Fibaman Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=aLasISKHthc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 "Хигинс" и "подкуп" в едно изречение? Възможно ли е? http://uk.eurosport.yahoo.com/02052010/58/higgins-caught-bribe-storm.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Ще има май sh*t storm. _____________ А някой дразни ли го как крещят нашите коментатори по време на големите брейкове или важните удари? По BBC и Eurosport (en) доста спокойно и нормално си говорят хората - освен ако нещо наистина невероятно се случи. Тука нашите все едно са "взели нещо". Ама за сметка на това правят възможно най-яките cross reference включвания - нищо общо с мача, тотално клюкарски и много забавни. Наистина имат някакъв чар и двамата ни коментатори - но много викат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 Кога са викали, не мисля, че има нещо такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 2, 2010 Share Posted May 2, 2010 http://vbox7.com/play:4ade4f6b 'Nuff said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Който е пропуснал преиграването на последния фрейм от преди 25 години, да гледа. Веселбата е пълна... http://www.youtube.com/watch?v=P8HydViqhzA Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 4, 2010 Share Posted May 4, 2010 Да знаете някъде да качват HD мачовете? Че снощи не можах да догледам финала и отхърках. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Голям кеф ми направи Селби... гадното китайче го отнесе много яко. Особено ме изкефи как 2 фрейма му взе Селби на ~2 точки разлика. Найс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Само да подсетя, че 15/04 - 01/05 World Championship. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Тръмп е много добър, дори и да загуби финала евала на момчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Хигинс е шампион. Интересен финал се получи, хареса ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Пак тоя Хигинс. Много ми лази по нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Тръмп нещо хич не ме кефи, не знам защо. Прави уникални удари и пак не ме кефи. А на финала поне два удара в положение снукър ги изигра все едно изобщо повече не му се играе. Последня му удар във мача пак беше такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Аз виках за Тръмп, Хигинс ми е много скучен вече, а Джъд е свеж полъх. Нестандартно, безстрашно мислене на моменти. И то с причина! Жалко, че сам си прецака мача, но пък това ще му е за урок Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Аз виках за Тръмп, Хигинс ми е много скучен вече, а Джъд е свеж полъх. Нестандартно, безстрашно мислене на моменти. И то с причина! Жалко, че сам си прецака мача, но пък това ще му е за урок Не казвам че е лош. Хигинс не игра добре в последните два мача. Просто не ми харесва. Пол Хънтър ми стана любимец след първия фрейм, тоя не ме грабва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Утре e финала на Мастърс, Neil Robertson - Shaun Murphy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Утре e финала на Мастърс, Neil Robertson - Shaun Murphy. Щеше ми се Селби да се класира за финала, ама.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Аз пък исках много Тръмпи да е на финал ама ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 Направо не е за вярване, че Ронито играе на финал. Германския Мастърс финал - O'Sullivan vs Maguire. Даже спечели. Браво, добър мач се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Хвърляте ли по едно око на световното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Така се надявам Рони да спечели тази година. Но откакто загледах полуфинала и взе, че загуби два фрейма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Неделен финал между O'Sullivan и Carter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 5, 2012 Share Posted May 5, 2012 Неделен и понеделнишки финал. Хич не ми се вярва Картър да се опре на Рони, но нека не се радваме предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Неделен и понеделнишки финал. Хич не ми се вярва Картър да се опре на Рони, но нека не се радваме предварително. Аз имам чуството , че Съливан играе на майтап малко. Картър трябва или да иде да си пусне тотото или просто Съливан не си дава зор. Особено последния ферйм за днес беше, нямам думи. Дано утре вдигнат малко качеството, че иначе ще е скука голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Картър нещо не е в час. Очертава се това да са едни от най-лесните 250 000 паунда, които Рони е печелил (освен ако не съм разбрал погрешно каква е наградата за победителя). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.