M_I_T_A_K_A Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 първо да кажа 4е не сам много на ясно с Apache а искам да си направя сървар с него и ме интересува какво трябва да се напише в конфиг фаила за да може да да има една хоме директория в която да ми стоят пхп скриптовете която примерно да се намира на D:\server\www и да имам и втора директория която да показва папките и фаиловете които ми се намират на другия дял на харда примерно C:\ ,също така и да не ми показва скритите фаилове благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ami polzvay neshto takova v httpd.conf: ServerRoot=D:\server\www <directory D:\server\www> ... </directory> Alias /dir2/ "C:\" estestveno tryabva da si opravish config-a v <directory> tag-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_I_T_A_K_A Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 ami az configa sam si go opravil no ne mi vur6i rabota ako iska6 moga da ti go pokaja edit TUK moje da vidite config faila koito polzvam i ako moje sa6to taka da kajete kak da pokazva ikona pred faila sa6to 6te sam mnoo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.