sandman Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Рони е най-големия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Кога почва "Малта Къп"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Кога почва "Малта Къп"? Понеделник, но за час не мога да ти кажа. Предполагам между 3 и 5 по някое време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Понеделник, но за час не мога да ти кажа. Предполагам между 3 и 5 по някое време. Предполагам по същото време или най-много 1-2 часа разлика.Освен това вече няма да прекъсват мачовете заради гадното рали Дакар. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Одеве към 11 и нещо хванах мача м/у Рони и (забравих му името). Рони го цепнаха 5 на 3 и ще си стяга багажа като наакан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Одеве към 11 и нещо хванах мача м/у Рони и (забравих му името). Рони го цепнаха 5 на 3 и ще си стяга багажа като наакан доста от прогнозите бяха, че рони ще падне още в 1-вия кръг. явно тоя турнир не му е на сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Michael Holt си игра направо супер и успя да запази спокоиствие най вече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Аз малко извън духа на последните постове ще питам .Някой може ли да ми каже хубави клубове за билярд.Ние ходим или в Excalibur(там е перфектно,но дрисните от мойта компания мрънкат че им писнало) или в Royal(малко дупка си пада и не ми харесва мн мн).Та препоръчайте някой друг хубав клуб плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ryan Day (WAL) и Shaun Murphy (ENG) са на финал. Този израз "самоснукира" ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ryan Day (WAL) и Shaun Murphy (ENG) са на финал.Този израз "самоснукира" ми харесва дано да победи day, че тоя мърфи нещо ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Ryan Day (WAL) и Shaun Murphy (ENG) са на финал.Този израз "самоснукира" ми харесва Да особено Гената кат каже "Ето че сега сам се самоснукира" Много глупости ръси коментаторчето, ама поне прави смях. По мое мнение Малта е най-отвратителният турнир от ранкинга и никой голям играч не му са играе там. Организацията е супер зле от където и да са погледне. Публиката е зарезил също. На финала дано Дей спечели да напраи сефтето с титлите човека. Добре играе и го заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Аз малко извън духа на последните постове ще питам .Някой може ли да ми каже хубави клубове за билярд.Ние ходим или в Excalibur(там е перфектно,но дрисните от мойта компания мрънкат че им писнало) или в Royal(малко дупка си пада и не ми харесва мн мн).Та препоръчайте някой друг хубав клуб плс Аз ходя редовно в девятката. Някои му викат nineball, точно до макалалито отляво в една чакълеста уличка. На киса долу има билярд, в Джоса също можеш да отидеш... и другаде не се сещам... Мърфи ще спечели споко . След 1 седмица е Welsh open 8-). Турнира в Уелс е един от любимите на почти всички играчи. Надявам се за China open да се появи и оная скумрия Рони О'Съливан. Миналата година нещо не му се пътуваше до Китай явно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От колко часа е финала? A иначе за снощния мач...тоя Ебдън е баси машината, кви фреймове зе, дето бяха невъзможни.Тоя ако е на върха на формата си никой не може да го бие...железни нерви и спокойствие, даже и Рони скумрията ще сдаде багажа. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 От колко часа е финала? Сега го дават по тв-то ама май има почивка. Иначе => Murphy-Day 3-0. Murphy-Day 9-4 Мърфи шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Хора.Понеже искаме на село да сложим една билярдна маса(стандартен размер) та ако някой може да ми каже в Пловдив има ли магазин,където да продават и горе долу колко пари са.Ако магазина си има и сайт да ги видя там още по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 12/02 - 18/02 => Welsh Open Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 12/02 - 18/02 => Welsh Open ; ) Много тъпо, че Хендри и О Съливан са заедно в долната част на схемата, така ще се отстранят един друг много рано.Най високото ниво, на което могат да се срещнат е четвърт финал...След това продължава само единия.А иначе тоя дебелия Парротт...от 20 години играел, а аз за пръв път го чувам сега. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 ; ) Много тъпо, че Хендри и О Съливан са заедно в долната част на схемата, така ще се отстранят един друг много рано.Най високото ниво, на което могат да се срещнат е четвърт финал...След това продължава само единия.А иначе тоя дебелия Парротт...от 20 години играел, а аз за пръв път го чувам сега. ; ) Тоя "дебелия" дето викаш че за сефте го чуваш на всичкото отгоре е бил и световен шампион мисля че беше 1990 или 1991, ще излъжа. Относно формата на турнира....ако всички топ играчи си печелят мачовете, то е неизбежно да не се срещнат на четвърт-финал. Пък и все пак си е жребий, не може всеки път на финала да играят едни и същи. Едит: надявам се поне на този турнир да дадат целия финал. Номера с Малта беше чиста подигравка с ТВ аудиторията и феновете на снукъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Robertson - O'Sullivan => 5-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Robertson - O'Sullivan => 5-4 Да, до последния момент 4 на 4 и накрая всичко изглеждаше, че Рони взима мача, ама една глупава грешка и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Final => Andrew Higginson (ENG) - Neil Robertson (AUS) Тук пристрасрия нямам, нека по-добрият победи Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Final => Andrew Higginson (ENG) - Neil Robertson (AUS)Тук пристрасрия нямам, нека по-добрият победи Еее как да нямаш бе ; ).Робъртсън игра невероятно на тоя турнир, аз съм по-скоро за него отколкото за Хигинсън, въпреки, че не симпатизирам на нито един от двамата.А от колко часа днеска ще дават финала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 А от колко часа днеска ще дават финала? В програмата на Евроспорт във вестника пише, че има предавания в: -16.45 -20.45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 е финалът беше просто уникален, особено вечерната сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 е финалът беше просто уникален, особено вечерната сесия Съгласен ! Малко ме е яд, че Хигинсън не спечели след такъв обрат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.