Dunc Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 свърши свърши -на него му трябваха само два фрейма и мога да кажа че Картър ми беше симптаичен и се надявах да вземе повече фреймове за да окаже малко по голяма съпротива и да е по-успорвано Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Колко точно свръши, че изпуснах ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Колко точно свръши, че изпуснах ... 18-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Честито на O'Sullivan и на многобройните му фенове. Не съм гледал нищо, но като гледам резултатите, съвсем заслужено е шампион. Браво на Alli Carter за достигането му до финала и изобщо за добрата игра. Яко е, че така всяка година има един млад, дето стига далеч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Специално Картър не е кой знае колко млад, нито пък нов в снукъра. Дори е леко прецъфтял... Но въпреки всичко и аз му се радвах, че се прицирика до финала и дори удържа мъжки положението до последна сесия... (Тоест че не свършиха сесия по-рано.. Все си мисля, че О Съливан му пусна гювеч.. лекичко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 4, 2008 Share Posted October 4, 2008 Никой нищо не казва за "Shanghai Masters"... Утре е финалчето между Ricky Walden (WAL) - Ronnie O´Sullivan (ENG) Ронито малко със зор взе полу-финала срещу Магуайър с 6-5. Не е нужно да казвам кой е моя фаворит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Walden for president! Един от най-добрите мачове, които съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 В събота ли започваше следващият турнир ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 В събота ли започваше следващият турнир ? 10/10 - 18/10 Grand Prix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Еех много жалко че Селби отпадна още в първия мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Има ли желаещи да се съберем някой път да поиграем по форумно му. Снукър, 8-а, 9-а топка ,каквото дойде. Гледам,че има достатъчно хора,пишещи в темата , така че... Нивото ми е средно начинаещ :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Аз по принцип съм навитак да се съберем да ударим едно билярдче (8-ма, 9-та топка), ама снукър... :ph34r: Иначе нивото ми е уцелвам топките, преди бях добър, ама тва беше доооста отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Някой има ли представа къде мога да гледам онлайн днешништ 1/2 финал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 http://www.justin.tv/mordane2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 O'Sullivan - Maguire 6-1 Браво, Браво! Дано и на финала с/у Селби пак да е победител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 О'Съливан пак се о'сра. Чудя се как е възможно още да е номер 1, при положение че отдавна не е печелил нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 147 for hendry Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 147 for hendry Е и? Годинките му си казаха думата в крайна сметка... Ще ми се Алън да стигне до финал, но се съмнявам, че ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Е и? Годинките му си казаха думата в крайна сметка... Ще ми се Алън да стигне до финал, но се съмнявам, че ще стане. Няма да стигне Изправя се срещу Хигинс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Е и? Годинките му си казаха думата в крайна сметка... Ще ми се Алън да стигне до финал, но се съмнявам, че ще стане. Точно заради годинките му това постижение си е доста сериозно, а както отбеляза и коментаторът - има само един играч по-възрастен от него и е направил 147. Относно Хигинс - е такъв късмет не съм виждал. В два мача се измъква супер калитарски, а ме е много яд за Селби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Много ме е яд за Селби. Тоя Хигинс много ме издразни, в три поредни мача се отърва накрая от загубата и обръща при положение че през цялото време другият е бил по- добре играещият Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Хигинс спечели 3-тата си световна титла. (18-9) Да му е честита. Мърфи можеше да окаже по-голяма съпротива и да гледаме повече фреймчета ама каквото такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Шон Мърфи игра доста добре и стабилно през цялото Световно първенство, а точно на финала не игра както трябва и не оказа сериозна съпротива. А за Хигинс пък просто няма да коментирам кув калитар беше през цялото СП Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Как можеш да кажеш, че си калитар на световно.... Верно и аз се разочаровах, но мразя крайни мнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Еми щото той в два или три мача беше на косъм от тва да отпадне беше надигран от противника откровенно обаче все успяваше да продължи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.