Jump to content
BulForum.com

S.W.A.T. 4 мнения, проблеми, дискусии..

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Swat.4-RELOADED

swat4.jpg

• Официална страница: LINK
  • Publisher: Sierra
  • Developer: Irrational ames
  • Жанр: Tactical shooter
  • Официална дата на излизане: April 5, 2005
  • История:
    Vivendi Universal Games informed us that SWAT 4, the sequel to 2000's Best Tactical/Shooter Game of the Year, has been approved for manufacturing and will ship will be shipping April 5th in North America (worldwide one week later)

• Мултиплейър: YES

• Брой дискове и размер: 2CD, 90x15mb

• Системни изисквания:
    Минимална конфигурация:
    --Windows 98SE, Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
    --DirectX® 9.0c
    --1GHz Intel® Pentium® III, AMD® Athlon™, or equivalent
    --256 MB RAM
    --32 MB NVIDIA® GeForce™ 2, 64 MB ATI® Radeon™ 8500, or equivalent graphics card
    --DirectX® 8.1b compatible sound device
    --CD-ROM/DVD-ROM required for installation
    --2 GB hard drive space
    --Windows®-compatible mouse
    --56kbps modem for online play (Cable modem or DSL recommended)

Препоръчителна конфигурация:
    --Windows® 2000 with Service Pack 3, or Windows® XP with Service Pack 1
    --DirectX® 9.0c
    --2.4 GHz Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon™ XP 2500+, or equivalent
    --512 MB RAM
    --128MB DirectX® 9.0 compatible graphics card (NVIDIA® GeForce™ 4 TI, ATI® Radeon™ 9700, or equivalent recommended)
    --DirectX® 9.0 compatible sound device
    --CD-ROM/DVD-ROM
    --2.5 GB hard drive space
    --Windows®-compatible 3-button mouse
    --Cable modem or DSL for online play
  • Име на рилийза: Swat.4-RELOADED
  • Линк към инфото: LINK
  • Защита: Securom 7
  • Multilanguage: *UNKNOWN*
  • Новини: SWAT 4 on schedule for April 4, SWAT 4 replacing SWAT: Urban Justice
  • Превю: SimHQ, *N/A*
  • Ревю: Gamespot, 8.5/10
  • Демо: Filemirror
  • Benchmark: *UNKNOWN*
  • SDK, mod utils: *UNKNOWN*
  • Скрийншотове: Gamespot
  • Трейлър: Gamershell

Дръпнах играта, инсталирах я и смятах да ви кажа мение.Всичко вървя идеално до момента, в който цъкнах 2 пъти върху шорткътът! И- логото на играта за малко , черен екран .. и оп десктоп-а! Долу играта минимализирана цъкам там .... оп пак десктоп-а! Наложи се яростно :) да задържа Алт+Таб по време на интрото че да стигна до главното меню.Там вече се оправи.Та за играта ... според мен не е лоша като графика и движението на човека е направено добре.Но самото меню е малко объркано.Играл съм около 5-6 минути такаче за сега ... толкова мога да кажа!:D

А тва ревю на играта, където каза, че е нечовешко от къде го дръпна, ся дърпам играта и после и аз ще си кажа мнението :)

Стува ли си двучасовото дърпане на играта??

Как бихте я оценили??

ПРИМЕР:

Графика - ? 1-10

Геймплей - ? 1-10

Управление - ? 1-10

Аууу излезна ли ве. Яку, яку, ся се тегли... :tongue :punk

Преди няколко дена я гледах на gamespy ама нямаше никакъв рилийз тогава. :punk

Абе само с мен ли се е*ава тая игра. Точката където трябва да приема правилата ми е сива и немога да преместя тикчето върху нея. Немога да приема правилата и не ми дава да е инсталирам :angry1

Абе само с мен ли се е*ава тая игра. Точката където трябва да приема правилата ми е сива и немога да преместя тикчето върху нея. Немога да приема правилата и не ми дава да е инсталирам  :angry1

скролни до най-долу

И при мен има проблем с инсталацията. Когато заредя второто ЦД с Даемона ми дава грешка и неможе да продължи.

ЕДИТ: Пробвах пак - не даде грешка втория път но накрая ми изписа че инсталацията е прекратена поради някакъв проблем :confused :confused

И преди ми се е случвало такова нещо с инсталацията на някоя програма, оправях го някакси но сега не се сещам мисля че нещо пречи - изключвам антивируса и фаерлоуа но пак нестава. дайте препоръки.

