b0r3d Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Играта е много добра , единсвено ми зарежда бавно в началото на конфигурацията на подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Момчета я кажете последното ниво на single player , research center - a ли е ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Така и аз като повечето тук имах проблем с играта, но не при инсталацията а при стартирането. Дори мисля , че го бях споменал някъде другаде. Така както и да е , проблема се реши самичък . Незнайно как, след като се бях отказаал вече от играта (една седмица безуспешни опити да се стартира) , изведнъж тръгна .Такаааа , до тук добре, Играта върви без проблеми , минавам първа , втора , пета мисия и по едно време зарежда новата мисия и какво да видя моите хора не се виждат, тоест виждат се само каските и цайсите . Но и това не беше проблем на третата минута се оправа . Така истинския ми пробем сега е че стиганх до едно място . Избих лошите освободих заложниците, но няма минаване. Пише че трябва да подсигуря нещо си там . Обикалях 1 час но нищо не открих . Ако има някой който е минал тая мисия моля да ми помогне. Става въпрос за една лаборатория. не си спомням името на мисията. ПС: Играта си я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Така истинския ми пробем сега е че стиганх до едно място . Избих лошите освободих заложниците, но няма минаване. Пише че трябва да подсигуря нещо си там . Обикалях 1 час но нищо не открих . Ако има някой който е минал тая мисия моля да ми помогне. Става въпрос за една лаборатория. не си спомням името на мисията. ПС: Играта си я бива <{POST_SNAPBACK}> Аз съм я превъртял, но кажи точно коя мисия е и какво ти казва, понеже я играх последно началото на май Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Аз съм я превъртял, но кажи точно коя мисия е и какво ти казва, понеже я играх последно началото на май <{POST_SNAPBACK}> Така не знам точно как се казва мисията и коя точно по ред е някъде към 7, но сградата е на 2 нива вътре има мн компютри има и некви костюми такива като противорадиационни, майче е след тази мисия кадето обезвреждаш бомбите. а задачата която ми остава да изпълня е : SECURE THE нещо си май беше breffcase нещто такова . Сега не съм в нас а съм на работа не мога да ти кажа точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Така не знам точно как се казва мисията и коя точно по ред е някъде към 7, но сградата е на 2 нива вътре има мн компютри има и некви костюми такива като противорадиационни, майче е след тази мисия кадето обезвреждаш бомбите. а задачата която ми остава да изпълня е : SECURE THE нещо си май беше breffcase нещто такова . Сега не съм в нас а съм на работа не мога да ти кажа точно. <{POST_SNAPBACK}> Най - често този brieffcase се намира до професора, или там какъвто се пада, който трябва да спасиш. Просто се огледай и аз видях доста зор докато го намеря тва куфарче, а то било съвсем лесно, понеже явно се изхожда от призумцията, че той си го носи с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 e това е играта определено мноо ме кефи ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Най - често този brieffcase се намира до професора, или там какъвто се пада, който трябва да спасиш. Просто се огледай и аз видях доста зор докато го намеря тва куфарче, а то било съвсем лесно, понеже явно се изхожда от призумцията, че той си го носи с него <{POST_SNAPBACK}> 10х много Спести ми бая мотане из тази карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 свалих си играта и експанжана,инсталирах,копирах краковете обаче при стартирането не ще да зацепи.някакви решения на проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 И при мен е така. Тотално забива цялата система и трябва да рестартвам. Иначе оригиналната игра си върви като по вода, но ако инсталирам експажина всичко се бъгва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 installvam SWAT 4 installvam update 1.1 puskam da instalvam SWAT 4 Stetchkov Syndicate i mi dava the location you specified does not contain a valid SWAT 4 retail ili neshto takova... nqkvi resheniq na problema MNOOogOOoOO me kefi igrata i iskam da q igraq i expanjana ama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi6 Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Значи инсталирах играта, и още първата мисия се въртя в някъв Бар и нищо не откривам с мен вървят 3ма човека също? Някой да помогне ква е целта? Кво трябва да правя в тая мисия? