XMD Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Значи дъното ми е на ASSROCK K7 Upgrade - 880/A/ASR и въпроса ми е дали мога да му сложа такава рам- 512MB DDR-2 533MHZ, Kingmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Значи дъното ми е на ASSROCK K7 Upgrade - 880/A/ASR и въпроса ми е дали мога да му сложа такава рам- 512MB DDR-2 533MHZ, Kingmax <{POST_SNAPBACK}> Щом говорим за AMD процесор и дъно, значи не можеш да сложиш DDR2. Това засега върви само при Intel Pentium4. Но не се отчайвай , DDR2 в все още не са толкова добре разработени, че да имат голяма разлика в производителността с DDR1. Купи си едно DDR 512MB 500MHz и си готов. Това е в случай, че се занимаваш с overclock, а ако не, тогава вземи 400MHz. (Нали не бъркам, че говорим за AMD? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Щом говорим за AMD процесор и дъно, значи не можеш да сложиш DDR2. Това засега върви само при Intel Pentium4. Но не се отчайвай , DDR2 в все още не са толкова добре разработени, че да имат голяма разлика в производителността с DDR1. Купи си едно DDR 512MB 500MHz и си готов. Това е в случай, че се занимаваш с overclock, а ако не, тогава вземи 400MHz. (Нали не бъркам, че говорим за AMD? ) <{POST_SNAPBACK}> Въобще не бъркаш. Дъното не е клокарско, тъй че и по евтина ddr400 памет ще му свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.