gogo_bg Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Някои да ми каже как да подкарам на Mplayer ( тоя дето е в warez.ru 16 мегабаитовия ) субтитри на машима с win 98 защото ми излизат яроглифи а като отивам в settings сам mplayera си има някви си негови шрифтове пс : е баси толква ли сложен вапрос зададаох ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Някои да ми каже как да подкарам на Mplayer ( тоя дето е в warez.ru 16 мегабаитовия ) субтитри на машима с win 98 защото ми излизат яроглифи а като отивам в settings сам mplayera си има някви си негови шрифтове пс : е баси толква ли сложен вапрос зададаох ??? <{POST_SNAPBACK}> трябва ти divx 400 за субтитри и от там ги настроиваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Ами там дето са неговите шрифтове в момента ти е на "Western" смени го на "Cyrillic" И си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 ако става въпрос за този, имам един въпрос: - как да сваля титрите в долната лента? нещо в config файла би трябвало да се задава, но аз нещо не успявам да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 хм ... някой преди беше ми помогнал с кирилицата при изкарването на титрите, но сега ми се налага пак да ползвам този плеър и не мога да се сетя как беше. помня само, че не съм ползвал divx400, което е споменал twoface Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Запиши във файла ...mpayer/mplayer/config (без разширение е) следното: vo=directx double=yes font=c:/windows/fonts/arial.ttf subfont-text-scale=3.5 vf-add=dsize=-2:400:1,expand=0:0:0:75:0:4/3 subpos=100 autosync=100 framedrop=yes quiet=yes subcp=cp1251 cache=81920 cache-min=10 Към плеъра има прикрепен хелп>....mplayer/man_page.html, където е обяснено за какво са ключовете ако искаш да смениш позицията на видеото и големината и позицията на субтитрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 мерси много, wolf сега като се поразрових из help файла намерих и как се позиционират титрите в черната лента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.