Jump to content
BulForum.com

S.W.A.T. 4 мнения, проблеми, дискусии..

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

• 2 months later...

Така и аз като повечето тук имах проблем с играта, но не при инсталацията а при стартирането. Дори мисля , че го бях споменал някъде другаде. Така както и да е , проблема се реши самичък . Незнайно как, след като се бях отказаал вече от играта (една седмица безуспешни опити да се стартира) , изведнъж тръгна :D .Такаааа , до тук добре, :P Играта върви без проблеми , минавам първа , втора , пета мисия и по едно време зарежда новата мисия и какво да видя моите хора не се виждат, тоест виждат се само каските и цайсите :D . Но и това не беше проблем на третата минута се оправа .

Така истинския ми пробем сега е че стиганх до едно място . Избих лошите освободих заложниците, но няма минаване. Пише че трябва да подсигуря нещо си там . Обикалях 1 час но нищо не открих . Ако има някой който е минал тая мисия моля да ми помогне. Става въпрос за една лаборатория. не си спомням името на мисията.

ПС: Играта си я бива :punk

Така истинския ми пробем сега е че стиганх до едно място . Избих лошите освободих заложниците, но няма минаване. Пише че трябва да подсигуря нещо си там . Обикалях 1 час но нищо не открих . Ако има някой който е минал тая мисия моля да ми помогне. Става въпрос за една лаборатория. не си спомням името на мисията.

ПС: Играта си я бива  :punk

Аз съм я превъртял, но кажи точно коя мисия е и какво ти казва, понеже я играх последно началото на май :D

Аз съм я превъртял, но кажи точно коя мисия е и какво ти казва, понеже я играх последно началото на май  :D

Така не знам точно как се казва мисията и коя точно по ред е някъде към 7, но сградата е на 2 нива вътре има мн компютри има и некви костюми такива като противорадиационни, майче е след тази мисия кадето обезвреждаш бомбите.

а задачата която ми остава да изпълня е : SECURE THE нещо си май беше breffcase нещто такова . Сега не съм в нас а съм на работа не мога да ти кажа точно.

Така не знам точно как се казва мисията и коя точно по ред е някъде към 7, но сградата е на 2 нива вътре има мн компютри има и некви костюми такива като противорадиационни, майче е след тази мисия кадето обезвреждаш бомбите.

а задачата която ми остава да изпълня е : SECURE THE нещо си май беше breffcase  нещто такова . Сега не съм в нас а съм на работа не мога да ти кажа точно.

Най - често този brieffcase се намира до професора, или там какъвто се пада, който трябва да спасиш. Просто се огледай и аз видях доста зор докато го намеря тва куфарче, а то било съвсем лесно, понеже явно се изхожда от призумцията, че той си го носи с него :D

Най - често този brieffcase се намира до професора, или там какъвто се пада, който трябва да спасиш. Просто се огледай и аз видях доста зор докато го намеря тва куфарче, а то било съвсем лесно, понеже явно се изхожда от призумцията, че той си го носи с него  :D

10х много :D Спести ми бая мотане из тази карта.

• 7 months later...

свалих си играта и експанжана,инсталирах,копирах краковете обаче при стартирането не ще да зацепи.някакви решения на проблема?

И при мен е така. Тотално забива цялата система и трябва да рестартвам. Иначе оригиналната игра си върви като по вода, но ако инсталирам експажина всичко се бъгва.

• 5 months later...

installvam SWAT 4 installvam update 1.1 puskam da instalvam SWAT 4 Stetchkov Syndicate i mi dava the location you specified does not contain a valid SWAT 4 retail ili neshto takova... nqkvi resheniq na problema MNOOogOOoOO me kefi igrata i iskam da q igraq i expanjana ama ...

• 2 months later...

Значи инсталирах играта, и още първата мисия се въртя в някъв Бар и нищо не откривам с мен вървят 3ма човека също? Някой да помогне ква е целта? Кво трябва да правя в тая мисия?

Благодаря! :D

Значи инсталирах играта, и още първата мисия се въртя в някъв Бар и нищо не откривам с мен вървят 3ма човека също? Някой да помогне ква е целта? Кво трябва да правя в тая мисия?

Благодаря! :D

:confused

znachi pich celta na igrata e da arestuvash povazmojnost poveche banditcheta da arestuvash cevilnite i da saberesh absolutno sichkite orajia koito puskat shtom zalovish niakoi prestapik opshto zeto tvae naslajdavaise : :

• 3 months later...
ние с един приятел я играем ама на кооперативна. някой ако може да ми каже.. дали има такава опция като на Raven Shield... нагласят се примерно 10 рунда и ако минеш мисията в първия.. следващите 9 се прескачат и направо пуска следващата, защото е нервиращо това дъъъъъълго зареждане преди всеки рунд, а ако не минем мисията в 10 рунда.. и на смяната на картата също.

