Jump to content
BulForum.com

#evrocom.net

ZGAN

Recommended Posts

Ne moga da vi razbera vas ve hora...na saita ima link koito pokazva che ima kanal #evrocom.net v bgirc mrejata.....vlizaite tam...tva vinagi e bilo, e, i shte bude oficqlniqt irc kanal na tozi sait...vsichko ostanalo e falshivo... :tongue .

Misalta mi e vlizaite tam za da se obrazovate...che gledam imate leeeka nujda ot tva tam shte poluchite po burzo help za problemi...

Ako irc e vashiqt svqt to kanalat e #evrocom.net

P.S kato pusnite mirkata napishete /server irc.evrocom.net:6667

i sled kato vidite che ste se conektnali napishete /join #evrocom.net

UniBG sux и сървъра никога няма да бъде в онази селяния наричаща се "мрежа". Моля, придържайВе се към темата, а тя няма нищо общо с това, в коя мрежа е канала. Скоро ще изтрия офтопик постовете за да се съсредоточим върху темата.

Nachi...iskam da kaja che ne se opitvam da zaformq voina...prosto smqtam che e po dobre da vlezesh v kanala i da govorish s vsichki ednovremenno otkoloto da postnesh i da chakash za otgovor...a i v kanala vlizat hora koito nqmat dostap do foruma naprimer....a i tam nikoi ne hape...probvaite no ne vlizaite i izlizaite vednaga mojete da ucelite moment na palno malchanie postoite ima hava ot tova....i ne obsajdaite kade da e kanala....shtom e tuk znachi ima zashto !

Моля, придържайте се към темата, а тя няма нищо общо с това, в коя мрежа е канала. Скоро ще изтрия офтопик постовете за да се съсредоточим върху темата.

Когато пускаш нов topic трябва да имаш в предвид че темата на дискусията често се изменя в полза на някоя по-актуална, и повече засягаща потребителите в момента, както стана и тук. Ако изтриеш излишните постове единственото нещо което ще направиш е да спреш в момента актуалната дискусия на тема защо канала не е в UniBG, което няма да се хареса на потребителите.

peace

:allien #evrocom.net e mafia

kanala se razcepi shtoto na nqkoi ne mu utarvashe mnenieot na drugite... nqma da spoemqnvam imena (ne znam koi kvo obshto ima).Pak i kvo ve nqkoi kato si e zaslujil shte ima ban i tva e da tarpi mujki....jenchovci :tongue Ako trqbva v kanala shte ostanem samo 5ma i tolkova tva e polojenieto na koito ne mu otvarva politikata na kanala da se spasqva koito smqta che e dobre da se suobrazqva s neq....da sedi are...nqma kvo da obesnqvam. :allien

Ne moga da vi razbera vas ve hora...na saita ima link koito pokazva che ima kanal #evrocom.net v bgirc mrejata.....vlizaite tam...tva vinagi e bilo, e, i shte bude oficqlniqt irc kanal na tozi sait...vsichko ostanalo e falshivo... :tongue .

Misalta mi e vlizaite tam za da se obrazovate...che gledam imate leeeka nujda ot tva tam shte poluchite po burzo help za problemi...

Ako irc e vashiqt svqt to kanalat e #evrocom.net

P.S kato pusnite mirkata napishete /server irc.evrocom.net:6667

i sled kato vidite che ste se conektnali napishete /join #evrocom.net

pile golqm admin stana we

4ak i reklama na kanala pusna

te mnoo hora vlizat ma kat vidat kvo e vatre i si tragvat barzo

:allien  #evrocom.net e mafia

kanala se razcepi shtoto na nqkoi ne mu utarvashe mnenieot na drugite... nqma da spoemqnvam imena (ne znam koi kvo obshto ima).Pak i kvo ve nqkoi kato si e zaslujil shte ima ban i tva e da tarpi mujki....jenchovci  :tongue Ako trqbva v kanala shte ostanem samo 5ma i tolkova tva e polojenieto na koito ne mu otvarva politikata na kanala da se spasqva koito smqta che e dobre da se suobrazqva s  neq....da sedi are...nqma kvo da obesnqvam.  :allien

otkakto ti dadoha prava mnoo otvoren stana

predi tva ne moihme da ta 4uem

demon az vinagi sam si bil otvoren ot kakto ima free.evrocom.net ili evrocom.net/free ne pomnq kak beshe

a eto tova:

*** ChanServ sets mode: +o ZGAN

ili tova

*** Jenna sets mode: +o ZGAN

mi davat pravoto ako ne me kefi kakuv ti e nicka da te kickna ili banna taka che ako trqbva samo 4-5 shte si stoim v kanala i tva e. ti pak si nai nujniqt tam.

Tva se otnasq za vsichki ako ne vi otarvat kak deistvat Operite na kanala s pravata si se oplachete na nqkoi

eto kakvo dopalni KILLERINCHO s koeot sam saglasen i az:

<KILLERINCHO> ami mislq 4e moje6 da iztykne6 4e ne tyrpime maloumnicite i otkrovenite tapanari

<KILLERINCHO> kakto i hora koito se dyrjat prosta6ki vulgarno i se zaqjdat s drugite

<KILLERINCHO> uvajenie za uvajenie tva e istinata

<KILLERINCHO> koito uvajava 6te byde uvajen

<KILLERINCHO> koito ne da se ebe v zadnika i da otiva v warez.ru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...