Аз да попитам- как ще ми върви играта на Celeron 1,7 GHz; 256 DDR 400 MHz; GF MX400 64MB... Защото гледам че уж ги има в минималните, ама струва ли си да я свалям изобщо? Мерси предварително ;)

James_Bond007 Posted Today, 20:44 PM

Аз да попитам- как ще ми върви играта на Celeron 1,7 GHz; 256 DDR 400 MHz; GF MX400 64MB... Защото гледам че уж ги има в минималните, ама струва ли си да я свалям изобщо? Мерси предварително

Принципно би трябвало да ти тръгне , ама дефакто незнам!На много игри пише едни изисквания , а са сувсем други!А колкото до това дали си струва .... на някой има харесва на други не .. въпрос на вкус!Така че ако ти са занимава дръпния па ако не ти хареса и истрии :rolleyes: .

Принципно би трябвало да ти тръгне , ама дефакто незнам!На много игри пише едни изисквания , а са сувсем други!А колкото до това дали си струва .... на някой има харесва на други не .. въпрос на вкус!Така че ако ти са занимава дръпния па ако не ти хареса и истрии :rolleyes: .

тамън реших да я свалям и гледам:

Minimum graphics card: nVidia GeForce 2 (MX 200/400 not supported) with 32 MB
Та кои са тея GF2 32 МВ като не са МХ200/400????

Браво но проблема е в теб, не в СП2 :D

Така значи не е проблема в СП2. Ами помогни ми и кажи къде е проблема тогава.

Това е от реадме фаила на играта:

Windows XP Service Pack 2

-Some machines running Microsoft Windows XP Service Pack 2 exhibit a conflict

between Service Pack 2 and InstallShield, resulting in a failed installation.

If the SWAT 4 installer stops at the "Publishing Product Information" window,

then fails, please try the following options in order:

* Install the latest Windows Updates & drivers for your hardware, then run

the SWAT 4 installer (please refer to section 5.3, Other Important websites).

* Temporarily disable the Windows Firewall, then run the SWAT 4 installer.

* Remove Service Pack 2, run the SWAT 4 installer, and reinstall Service

Pack 2.

To remove Service Pack 2:

1. Click Start -> Control Panel -> Add or Remove Programs

2. Click to select the Show Updates check box.

3. Click Windows XP Service Pack 2, and then click Remove.

4. Follow the instructions on screen to remove Windows XP SP2.

Пробвай да копираш двата диска на харда и после от там е инсталирай

Искаш да кажеш да не ползвам Даемона ОК ще пробвам така! Дано да стане.

Пробвай да копираш двата диска на харда и после от там е инсталирай

нестава и така към средата на инсталацията ми дава грешка при фаил дата11.каб

ПРЕДАВАМ СЕ! :angry1

Аз съм на SP2 със всички windows updates и нямам проблеми с инсталацията. Но пък някои от техните решения в txt-то са доста смешни ;)

Nqkoi cuka li e v multiplayer...shtoto e golqma zaribqvka da opandizish drugar4eto :D

ние с един приятел я играем ама на кооперативна. някой ако може да ми каже.. дали има такава опция като на Raven Shield... нагласят се примерно 10 рунда и ако минеш мисията в първия.. следващите 9 се прескачат и направо пуска следващата, защото е нервиращо това дъъъъъълго зареждане преди всеки рунд, а ако не минем мисията в 10 рунда.. и на смяната на картата също.

някакви команди за рестартиране или нещо от сорта. знам, че за нормалните карти би трябвало да е ServerTravel?Restart , но на Co-op не работи, та някой ако знае нещо по въпроса.. моля. и искам да ви питам... някакви проблеми имате ли с играта, защото аз съм с 1.4GHz Athlon, Radeon 9800 Pro, 512RAM и на Medium .. като влезем в някоя стая с тоя пич, или като погледнем иззад някой ъгъл за първи път.. сече та се къса. той е с Sempron 2500+, 5900XT и Dual Chan Ram Kingston 2x256MB 400MHz. и на двамата ни сече. играх я на сингъл плейър на Very High и на туториал мисията нямах такива проблеми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...