някакви команди за рестартиране или нещо от сорта. знам, че за нормалните карти би трябвало да е ServerTravel?Restart , но на Co-op не работи, та някой ако знае нещо по въпроса.. моля. и искам да ви питам... някакви проблеми имате ли с играта, защото аз съм с 1.4GHz Athlon, Radeon 9800 Pro, 512RAM и на Medium .. като влезем в някоя стая с тоя пич, или като погледнем иззад някой ъгъл за първи път.. сече та се къса. той е с Sempron 2500+, 5900XT и Dual Chan Ram Kingston 2x256MB 400MHz. и на двамата ни сече. играх я на сингъл плейър на Very High и на туториал мисията нямах такива проблеми.

Няма такава опция.Мисията се играе веднъж и дали ще успееш или не зависи от теб след това започва другата мисия.

Така и аз като повечето тук имах проблем с играта, но не при инсталацията а при стартирането. Дори мисля , че го бях споменал някъде другаде. Така както и да е , проблема се реши самичък . Незнайно как, след като се бях отказаал вече от играта (една седмица безуспешни опити да се стартира) , изведнъж тръгна :D .Такаааа , до тук добре, :P Играта върви без проблеми , минавам първа , втора , пета мисия и по едно време зарежда новата мисия и какво да видя моите хора не се виждат, тоест виждат се само каските и цайсите :D . Но и това не беше проблем на третата минута се оправа .

ПС: Играта си я бива :punk

Трябва да намериш някъде по картата или куфар с бомба или някъкво оръжие.Тогава ще приключиш мисията.

installvam SWAT 4 installvam update 1.1 puskam da instalvam SWAT 4 Stetchkov Syndicate i mi dava the location you specified does not contain a valid SWAT 4 retail ili neshto takova... nqkvi resheniq na problema MNOOogOOoOO me kefi igrata i iskam da q igraq i expanjana ama ...

Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли.

Няма такава опция.Мисията се играе веднъж и дали ще успееш или не зависи от теб след това започва другата мисия.

Трябва да намериш някъде по картата или куфар с бомба или някъкво оръжие.Тогава ще приключиш мисията.

Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли.Ако има желаещи да пишат тука и ще се уговорим,защото сървара е изключен през повечето време -причината:само 3-ма сме и като сме свободни играем.Ако има много желаещи може да стои и денонощно пуснат.

еми аз я инсталирвам направо не зная защо не ти трагва да не е за видео картата на компа ти!?

;)

Инсталирай SWAT 4.После инсталирай ъпдейта за 1.1 версията(която според мен е 100 пъти по добра от Стечников) и после крака на Stechnikov го пейстни в инсталацията на SWAT 4 в папка СИСТЕМ.Така играеш 1.1 версията.Ако ви интересува още ще ви помогна да си инсталирате и двете версии с различни иконки на декстопа и после да играете на която ви е кеф.Друго което искам да добавя е,че си имаме български сървър в мултиплеъра на barikade suspekts версия 1.1,но засега сме само 3-ма човека.Ако има желаещи ще се съберем и ще си направим играта заедно,а не да влизате из другите сървъри и примерно сложили ми правило на сървъра че чата е единствено на англииски или германски и като не слушаш те изритват.Тази игра я имам и я играя от година и половина,знам и всичко наизуст.Мога най отговорно да кажа,че по-добър шутър още никой не е измислил.Главният и проблем е ,че иска добра интернет връзка,за това ви пресича господа и си намалете в настройките резолюцията и останалите неща-не са кой знае колко важни.Направете ги така че да се вижда добре,но не и да е на макс.Мога да ви кажа няколко клана от които може да си дърпате нови карти за КО-ОП,мултиплеър и сингълплеър.И още нещо.Из целия мултиплеър се наводни ВЕЧЕ с чийтари,преди ги нямаше толкова.Затова сега играем или в нашият си или в още 2-3 сървъра които останаха верни на оригинала баннват директно такива отворковци.Ако искате да играете в нашия сървър си махнете всички боклуци от играта и тогава вече сте добре дошли.Ако има желаещи да пишат тука и ще се уговорим,защото сървара е изключен през повечето време -причината:само 3-ма сме и като сме свободни играем.Ако има много желаещи може да стои и денонощно пуснат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...