PcG Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Модемчето е в добро състояние. Работи без проблем. Цена: 50 лв.(може и по договаряне) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted April 6, 2005 Author Share Posted April 6, 2005 Ето и снимка на модема Motorola SURFboard 5100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 В момента с него ли си и ако реша да го взема кога евентуално ще можеш да ми го дадеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 И аз продавам такъв модем.Не искам да взимам клиенти ,ама ако има още желаещи може да пратят PM,за да се договорим за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 И аз продавам такъв модем.Не искам да взимам клиенти ,ама ако има още желаещи може да пратят PM,за да се договорим за цената. <{POST_SNAPBACK}> и ако не е тайна защо го продаваш? по-добър доставчик си намери? ако не е тайна кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcG Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 В момента с него ли си и ако реша да го взема кога евентуално ще можеш да ми го дадеш? <{POST_SNAPBACK}> Значи модема мога да го дам веднага ползвал сам го около година и не прави никакви проблеми чакам само желаещи да се договорим за цената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.