zlobil Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 предполагам че ще успееш да ги свършиш другото вече е много относително Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Ако започна курсовете от 10 януари ще мога ли да го свърша до края на март някъде. Колко горе долу лева ще ми излезе един курс и ми препоръчайте някой, който наистина ще ме научи да карам добре Аз лично ги изкарах за 1 месец 24 учебни часа . Инструктора ми беше от Хисаря и всеки ден идва в Пловдив . Попитах го от кога ще има увеличение и той ми каза , че сега тарифата си е същата по нататък ако излезе нещо официално ще се уселичът таксите но засега взима курсисти на същата тарифа . EDIT: офтопик NEFARIOUS малко си извън темата но както и да е аз бях неска там и успях да си подам документите хвана ме обедната почивка но си почаках Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Аз лично ги изкарах за 1 месец 24 учебни часа . Инструктора ми беше от Хисаря и всеки ден идва в Пловдив . Попитах го от кога ще има увеличение и той ми каза , че сега тарифата си е същата по нататък ако излезе нещо официално ще се уселичът таксите но засега взима курсисти на същата тарифа . Днеска бяха ба*ти опашките в КАТ. Утре ще трябва да ходя. Дано да съм бърз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 БЧК-то има ли валидност и ако да каква е тя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Колко горе долу лева ще ми излезе един курс и ми препоръчайте някой, който наистина ще ме научи да карам добре около 350-400 кинта всичко,а за инструктор-ако намеря телефона на моя инструктор ще ти го дам човека може да води курсовете на няква хипер стара вектра,но ако го слушаш ще те научи,пък и е много забавен тип по принцип а бчк-то няма валидност,дори не ти го искат като документ при проверка от кат,трябва ти колкото да ти изкарат книжката Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 БЧК-то има ли валидност и ако да каква е тя? Ами има валидност за завършен курс по първа медицинска помощ при ПТП . Ако си го взел наскоро или сега ще го взимаш важи за България и Европейският съюз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Ок, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Ако започна курсовете от 10 януари ще мога ли да го свърша до края на март някъде. Колко горе долу лева ще ми излезе един курс и ми препоръчайте някой, който наистина ще ме научи да карам добре Аз курса си го изкарах за има-няма 15 дни, само за изпита почаках малко повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 От април месец курсовете стават 300 еврос,30 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 e kaji ot kude znae6 info a u i az moga da kaja ne6to takova no koi 6te mi povqrva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Те само цените дигат, ама качеството йок! 30 учебни часа са недостатъчно според мен! това са 30 * 45 = 22:30 реални часа! Близките години няма да има край войната по пътищата! При мен бяха 24 часа 1 учебен час извън градско беше 20 км градско 1 учебен час в града 40 мин по часовник то не само не е достатъчно но и много от наборите се мислят за състезатели тези игри и филми влияят зле всеки си живее в неговия филм и когато направи белята тогава излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Айдее и аз взех днеска изпита по кормуване, остана ми само да си оправя документите Познайте кой ми беше изпитващ-Тютюнджиевски(тези които са били късани знаят кой е).Мога да кажа, че едва ли има по лош изпитващ от тоя индивид.Не казвам, че не си разбира от работата, просто се заяжда, дори и да няма никакъв проблем.А за тези които сега има предстоят изпити мога само да кажа да не се притесняват, да проявяват толерантност към другите участници в движението и пешеходците.Но най-важното-не се престаравайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 az karah kursovete pri Georgi Krqkov...predi be6e na Ford Eskort,sega e s novoto Reno Clio...mnogo gotin 4ovek e,biv6 slujitel v DAI...6te vzeme6 knijka,osven ako ne si nqkoi palen hal,no i da si hal,6te te nau4i...az karah 18 4asa i me pusna na izpit...iska6e da me puska na 3-q 4as,prosto ne znaeh o6te listovkite...no az karam ot 12 godi6en,kakto i da e...ne e vajno... dokolkoto znam GSM-a mu e 0888204343,pone takav be6e ...nqma da sajalqvate ako se zapi6ete pri nego ...USPEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Вече съм на вълна как мога да си купя шофьорска книжка категория Ткт? Има ли някой по-запознат с нещата?Може и на лично. Ситуацията е такава,че почти никой вече не организира курсове за Ткт,единствения вариант е да карам курсове за С(Ткт идва даром с С-то),но нямам време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 abe pravq listovkite ot 2006 na TRUD s edno PEGEOT 407. ta vsi4ko poznati sa minali s tezi listovki no 1 pr v4er mi kaza 4e e pravil i e minal izpita predi 2/3 sedmici s nekvi novi zeleni ili ne6to takova. ta dali ima zna4enie koi 6te pravq ? ne mislq 4e bi trqqlo da ima golqma razlika...u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 abe pravq listovkite ot 2006 na TRUD s edno PEGEOT 407. ta vsi4ko poznati sa minali s tezi listovki no 1 pr v4er mi kaza 4e e pravil i e minal izpita predi 2/3 sedmici s nekvi novi zeleni ili ne6to takova. ta dali ima zna4enie koi 6te pravq ? ne mislq 4e bi trqqlo da ima golqma razlika...u? Ти си научи правилника като пътя до тоалетната и обратно пък после какви листофки ау няма значение . Важното е да четеш хубаво въпросите даже по 3 пъти и тогава да бележиш отговор . Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SaDeR^ Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 abe pravq listovkite ot 2006 na TRUD s edno PEGEOT 407. ta vsi4ko poznati sa minali s tezi listovki no 1 pr v4er mi kaza 4e e pravil i e minal izpita predi 2/3 sedmici s nekvi novi zeleni ili ne6to takova. ta dali ima zna4enie koi 6te pravq ? ne mislq 4e bi trqqlo da ima golqma razlika...u? Няма значение какви листовки учиш , ти научиш ли правилника , а какви листовки зелени или червени тва е без значение , въпрсите са едни и същи.Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 e da de pravi ste i pravilnika si go znam no vse pak da popitam i za dr. mnenie v smisul po-hubavo si e da sa ti poznati vsi4ki vuprosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 В събота бях на изпит всичко си е както преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 e to ne sum predpolagal 4e 6te ima nekvi promeni v zakona frapantni a ina4e moje li da mina b4k predi da sum si vzel i kormuvaneto za da ne se bavq posle i s nego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 e to ne sum predpolagal 4e 6te ima nekvi promeni v zakona frapantni a ina4e moje li da mina b4k predi da sum si vzel i kormuvaneto za da ne se bavq posle i s nego ? Може ако искаш и сега си го изкарай . Препоръчвам ти да идеш по рано на БЧК , че са заети датиде за 1 седмица минимум напред даже за 2 майче все бяха заети . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Я кажете в крайна сметка дали наистина ще има увеличение на тарифите и колко ще е то? И по възможност да кажете от къде я имате информацията, за да не се окаже чист популизъм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 От 1ви април стават вместо 24 учебни часа 32.Вече зависи от инструктора, ама примерно аз при моя се записах на 300 лв октомври месец сега записва на 350 без да има промяна в часовете.Неминуемо ше скочат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 От 1ви април стават вместо 24 учебни часа 32.Вече зависи от инструктора, ама примерно аз при моя се записах на 300 лв октомври месец сега записва на 350 без да има промяна в часовете.Неминуемо ше скочат. То тия 50лв отиват за новите такси. Дефакто за ся те са скочили само. Мен за изпита по кормуване миналата седмица ми иска 40лв още за таксата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Таксата е 30 кинта преебали са те нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.