Jump to content
BulForum.com

Някоя програмка за говорене по ИНТЕРНЕТ

Grosmaster

Recommended Posts

Трябва ми програмка с която да мога да си говоря с един приятел от USA.

Бях чувал че имало, но нека ако някои използва да пише.

Благодаря :D

Сега и ако обясните и как се работи с нея равни нямате :D

А връската зависи ли каква е, в смисъм като кажа нещо веднага ли ще го чуе или има някакво закъснение?

Благодаря ви много.

Ама ти кати си направиш регистрация, системата ти дава някакав номер ли или?

След като си направиш регистрация вече си имаш акаунт чрез който се свързваш с хора

Аз си мислех, че всеки знае и с коя програма се говори и пише освен с Skype. Grosmaster Какъв е този въпрос? Виш

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=27919

Yahoo! Mesenger

Тези трите стават и за чат и за говорене едновременно за другите не съм сигурен.

Ползвам SKYPE,ICQ 5 и Yahoo Messenger,но за телефония мисля,че SKYPE е най-добра !

Me too........

тарся си слушалки с микрофон,бихте ли ми препорачали някакви,ако не ви затруднявам !!!! :punk :music :music

Аз пък не мога да разбера защо някои преди да отворят нова тема не проверят дали преди това не е имало същата :confused Явно, защото така е по-лесно....а и модераторите за какво са....нека да им намираме работа, щото си нямат.

1

2

3

Със сигурност има и още, но няма само вас да ви мързи да търсите.....не смятам да ровя повече. :inqn

тарся си слушалки с микрофон,бихте ли ми препорачали някакви,ако не ви затруднявам !!!! :punk  :music  :music

Направо сам се затрудняваш! Иди във всяко едно магазинче за техника и си купи най-обикновен микрофон от 4,5или6 лв. :punk

За слушалките - според възможностите!

И аз ползвам Skype но поради финансова недостатъчност си говоря чрез едни най-обикновенни слушалки без микрофон.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...