virus Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 БИНГО ПАЛАС набира пласьорки на талони. За справки на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не се хващайте на това хоро с Бинго Палас. Парите уж са хубави, ама смените са 12-часови, колегите са да ги хванеш и да ги пребиеш всичките до един(включително и момичетата). Чудят се само каква глоба да ти наложат. Например, ако някоя бабка ти иска два талона от по 20 стотинки и ти даде 2 лева, после ти се върнеш с талоните при нея и и дадеш 1.60 лв ресто, тя може да ти каже"Ам' аз ти дадух 20 левъ". След това не можеш да докажеш въобще че не е така и си плащаш. Освен това талоните се продават по 6 броя и ако някой ти иска само един талон ти отиваш на касата и зимаш 6?!?!?!?! След това ако не успееш да пробуташ останалите 5 талона на някой до началото на играта - тоест за 1-2 мин. просто си ги плащаш. Как е а??? ПРОСТО МЕ ПОСЛУШАЙТЕ - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не се хващайте на това хоро с Бинго Палас. Парите уж са хубави, ама смените са 12-часови, колегите са да ги хванеш и да ги пребиеш всичките до един(включително и момичетата). Чудят се само каква глоба да ти наложат. Например, ако някоя бабка ти иска два талона от по 20 стотинки и ти даде 2 лева, после ти се върнеш с талоните при нея и и дадеш 1.60 лв ресто, тя може да ти каже"Ам' аз ти дадух 20 левъ". След това не можеш да докажеш въобще че не е така и си плащаш. Освен това талоните се продават по 6 броя и ако някой ти иска само един талон ти отиваш на касата и зимаш 6?!?!?!?! След това ако не успееш да пробуташ останалите 5 талона на някой до началото на играта - тоест за 1-2 мин. просто си ги плащаш. Как е а???ПРОСТО МЕ ПОСЛУШАЙТЕ - НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙТЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ!!! Tova mi stana interesno...a sluchaino da znaesh kak stoi vaprosa s chistachkite ,che imam edna poznata koiato tarsi!? Tiax kak gi "navejdat"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не е толкова лошо ако внимаваш, имам приятел, който работи там няколко месеца и беше доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Не се хващайте на това хоро с Бинго Палас. Парите уж са хубави, ама смените са 12-часови 1. 1-ва смяна е 11 часа 2. 2-ра смяна е от 19.00 до края на работното време което е плаващо. Най често 4.30 Чудят се само каква глоба да ти наложат. Мисля че е нормално ако се издъниш и да си платиш за това. Няма работа която като направиш крешка и да не ти се отрази и на теб. А примера с бабата не е много подходящ. Друг е въпроса ти ако не си спомняш колко пари ти е дала бабата ... След това не можеш да докажеш въобще че не е така и си плащаш. Определено не си прав млого лесно се засича колко пари има в теб и за колко пари си взел талони и колко ресто трябва да върнеш. За това нямаш право да имаш пари в себе си по време на работа <{POST_SNAPBACK}> И накрая никой не те кара теб или който да било да работи в бинго. Който има желание си работи. има хора с по 4-5 години стаж. Така че не се оплаквай. Истината е че е работа е сериозна за сериозни хора а не е тип скатавка Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Otnosno tvardeniata na AssasiN mi pich tova koeto kazvash e prosto smeshno taka che .. a otnosno tova mi ela poraboti i proveri taka ceh mislq che da si izmukvash ot prastite ne si zaslujava ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 1. 1-ва смяна е 11 часа 2. 