Jump to content
BulForum.com

Въпрос относно Windows 2000

Recommended Posts

От извесно време минах на Windows 2000 [преди бях на Хр].Проблемът е че игри които ми вървяха на Хр не вървят на 2000.Може ли някой да ми каже от какво е това??

Според мен нямам драйвери за видео картата,но не съм сигурен защото много много не ги разбирам.Ако е от това плс дайте линкове от които да си дръпна най-важните драйвери [видео картата ми е модел 32mb RIVA TNT2 TM64]

П.С. sorry ако темата не е подходяща за тук но ми трябва отговор спешно

Сега свалям Directx 9.0c ще видим какво ще стане.Колкото до игрите - NFS6 ,

Serious Sam , контрата неще да ме пуска във сървъри и върви само на Software и неще да се нагласи на OpenGl

П.С. sorry ако темата не е подходяща за тук но ми трябва отговор спешно

Да май темата ти хич не е за тук ама ,хайде нама проблем!

Най-вероятно наистина драйверите са ти проблем но за картата ти пробвай тук

http://members.driverguide.com/driver/deta...?driverid=18670

ама не си написал с какви драйвери си в момента и дали си ги ъпдейтвал така че пробвай, и ако не стане дай малко повече информация .

P.S. между другото ако не стане с тези посочени там драйвери пробвай с :confused 61.76 :confused версията за GeForce , би трябвало да стане. Поне така са си решили много хора проблемите, който са имали с такава карта като твоята, колкото и да не ти се вярва.Това го четах из едни руски форуми.

Успех :D :D :D

Ъпдейтвал ли си Windows-a? Качвал ли си му някакъв Service Pack? До колкото си спомняма преди, когато бях на 2000, проблемите ми с игрите ги решиха Service Pack-овете. ;)

Сега свалям Directx 9.0c ще видим какво ще стане.Колкото до игрите - NFS6 ,

Serious Sam , контрата неще да ме пуска във сървъри и върви само на Software и неще да се нагласи на OpenGl

Защо бе човек се занимаваш с тоя Direct X ???? :woot :woot :woot

Direct Х 9.0с беше издаден от Майкрософт заради Ge Force 6*** сериите или по-точно 6600, 6800 сериите и само с тях и идентичните му Radeon-и може реално да се усети подобрението в ефектите но тази карта която имаш хардуерно може да поддържа само Direct Х 8.0.Затова да слагаш само най-новия Direct X 9.0с е малко безпредметно и ефекта ще е нулев. Но това е само съвет, постъпи така както сметнеш за добре.

P.S. Хардуерно твоята карта може да поддържа само OpenGl 1.1.2 което ако си инсталирал подходящия драйвер, игрите ти, които изискват OpenGl ще вървят но доста от ефектите няма да ги усетиш.Определено проблема ти е с драйверите, а не с Direct X, пък и тия игри които си посочил не изискват поддръжката на Direct Х 9.0.

Защо бе човек се занимаваш с тоя Direct X ???? :woot  :woot  :woot

Direct Х 9.0с беше издаден от Майкрософт заради Ge Force 6*** сериите или по-точно 6600, 6800 сериите и само с тях и идентичните му Radeon-и може реално да се усети подобрението в ефектите но тази карта която имаш хардуерно може да поддържа само Direct Х 8.0.Затова да слагаш само най-новия Direct X 9.0с е малко безпредметно и ефекта ще е нулев. Но това е само съвет, постъпи така както сметнеш за добре.

P.S. Хардуерно твоята карта може да поддържа само OpenGl 1.1.2 което ако си инсталирал подходящия драйвер, игрите ти, които изискват OpenGl ще вървят но доста от ефектите няма да ги усетиш.Определено проблема ти е с драйверите, а не с Direct X, пък и тия игри които си посочил не изискват поддръжката на Direct Х 9.0.

Оф боже ми като не поддържа картата кво значение има ако няма ДХ 9ц няма да може да пусне даже игрите които го изискват.

[иконата на играта] -> десен бутон -> Properties -> Compatibility -> "Run this program..."

И аз имах същия проблем с windows 2000 и тази карта и така и не разбрах защо. Наистина може да е от сервис паковете, но аз така и не пробвах, защото вина ставаше боза с тях. :)

xp e olesnena versiq napravena za po dobro boravene v smisal za hora deto nerazbirat,win 2000 e gore dolo su6toto no ne e osuvar6enstvan i zatva nqkoi igrai ne trugvat,no sa mi kazvali 4e kato si ka4i6 directX 9 stava rabotata no ne se znae,probvai kato si go ka4i6 dali 6te stane.pone nqma6 problemi s virusite po internet,tva e predimstvo. :P

И аз имах същия проблем с windows 2000 и тази карта и така и не разбрах защо. Наистина може да е от сервис паковете, но аз така и не пробвах, защото вина ставаше боза с тях. :)

Пробвал съм Service Pack-овете до 3, включително. Нямах проблеми с Win-a. :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...