Michal Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 e Rottenbrain ,ti sq maina ,kvo?mi mnoo qsno 4e kosmite na rucete i krakata ne задържат неприятни миризми.no za drugoto nqma kvo da si govorim(nito ot gledna to4ka na higiena ,nito na estetika)!puk i nikoi ne govori males da sa s po-gladki kraka ot nas!!!prosto vsqko ne6to trqaa da si ima nqkvi granici-imaite si kosmi no da sa ponosimi! <{POST_SNAPBACK}> po ponosimi - koi go kazva - mackata s avatara s nai kosmati vejdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 e Rottenbrain ,ti sq maina ,kvo?mi mnoo qsno 4e kosmite na rucete i krakata ne задържат неприятни миризми.prosto vsqko ne6to trqaa da si ima nqkvi granici-imaite si kosmi no da sa ponosimi! <{POST_SNAPBACK}> Еми тва казвам и аз-без косми само където трябва. Което не включва ръцете и краката. ...puk i nikoi ne govori males da sa s po-gladki kraka ot nas... <{POST_SNAPBACK}> Да не са по-гладки от ваще викаш...бе според мен не е много естетично да видиш наболи косми, било то и по мъжки крак. Друг вариант с "малко-повече-косми" не виждам. В крайна сметка ако си решил да си щавиш краката, поне го прави както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 само под мишниците се обезкосмявам.2 пъти си махнах космите на _)_,за което да ви кажа доста съжалявам,защото ся са по-големи и по-твърди и ми се налага да си ги режа с ножица чат пат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Въпрос на самоуважение е според мен. Подмишниците винаги и периодично си скъсявам космите над члена. Два-три пъти съм си бръснал и топките и веднъж сложих одеколон. Екстремно преживяване е ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Подмишниците и около кура... ташаците ако ми се занимава ама периодично им обръщам внимание... Останалото го оставям на пуберите... Предлагам да Оважаваме мнението им, макар и да не сме докрай сАгласни... Относно путките... Бръсната е по-яко откъм лизането... Ама пък от друга страна след 10-ина бръснати ти се приисква да си го мушнеш в гората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Аз съм си казал мнението по напред, така че сега само изкам да направя едно предупреждение: НЕ СИ БРЪСНЕТЕ КУРА СЪС НОВО MACH 3 TURBO!!! СТАВА КРЪВ И ОРХИДЕИ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Относно путките... Бръсната е по-яко откъм лизането... Ама пък от друга страна след 10-ина бръснати ти се приисква да си го мушнеш в гората... Ей заради подобни изказвания си отварям форума понякога като ми е гадно AssassiN-а направо ми залепи усмивката на лицето днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Е че много ясно че без косми е по добре.Аз само да лизна косъм и мога да повърна. Жени моля бръснете се или си правете кола маска на интимните части(няма да пиша п....а че имам warn вече) много обичам бръснати п......а Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Бе хубаво е да са бръснати ама да има и малко оставено. Нещо като това - Shaved pussy - цък то see Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Бе хубаво е да са бръснати ама да има и малко оставено. Нещо като това - Shaved pussy - цък то see Олеее, тоя, който е направил това на котенцето заслужава да го разпнат.... Не всеки, който убива животни впоследствие убива човек, но всеки, който убива човек, преди това е убивал животни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Олеее, тоя, който е направил това на котенцето заслужава да го разпнат.... Не всеки, който убива животни впоследствие убива човек, но всеки, който убива човек, преди това е убивал животни... Или може би това е монтаж Блиц - само подмишниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Или може би това е монтаж Найт, обезкосмяваш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Е че много ясно че без косми е по добре.Аз само да лизна косъм и мога да повърна.Жени моля бръснете се или си правете кола маска на интимните части(няма да пиша п....а че имам warn вече) много обичам бръснати п......а Пич с тебе сме от една партия. И аз съм на тва мнение бръснато е П..Е е велика работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Я кажете кво се прави като почне да ти расте косъм навътре!? Зачервява ми се кожата и после остава шибан белег, дайте някакви идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 em nai dobriq na4in e da si go izkara6 sam smisal a igla az pone na kraka taka mi be6e stanalo i sam si napravih operaciq i mina uspe6no ama ne zbravqi da si q dezinfekcira6 iglata 6toto 6te ima mekeke Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Краката и под мишниците ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 666 sq kato 4eta gledam mnogo ste se otpusnali smisla s glupostite nqkvi putki kurove hahah smao taka adminite nzm kak o6te ne sa q zatvorili taq tema ina4e otvnosno dali se prasna affff'course mada fackaama predpo4itam putkite(kakto vie kazvate ) da sa ne brasnati a kola maskata da si e svar6ila rabotata po udobno nqma da e 6kurka awe mucka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.