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi6 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Значи инсталирах играта, и още първата мисия се въртя в някъв Бар и нищо не откривам с мен вървят 3ма човека също? Някой да помогне ква е целта? Кво трябва да правя в тая мисия? Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 znachi pich celta na igrata e da arestuvash povazmojnost poveche banditcheta da arestuvash cevilnite i da saberesh absolutno sichkite orajia koito puskat shtom zalovish niakoi prestapik opshto zeto tvae naslajdavaise : : Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopa_07 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 ние с един приятел я играем ама на кооперативна. някой ако може да ми каже.. дали има такава опция като на Raven Shield... нагласят се примерно 10 рунда и ако минеш мисията в първия.. следващите 9 се прескачат и направо пуска следващата, защото е нервиращо това дъъъъъълго зареждане преди всеки рунд, а ако не минем мисията в 10 рунда.. и на смяната на картата също. някакви команди за рестартиране или нещо от сорта. знам, че за нормалните карти би трябвало да е ServerTravel?Restart , но на Co-op не работи, та някой ако знае нещо по въпроса.. моля. и искам да ви питам... някакви проблеми имате ли с играта, защото аз съм с 1.4GHz Athlon, Radeon 9800 Pro, 512RAM и на Medium .. като влезем в някоя стая с тоя пич, или като погледнем иззад някой ъгъл за първи път.. сече та се къса. той е с Sempron 2500+, 5900XT и Dual Chan Ram Kingston 2x256MB 400MHz. и на двамата ни сече. играх я на сингъл плейър на Very High и на туториал мисията нямах такива проблеми. Няма такава опция.Мисията се играе веднъж и дали ще успееш или не зависи от теб след това започва другата мисия. Така и аз като повечето тук имах проблем с играта, но не при инсталацията а при стартирането. Дори мисля , че го бях споменал някъде другаде. Така както и да е , проблема се реши самичък . Незнайно как, след като се бях отказаал вече от играта (една седмица безуспешни опити да се стартира) , изведнъж тръгна .Такаааа , до тук добре, Играта върви без проблеми , минавам първа , втора , пета мисия и по едно време зарежда новата мисия и какво да видя моите хора не се виждат, тоест виждат се само каските и цайсите . Но и това не беше проблем на третата минута се оправа . Така истинския ми пробем сега е че стиганх до едно място . Избих лошите освободих заложниците, но няма минаване. Пише че трябва да подсигуря нещо си там . Обикалях 1 час но нищо не открих . Ако има някой който е минал тая мисия моля да ми помогне. Става въпрос за една лаборатория. не си спомням името на мисията. ПС: Играта си я бива Трябва да намериш някъде по картата или куфар с бомба или някъкво оръжие.Тогава ще приключиш мисията. installvam SWAT 4 installvam update 1.1 puskam da instalvam SWAT 4 Stetchkov Syndicate i mi dava the location you specified does not contain a valid SWAT 4 retail ili neshto takova... nqkvi resheniq na problema MNOOogOOoOO me kefi igrata i iskam da q igraq i expanjana ama ... Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли. Няма такава опция.Мисията се играе веднъж и дали ще успееш или не зависи от теб след това започва другата мисия.Трябва да намериш някъде по картата или куфар с бомба или някъкво оръжие.Тогава ще приключиш мисията. Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли.Ако има желаещи да пишат тука и ще се уговорим,защото сървара е изключен през повечето време -причината:само 3-ма сме и като сме свободни играем.Ако има много желаещи може да стои и денонощно пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witch-king Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 еми аз я инсталирвам направо не зная защо не ти трагва да не е за видео картата на компа ти!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopa_07 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 еми аз я инсталирвам направо не зная защо не ти трагва да не е за видео картата на компа ти!? Няма такава опция.Мисията се играе веднъж и дали ще успееш или не зависи от теб след това започва другата мисия. Трябва да намериш някъде по картата или куфар с бомба или някъкво оръжие.Тогава ще приключиш мисията. Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли.Ако има желаещи да пишат тука и ще се уговорим,защото сървара е изключен през повечето време -причината:само 3-ма сме и като сме свободни играем.Ако има много желаещи може да стои и денонощно пуснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.