Jump to content
BulForum.com

Един въпрос

Recommended Posts

Значи дъното ми е на ASSROCK K7 Upgrade - 880/A/ASR и въпроса ми е дали мога да му сложа такава рам- 512MB DDR-2 533MHZ, Kingmax

Значи дъното ми е на ASSROCK K7 Upgrade - 880/A/ASR и въпроса ми е дали мога да му сложа такава рам-  512MB DDR-2 533MHZ, Kingmax

Щом говорим за AMD процесор и дъно, значи не можеш да сложиш DDR2. Това засега върви само при Intel Pentium4. Но не се отчайвай :) , DDR2 в все още не са толкова добре разработени, че да имат голяма разлика в производителността с DDR1. Купи си едно DDR 512MB 500MHz и си готов. Това е в случай, че се занимаваш с overclock, а ако не, тогава вземи 400MHz. (Нали не бъркам, че говорим за AMD? :) )

Щом говорим за AMD процесор и дъно, значи не можеш да сложиш DDR2. Това засега върви само при Intel Pentium4. Но не се отчайвай :) , DDR2 в все още не са толкова добре разработени, че да имат голяма разлика в производителността с DDR1. Купи си едно DDR 512MB 500MHz и си готов. Това е в случай, че се занимаваш с overclock, а ако не, тогава вземи 400MHz. (Нали не бъркам, че говорим за AMD? :) )

Въобще не бъркаш.

Дъното не е клокарско, тъй че и по евтина ddr400 памет ще му свърши работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...