ZGAN Posted August 20, 2003 Author Share Posted August 20, 2003 :allien shte ti kaja samo glupak i tolkova... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 20, 2003 Share Posted August 20, 2003 eto kakvo dopalni KILLERINCHO s koeot sam saglasen i az: <KILLERINCHO> ami mislq 4e moje6 da iztykne6 4e ne tyrpime maloumnicite i otkrovenite tapanari <KILLERINCHO> kakto i hora koito se dyrjat prosta6ki vulgarno i se zaqjdat s drugite <KILLERINCHO> uvajenie za uvajenie tva e istinata <KILLERINCHO> koito uvajava 6te byde uvajen <KILLERINCHO> koito ne da se ebe v zadnika i da otiva v warez.ru Аз си стоя в #Warez.ru С това, че не стоя в #Evrocom.net, будя ли неуважение у някого? Щото почва да ми прилича на "който не е с нас е против нас". А и същото може да се каже за първия клон на #Evrocom.net който направихме - #evrocom-dudes, в който бяха и ZGAN и KILLERINCHO, и все още са. Стига сте плюли, щото почвам да се обиждам от думите ви и ако ви е все тая, кажете си ми го, да знам. Все пак заради вас стоя и в друг канал, където сте вие + още 2-3ма Не стоя в #Evrocom.net, защото хората там, ги имам и в другия канал, но хората от другия канал ги нямам никъде другаде. Имам и други причини поради които не влизам в #evrocom.net, но се бяхме разбрали, че няма да плюем по каналите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 20, 2003 Share Posted August 20, 2003 Misalta mi e vlizaite tam za da se obrazovate Samo edin put sum bil v toq kanal i to poradi tochno tazi prichina, iskah da naucha neshto poveche, mislq che beshe neshto za formatirane na ntfs pod dos, samo edin mi otgoviri, to daje da beshe otgovor, ami toi napravo mi se izsmq, che sum bil nekompetenten. Posle mi kaji kak da stoq pri takiva samodovolni "naduvki"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 А и същото може да се каже за първия клон на #Evrocom.net който направихме - #evrocom-dudes, в който бяха и ZGAN и KILLERINCHO, и все още са. Стига сте плюли, щото почвам да се обиждам от думите ви и ако ви е все тая, кажете си ми го, да знам. Все пак заради вас стоя и в друг канал, където сте вие + още 2-3маНе стоя в #Evrocom.net, защото хората там, ги имам и в другия канал, но хората от другия канал ги нямам никъде другаде. Жоро познаваме се от много време и сам знаеш че това което казах в IRC не важи за тебе в никакъв случай. Освен това не си прочел за какво става дума. Говорех за новите потребители който влизат в канала и почват да те псуват да се бъзкат и да се ебават. Е, именно за такива хора ставаше дума че като не уважават няма да бъдат уважени и няма смисъл да чакат някой да им помогне. Навремето не си спомням да съм те псувал тебе да речем когато те питам нещо и ми отговориш по-късно. Няма нищо общо това в кой канал си. Който където му е кеф там да ходи. Никой не е вързан за #Evrocom.net. Нито за #warez.ru. Нима смяташ че аз например съм достатъчно малоумен да не те уважавам само защото седиш в друг канал ? Ако ме мислиш за такъв човек се оказва че ти мене обиждаш, а не аз тебе. Или смяташ ZGAN за толкова малоумен. Е ако е така благодарско за оценката, само ми кажи с какво я заслужих. Както и да е няма да говоря повече по темата. Според мене кой каквото иска това да прави. Един искал в единия канал друг в другия трети и в двата. Лошо няма. Но след като има някакви правила на общуване в един канал, смятам че потребителите трябжа да ги спазват и ако не ги спазват няма какво да се сърдят че са поели бана. Никой не е длъжен на никого, че да му търпи простотийте. Така че който смята да седи в #Evrocom.net нека да се съобразява с правилата. Който не иска не е длъжен да седи при нас. Прав му път няма да плачем за никой. И не това не е война както се изрази poznai. Просто всеки е свободен да избира ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Zdraveite, Vsi4ki vlizame v kanala za da nau4im ne6to, da se sre6nem s poznati hora, da popitame ne6to ili prosto za da ubiem malko vreme.Az mislia 4e niama miasto da se obsajda koi triabva da idva i koi ne.Na koito mu haresva da vliza v kanala, a na koiti ne prosto otiva niakade drugade i tam se