2-ра смяна е от 19.00 до края на работното време което е плаващо. Най често 4.30 Мисля че е нормално ако се издъниш и да си платиш за това. Няма работа която като направиш крешка и да не ти се отрази и на теб. А примера с бабата не е много подходящ. Друг е въпроса ти ако не си спомняш колко пари ти е дала бабата ... Определено не си прав млого лесно се засича колко пари има в теб и за колко пари си взел талони и колко ресто трябва да върнеш. За това нямаш право да имаш пари в себе си по време на работа <{POST_SNAPBACK}> И накрая никой не те кара теб или който да било да работи в бинго. Който има желание си работи. има хора с по 4-5 години стаж. Така че не се оплаквай. Истината е че е работа е сериозна за сериозни хора а не е тип скатавка <{POST_SNAPBACK}> Нищо против работата в бинго "Палас", и аз съм чувал специално за там не много хубави неща ама......Обаче да ми твърдиш, че това е сериозна работа за сериозни хора, извинявай ама малко мсешно е. Това е работа за хора които са по-скоро на зор и не могат да си намерят нещо по-добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Хехехе как ми наскочиха всички...Няма проблеми аз само си изразих мнението. Все пак моето мнение не може да съвпада с това на тзи, който я предлага тая работа. За някои неща си ме цитирал и си ги казал по-завъртянко и с други думи. За други обаче услужливо си премълчал... Както и да е, и аз съм капиталист по душа... Щом има навити, да работят... Обаче пък това със сериозната работа за сериозни хора просто е смешно. Сериозна работа означава да работиш някъде от 9 до 17 например и нещо да зависи от теб и да си имаш отпуски и болнични и т.н. А да работиш за някой, който прави луди пари, и все пак си гърчи персонала, е това, както отбелязва колегата по-отгоре, е работа за хора, които са на зор... Най-малкото няма никаква перспектива за издигане... Е, освен като във онзи филм(забравил съм му името, че отдавна го гледах) дето някакъв се беше хванал в нещо акто MCdonalds и замечтано говореше "В началото бях на хлебчетата, сега слагам кетчупа, след няколко години усърдна работа, кой знае, може и да съм на картофките" Ами не мерси, предпочитам да бачкам за 150 лева, ама работата ми да е перспективна, да завързвам контакти, и да научавам нови неща... Sorry, ако съм бил малко offtopic, модераторите да ме извиняват ако е така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Е, освен като във онзи филм(забравил съм му името, че отдавна го гледах) дето някакъв се беше хванал в нещо акто MCdonalds и замечтано говореше "В началото бях на хлебчетата, сега слагам кетчупа, след няколко години усърдна работа, кой знае, може и да съм на картофките" <{POST_SNAPBACK}> Филма е "Завръщане в Америка" с Еди Мърфи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 АБЕ КАКВО СТЕ СЕ ВЪРЗАЛИ ЧОВЕКА СИ ПРАВИ МАЙТАП ВИЖТЕ САМО СПРАВКАТА НА МЯСТО КЪДЕ Е НЯКЪДЕ МАЛКО НАД КАЗАНЛЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 АБЕ КАКВО СТЕ СЕ ВЪРЗАЛИЧОВЕКА СИ ПРАВИ МАЙТАП ВИЖТЕ САМО СПРАВКАТА НА МЯСТО КЪДЕ Е НЯКЪДЕ МАЛКО НАД КАЗАНЛЪК <{POST_SNAPBACK}> Това, че линка е объркан няма нищо общо. Абсолюто съм убеден, че в бингото търсят работа, ама не съм съгласен да постъпвам на работа където ме следят под лупа като някакъв престъпник. Да ви светна, че на 3 ден откакто работите вече ще имат информация кой си, къде живееш, кои са майка ти, баща ти - къде работят и т.н. Че може някой твой роднина от 8 коляно да е престъпник и ще вземе покрай теб да ги обере нещо. Тая работа в бингото sux отвсякъде. Не се хващайте, поне в това. За други нямам наблюдение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 АБЕ КАКВО СТЕ СЕ ВЪРЗАЛИЧОВЕКА СИ ПРАВИ МАЙТАП ВИЖТЕ САМО СПРАВКАТА НА МЯСТО КЪДЕ Е НЯКЪДЕ МАЛКО НАД КАЗАНЛЪК <{POST_SNAPBACK}> Sorry ! Linkovete v BGMaps imat validnost 1 mesets i zatova se e poluchilo taka obnovil sam obiavata i linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.