Jump to content
BulForum.com

Tarsia da kupiq ANTIKRILO

Recommended Posts

Съжалявам,че се намесвам без да помогна, но за да не пускам нова тема ще кажа ,че аз търся за Опел (капка)!

Ми дай ти снимки, за да знаем какво крило търсиш.

Защото незнам дали знаеш има много видове крила, а антикрилото се монтира под автомобила с цел по-доброто прилепяне към пътя :D

Едва ли търсиш точно такова :blink:

Какво ти трябва за да ти помогна максимално :D

Ами в кометево има една работилница в която правят от всяка трошка супер кола !!!Кофтито е че незнам каде точно се намира ама ще попитам един приятел ако си заинтересован!!Знам че леят всичко на място могат и сполери и антиккрила каквото искаш да ти сложат и то за малко пари! :)

,,ботилницата,, не е в КОМАТЕВО а е в марково,там правят споилерите,аз лично имам AUDI 90 2,3i i sam mu napravil lek tuning !!! :devil :punk

,,ботилницата,, не е в КОМАТЕВО а е в марково,там правят споилерите,аз лично имам AUDI 90 2,3i i sam mu napravil lek tuning  !!! :devil  :punk

Kaji kakav visual upgrade si mu napravil i kolko pari gore dolu ti e izleznalo 4e i men me interesuva.10x

ВалСпорт правят аболютно всичко.Намират се под един от краините мостове на марца.И са едни от най-добрите в България.

Ми дай ти снимки, за да знаем какво крило търсиш.

Защото незнам дали знаеш има много видове крила, а антикрилото се монтира под автомобила с цел по-доброто прилепяне към пътя  :D

Едва ли търсиш точно такова  :blink:

Какво ти трябва за да ти помогна максимално  :D

ПОД КОЛАТА ДРУГ ПЪТ!!!!! Под колата се монтират спойлерите , антикрилата са на багажника !!! Но или някой да предложи на човека нещо, или...Откраднахте му темата! :confused

ВАЛСПОРТ се намират под моста на карловско шосе ,но там ходят такива баровчета , че ще ти одерат кожата!Препоръчвам тунинг центъра на "Лиляна Димитрова" преди Изгрев ,имат почти всичко.И ако мога да се повторя :/ помогнете на човека (всички имаме коли нали!?!?)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...