Defekt Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Аз и на двамата симпатизирам Но мисля че Адриано е по-бърз и има силен удар А за Шефченко (no comment) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Определено Шева е по-класният играч. Много изобретателен и съобразителен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 mai se vidq koi e po klasniq se pak se razpisa a adriano ne mu 4uh imeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 mai se vidq koi e po klasniq se pak se razpisa a adriano ne mu 4uh imeto <{POST_SNAPBACK}> mi ako be6e gledal ma4a kakto trqbva 6te6e da razbere6 za6to ne si mu 4ul imeto ina4e Sheva e nai-golemiq izrud Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 mai se vidq koi e po klasniq se pak se razpisa a adriano ne mu 4uh imeto <{POST_SNAPBACK}> никога не говори без да знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 mai se vidq koi e po klasniq se pak se razpisa a adriano ne mu 4uh imeto <{POST_SNAPBACK}> Ахахаха. Емй толкова си гледал мача . Адриано не игра ве . Затова не си му чул името ... Но защо говорите без да знаете ?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Предпочитам Adriano по ми допада неговата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 mai se vidq koi e po klasniq se pak se razpisa a adriano ne mu 4uh imeto <{POST_SNAPBACK}> това ме развесели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Адриано е по-млад и по-неопитен , и поради тези , но и други причини , аз мисля , че Шева е по-класния играч. Адриано прекалено много залага на индивидуалната игра, и това не е никак добре за него и за отбора му. Надявам се да се пооправи и да подава повечко <{POST_SNAPBACK}> Ми то с неговите качества по-добре да не подава, а да играе сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Според мен Адриано е по добрият тъй като Шевченко почти всички голове му са сам срещу вратаря или с глава не може сам да реши мач докато Адриано може всичко спомнете си мача с Удинезе прeз първият полу сезон когато той взе топката от наказателното поле на Интер и сам вкара а после вкара и от 40 метра,той може да поведе отбора в трудни моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Shve vs Ibrahimovic-tova e dobra tema sahto ili pak Bojinov-Adriano.....(ironiq,ako ne go razbreahte) Inache po temata:Sheva e unikalen,postignal e vsi4ko-kupi v Italiq i v Evropa,individualni otlichiq.......Adriano go ochakva blqskava kariera,no e mnogo "chupliv" futbolist Link to comment Share on other sites More sharing options...
hooligan Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Ave Sheva e pylen izrod za men e naidobriqt napadatel izob6to v sveta.A pyk ot drugata starana e Adriano koito s ni6to ne se e dokazal.I za men izob6to nqma mqsto za sravnenie mejdo dvamata.Sheva e N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Еми има място за сравнение защото и двамата за напеадатели и и двамата за едни от наи добрите в италия и в европа.За пореден път ще кажа моето мнение-Адриано наистина може да поведе отбора и да си прави сам головете докато Шева е типичен реализатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Адриано е животно без умора и смразяващ удар, докато Шевченко залага на хитрината и техниката <{POST_SNAPBACK}> Хаха това определение ми хареса Иначе Шевченко е много по-добър от Адриано Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 тцтц който казва че Адриано е по-добър значи не е гледал и 10% от головете не Шевченко това е уникален играч леко удря топката и тя вече е във вратата не случайно го сравняваха със Бастен а предполагам всички знаем кой е Бастен а Адриано е направил 1 сезон верно и в Парма играеше значи 2 сезона в които играе добре и го сравняваме с играч който от 5 години е 1 от най-добрите играчи в Европа и нз колко пъти е голмайстор на Италия 2-3 ше да са такаче мисля че дактите сами говорят за себе си ... а и моментната игра на Шева си остава по-добра на Адриано личното ми мнение е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Адриано ми харесва повече и като тип нападател и като визия Link to comment Share on other sites More sharing options...
winged Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 smeshna raota.kak taka shte sravnjavash sheva s adriano shevchenko e kade-kade po dobur ot adriano /trofeite sashto sa fakt/a puk i adriano e mnogo lakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 адриано е 200 пъти по добър от прехваления шевченко и от който и да е от милан.неслучайно е най скъпият играч в света.по як е от шевченко,по бърз е ,по техничен е,удара му е десетки пъти по силен. украинеца само цъква на празна врата ,тва и аз го мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 адриано е 200 пъти по добър от прехваления шевченко и от който и да е от милан.неслучайно е най скъпият играч в света.по як е от шевченко,по бърз е ,по техничен е,удара му е десетки пъти по силен.украинеца само цъква на празна врата ,тва и аз го мога <{POST_SNAPBACK}> Еми да те продадем в Милан тогава?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 и да бях добър никога не бих играл в най омразния си отбор ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 адриано е 200 пъти по добър от прехваления шевченко и от който и да е от милан.неслучайно е най скъпият играч в света.по як е от шевченко,по бърз е ,по техничен е,удара му е десетки пъти по силен.украинеца само цъква на празна врата ,тва и аз го мога <{POST_SNAPBACK}> Адриано като отиде в по-голям отбор от Интер тогава ще си проличи що за стока е. Шевченко играе в един от най-големите отбори в света и е номер 1. Доказал се е 1000 пъти. Тва за празната врата е голям виц Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Андрей Миколайович Шевченко Не съм си и мислел, че може да възникне спор на такава тема! На Адриано ще му трябват още доста години, за да вземе толкова трофеи колкото има Шева, за респект да не говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 eazy-e ти футбол гледаш ли ??? щото Шевченко е най-добрия нападател в Европа от доста години ... не случайно го сравняваха с Бастен ... ей ти сигурно не си чувал за Бастен прочети в и-нет за него ако искаш ... доста ти е смехотворно твърдението бтв !!! бтв не се заяждам просто казвам какво мисля ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 хахахахах аве не ми обяснявай на мен за футбола.. много добре знам кой е бастен,гулит,рийкард,куман по принцип обичам холандския футбол шевченко не го харесвам като играч.вкарва ,вкарва.просто не ми праи кеф.не е способен да вкара от 40 метра като адриано,просто няма качествата му.бройте си там трофеи и вкарани голове ,не ми дреме,адриано е най добрия нападател в европа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 хахахахахаве не ми обяснявай на мен за футбола.. много добре знам кой е бастен,гулит,рийкард,куман по принцип обичам холандския футбол шевченко не го харесвам като играч.вкарва ,вкарва.просто не ми праи кеф.не е способен да вкара от 40 метра като адриано,просто няма качествата му.бройте си там трофеи и вкарани голове ,не ми дреме,адриано е най добрия нападател в европа <{POST_SNAPBACK}> доста несериозно изказване. Първо Шевченко е вкарвал фаул от 35 метра и то без да очакваш. Винаги може да поднесе изненада с нестандартни изпълнения. Никой не му очакваше гола му във втория мач срещу Интер. Както си цъка с топката и изведнъж я гледаш в мрежата. Второ Адриано е по зле и от Анри и от Шевченко, има много хляб да яде за да стане най-добър в Европа. Просто си личи ултра пристрастното мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.