zabavliava ili si var6i rabotata.Vse pak tova e svobodna darjava i vseki pravi tova koeto iska i koeto smiata za pravilno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Na men kanala dnes mi svar6i dobra rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 21, 2003 Share Posted August 21, 2003 Това как ви се отразява си е ваш проблем. Ако контролирате добре нещата няма да ви се отрази зле. Ако има Бтабилен контрол над маолумниците скоро всички комплексари и тъпанари ще останат без достъп до двата канала което е добре и за вас и за нас. Ако ви пречат знаете какви са опциите и как да ги ползвате. Аз лично спирам да се занимавам с този въпрос защото става много смешно. И защо само ти защитаваш канала други в тоя канал не влизат ли ? Както и да е. Обясних ти в канала за какво става дума. Ако си ме разбрал добре. Ако не здраве да е. Не е за пръв път да остана неразбран ! edit: Това го постнах в отговор на поста на poznai който малко по късно си изтри предния пост. Но това което постнах по горе все още важи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 не малко по-ксъно, а преди да си напишеш ти своя. и го изтрих, щото достатъчно си поговорхме в чата и реших да не те предизвиквам повече да пишеш по моя въпрос, да не занимавам хората с глупости. Edit: Mai e vreme koito triabva da kaje: Evrocom ima li neshto obshto s Warez.ru ili ne? Mai Veno shte da e choveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 mi kat iskate da ste samo vie ban na si4ki i gotovo MNOGO SI PRAV PICH.OBRUSHTAM SE KUM MODERATORITE I ADMINISTRATORITE AKO NAISTINA SE SVESTNI I NE ZASHTITAVATE POZICITE NA VASHI HORA SHTE SE SUPER.DA AMA NE KOITO VLEZNE V KANALA AKO NE GO HARESATE GO BANVATE.KAK ISKATE DA VLIZAT V VASHIA KANAL HORATA.ZGAN POSTOIANNO ME BANVA NITO SUM GO OBIDIL NITO NISHTO EI TOVA NORMALNO LI E?SIGUREN SUM CHE AKO MALKO SE STEGNETE MNOGO HORA SHTE VLIZAT V KANALA VI.AMA BEZ PRICINA DA TE BANVAT TOVA E GLUPAVO,VERNO IMA SUPER TAPACI TESI GO ZASLUJAVAT.DANO RAZBERETE Edit : Добре ще е да пишеш с нормален размер на буквите. Не си мисли че ще ти се обърне повече внимание ако пишеш с големи букви ! Желателно е да не се повтаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 JESUS и да се разплачеш пак няма да ме убедиш че ZGAN те е баннал без причина. По горе писах по въпроса ако не ти е проблем четенето вземи прочети. А и като погледна из форума колко глупости си натворил е ся ми идва да те банна без да ме обиждаш даже. Ама все има някаква надежда за промяна. Надеждата умира последна ! Не мога да разбера как може да има нормални потребители които разбраха кое е по добро за тях и вече се съобразяват с общоприетите правила , а други колкото и да обяснява човек не могат или не искат да разберат. Не знам защо така. Комплекси ли за избиване има много ние ли не обясняваме като хората ... не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 JESUS и да се разплачеш пак няма да ме убедиш че ZGAN те е баннал без причина. По горе писах по въпроса ако не ти е проблем четенето вземи прочети. А и като погледна из форума колко глупости си натворил е ся ми идва да те банна без да ме обиждаш даже. Ама все има някаква надежда за промяна. Надеждата умира последна ! Не мога да разбера как може да има нормални потребители които разбраха кое е по добро за тях и вече се съобразяват с общоприетите правила , а други колкото и да обяснява човек не могат или не искат да разберат. Не знам защо така. Комплекси ли за избиване има много ние ли не обясняваме като хората ... не знам. Emi kakvo da ti kaja ne znam samo koi si izbiva kompleksite kato moderator.I iskam da ti kaja che sigurno po dobre moga da cheta ot teb(nishto lichno)Ako ne si zabeliazal az sum se popravil tursi vinata druga de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 22, 2003 Share Posted August 22, 2003 И кой си ги избива като модератор комплексите че не разбрах ? А и не виждам да си се оправил. И едва ли ще се оправиш. Колкото до четенето няма да коментирам. Мисля че не е необходимо да се доказвам точно на тебе ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.