GeorgiK Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 То интернет има, ама е много слаб. Пък и по време на мачовете обикновено съм на училище. Пък и сега в края на семестъра няма време за такива удоволствия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Който иска да види днешното 147 => My Webpage или My Webpage Не знам дали вече го има в ютубета и други подобни ама може и там да погледнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Жорка, може пък да ни харесва имено, защото е арогантен. Ще направя някаква изкривена аналогия с Д-р Хаус, който се харесва точно защото е гадно арогантно копеле. Много обичах да гледам Пол Хънтър, беше ми много симпатичен като личност, но за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Мда, вероятно е така. Просто не смятах, че чак толкова много хора (особено процентно) биха били привлечени от арогантност. Иначе разбирам - ако си достатъчно добър, що пък да не си и нагъл? Само дето аз не смятам, че е с класа над всички останали, за да може да си го позволи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 е такъв мач рядко съм гледал тия Джо Суеил и китаеца им гледам сесиите още от обяд и през цялото време се спукаха да пропсукат даже и някви по-лесни удари просто не мога да повярвам карък ли ги гонеше просто а много слаби ли кво мам наистина накакто каза коментатаора тоя мач сигурно ще остна в историята,той стана интересн само от многото му пропуски П.П. Аам кво е станало с Пол Хънтър че ми стана любопитно Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Мда, вероятно е така. Просто не смятах, че чак толкова много хора (особено процентно) биха били привлечени от арогантност. Иначе разбирам - ако си достатъчно добър, що пък да не си и нагъл? Само дето аз не смятам, че е с класа над всички останали, за да може да си го позволи... Не знам какво трябва да направи още за да покаже, че е не просто класа ами направо различно вижда играта.Наистина не знам.Ама всеки си има мнение, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 П.П. Аам кво е станало с Пол Хънтър че ми стана любопитно Paul Alan Hunter (14 October 1978 – 9 October 2006) ... На 6 април 2005 г. му откриват рак на дебелото черво, но той продължава да играе и след това. До февруари 2006 г. се подлага на химиотерапия. Пол Хънтър умира на 9 октомври 2006 г. в 20:20 часа, само 5 дни преди 28-ия си рожден ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Пък и на мен Ронката ми харесва поради бързата игра ,която прави,като играе този човек все едно не мисли ,а си играе като на тренировка!Пък и надали има по-ексцентричен играч от него Например когато беше казал че е броял неравностите по лъжицата за чая докато чакал опонента да сгреши ,за да остане на фокус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Много ме е яд че прпуснах точно този мач щот тогава бях на път иначе ся Рони като играе с ония китаеца той буквално ще го размаже ония като го гледах къв е льохман Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Али Картър 147..... Кеф! Дайте още някой да направи 147 за да станат 3 за щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Не знам какво трябва да направи още за да покаже, че е не просто класа ами направо различно вижда играта.Наистина не знам.Ама всеки си има мнение, де. Ами може да мине по-напред в ранглистата, където в момента е номер 5. Да печели повече от титла на сезон. Да вземе да спечели световното...все пак има само две титли. Има доста какво да прави, за да покаже, че е по-добър от който и да е. Да, играе бързо, но това не го прави по-добър от никого. Аз лично предпочитам по-закучени мачове и затова ще викам до края за Peter Ebdon. Играта не случайно се казва snooker и според мен такова положение е много по-интересно от вкарването. Но явно тук мнението ми се разминава с всеобщото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Наистина красотата на "надлъгването" със снукъри е голяма, но когато си толкова виртуозен, че да можеш да вкараш всяка топка от почти всяка позиция...хм?Ронито най-дразни това( поне за мен ), че не може да се сдръжа.Разбираемо е понякога човек да изплясква ама той тактическа дисциплина почти няма - от друга страна пък точно заради това не може да го сбърка човек с който и да е друг играч.И още нещо...ако това колко е велик някой в дадена област се определяше по медали, купи и т.н. Ф1 тоя сезон и предния, както и следващи може да не ги карат в чест на Шумахер.Такива работи няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Semi-finals => Stephen Hendry (SCO) - Ronnie O´Sullivan (ENG) Това определено ще е интересно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Semi-finals => Stephen Hendry (SCO) - Ronnie O´Sullivan (ENG)Това определено ще е интересно! Ооо... тоя двубой ще се гледа в постоянна ерекция. Хах... Снощи букмейкърите отчитали коеф. за 2-ри 147 от 200 към 1, след Али Картър е вече 2,5 към 1 xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Снощи много хубав мач се получи последните 2-3 фрейма между Магуайър и Пери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 17:6 за Рони с/у Хендри. Последния фрейм ме уби, 61 Рони 63 Хендри, Хендри играе за последната топка (черната) и я изпусна! ! ! След това нямаше какво друго да направи освен направо да стисне ръката на Рони. Коментаторът каза, че утре имало възможност (когато трябваше да е последната сесия от мача) да има трикшоу от страна на Рони, за да запълнят времето предвидено за сесията и за тези, които вече са си купили билетите за нея. Дано да има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Да, наистина това с трикшоуто ще е интересно , ако се състои А и пак ще има игра с доста по-голяма награда за зрителите. А някой знае ли дали се провеждат още някакви ежегодни първенства по трикшот Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Картър и Пери правят много оспорван полуфинал ! Довечера ще се реши кой да се изправи утре срещу Ронито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Коментаторът каза, че утре имало възможност (когато трябваше да е последната сесия от мача) да има трикшоу от страна на Рони, за да запълнят времето предвидено за сесията и за тези, които вече са си купили билетите за нея. Дано да има! Аз разбрах нещо малко по-различно че ако Рони загуби този фреийм който беше последен за сесията на другия ден когато ще е новата сесия той може и да реши да прави трикшоу за публиката щот преднината му ше е голяма а време и фреймове в които да земе победата бол Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Много си обичам Рони още открай време. Яд ме е, че няма да има никаква тръпка за финала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Неска вечерта ли почва финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Неска вечерта ли почва финала Финалът почна към 6 (даже и по-рано). След малко започва 2-рата сесия. 1-вата завърши 6-2 за О'Съливан. Вече я дават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Мм даа навреме се освестих че да фана втората сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Рони О'Съливан е шампион! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Рони О'Съливан е шампион! свърши ли вече или води с много че аз нямам възможност сега да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.