva vreme da podgotvi kvoto ima da gotvi По принцип инструктора би трябвало да ти е готов. БЧК ако си минал най-бързата поръчка е 3 работни дни. И БЕЗАВАРИИНО КАРАНЕ. УМНАТА ПО ПЪТИЩАТА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ai da mi 4estita knijkata nekva ideq za kolko vreme stava nai-burzata knijka za 5 rabotni dni li e ? i ako dnes sum minal kormuvaneto moje li v pon da podam dokumenti v smisul instruktora mi moje li za tva vreme da podgotvi kvoto ima da gotvi По-добре недей да бързаш, защото не се знае тоя от КАТ кога ще пусне документите,че си минал изпита. Ако днес не ги е пуснал... събота и неделя няма кой да бачка и не се знае дали в понеделник ще е готово. Аз като си взех книжката и на следващия ден отидох да си подам документите ама ми казаха, че още не били получили информацията от изпитите проведени предишния ден. И трябваше да изчакам още 1-2 дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.