Fibaman Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Еми на Ронито му омекнаха ръцете... може би ако не беше изпуснал жълтата нещата щяха да са по-различни, но каквото такова. Другия път повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Този Марко Фу е изрод.Вярно, че и Рони игра малко странно и направи доста пропуски, но жълтъка беше почти перфектен.И то не само на финала, а в целия турнир, явно много тренира напоследък. ; Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Само аз ли гледам UK Championship... ? Яко! Отивам да гледам полуфинала м/у Селби и Ронито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Рони направо го размаза Марк Селби при 8 на 8 направи 147 стискам му палци и на финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Еее значи не съм единствен. При 5:7 за Селби си мислех, че Ронито ще духне супата ама като поведе 8:7 и ми стана яко. После при 8:8 мислех да сменя канала ама добре, че не го направих. А това беше перфектния край на мача- 147! Браво на Ракетата. Утре дано и финала да е интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Страхотна вечерна сесия А за финалния фрейм- просто невероятен Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 ами със сигурност финала ще е интересен,Рони доколото чух от коментатора не е имал значителна победа от 2005 аз се учудих че при 8-7 Рони не реши да доиграе фрейма,да му направи още 1-2 снукъра и да довърши Марк още тогава обаче явно е пазил сили за последната част.браво на него,твърдо съм за Ракетата,дано да играе така търпеливо и концентрирано и на финала Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ами със сигурност финала ще е интересен,Рони доколото чух от коментатора не е имал значителна победа от 2005аз се учудих че при 8-7 Рони не реши да доиграе фрейма,да му направи още 1-2 снукъра и да довърши Марк още тогава обаче явно е пазил сили за последната част.браво на него,твърдо съм за Ракетата,дано да играе така търпеливо и концентрирано и на финала Аз бях за Селби... любимец ми е от Световното.. от колко е финалът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 22:15 доколкото успях да разбера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 От 21.00 ще има пряко предаване , но не знам дали това е началото Предполагам , че е имало и сутришна сесия , защото в програмата го дават да продължи до 1 часа , което е доста малко за 1 мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ЕЕ жалко за Селби допадаше ми,а с кой ще играе Рони на финала че не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ЕЕ жалко за Селби допадаше ми,а с кой ще играе Рони на финала че не разбрах Stephen Maguire (SCO) - Ronnie O´Sullivan (GBR) Айде, че почна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Очаквайте един много интересен резултат в първите няколко фрейма ( няма да казвам точно колко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 то и вчера резултата беше интересен от първите фреймове та докрая,сигурно и днес няма да е по-различно.важното е Рони да бие накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 10:2... добър резултат. Браво и честито на O´Sullivan. Maguire може много по-добре да играе и да е по-интересно ама всичко се случва. Лека нощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 легнах си при 9-2,щото си мислех че ще продължат още дълго,но не би честито на Рони,дано най-накрая да се вземе в ръце и да играе все такъв готин и резултатен снукър Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 ЕЕ жалко за Селби допадаше ми.... А на този турнир направо им разказа играта Страхотен последен фрейм и изобщо финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Гледате ли Световното? Никой не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 След като Селби отпадна... ми се уби настроението за турнира :|.Гледам го, ама все пак предпочитах Селби да е там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Аз пак симпатизирам на Рони (както винаги) и се надявам днес да не се изложи срещу Уилямс. Вчера свършиха 5:3 за моя човек. Интересни фреймове бяха. Дано и днес да са такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Аз пак симпатизирам на Рони (както винаги) и се надявам днес да не се изложи срещу Уилямс. Вчера свършиха 5:3 за моя човек. Интересни фреймове бяха. Дано и днес да са такива. Подкрепям те.Много ме кефи Ронито Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Дано Ракетата не се отпусне и да вземе този турнир! Иначе за сега играе добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Евалааа! ! ! 147 Победа с 13 на 7 и като за финален фрейм 147... какво повече да се иска! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Аз пак няма как да гледам и леко ме е яд. Още по ме е яд, че Higgins отпадна, ама карай...миналата година имах една голяма радост покрай него...не може всеки път. Не мога да разбера само, защо всички винаги са за O'Sullivan. Знам, че е най-рекламираният играч, но все пак...какво толкова намирате в него? Много е добър, разбира се, но те почти всички на това равнище са много добри. А винаги за всички е "Ronnie-то", все едно е някакъв голям пич, а в същност е доста арогантен тип. Де да знам...никога не съм разбирал тая мания около него. Особено при факта, че никой не обича Mark Williams или Stephen Hendry, които са дори по-успешни и по-добри от O'Sullivan. Айде Higgins няма да го бутам, че ми е личен любимец, но и той е със същите успехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Когато започнах да гледам снукър нямах изявен фаворит. След това ми станаха симпатични Рони и Пол Хънтър (лека му пръст). Не знам защо точно Ронито, но ей така просто... един вид ме грабна. Не казвам, че другите ме дразнят или че не гледам и техните мачове. Не мога да обясня защо точно него, както и не мога да обясня защо ме кефи Ферари във Ф1 примерно. Симпатичен ми е и Мърфи ама не толкова. Ако имаш интернет може да ги гледаш онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.