Jump to content
BulForum.com

obeskosmqvate li se ?

Recommended Posts

Mate said:
Toky sto si obrasnah kra4encata 4uvstvam se mnogo dobre. Napravo letq. :D

Бая косми си смъкнал тогава :D

По темата: бръсна си единствено подмишниците и топките(като изключим брадата). Подпъпната област само я подстригвам(много късо). Скубя си веждите(имам едвам забележим "мост" между тях), НО краката и ръцете не си ги давам!

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply
  noxious said:
миналото лято с veet ама мно скъпо и требе да събирам от закуски :Д

ae tva veet kolko struva ne be6e li okolo 5lv, az se bqh navil minalata godina da polzvam ama ne6to ne se re6ih ne e li nqkva kiselina :unsure: nqkoj polzval li e :confused

ina4e az ako ne vzimam merki stava opasno mnogo, a sega idva lqto ako ne zaradi drugo pone da si mi e dobre na mene :rolleyes:

Бръсна си подмишниците и с ножица си подрязвам половите и коремните косми.

Крака, ръце - там не пипам, на гърдите са ми прекалено малко и рядки космите и няма нужда.

:) тва според мен значи лицето и гадзът :)

по темата .... не само за твой комфорт ... но и да е по-приятно и на половинката до теб .. според мен е задължително обезкосмяването ........ единстеното място на което небарам омразните за мен косми ... е ръцете ... но и тяхния ред ще дойде ...

en3rgy said:

ae tva veet kolko struva ne be6e li okolo 5lv, az se bqh navil minalata godina da polzvam ama ne6to ne se re6ih ne e li nqkva kiselina :unsure: nqkoj polzval li e :confused

ne veet ne e kiselina, a krem. Ima go i kato sprei ama taka e 13 kinta ;) dokato krema e 8lv :D

emo_pp said:
  en3rgy said:

ne veet ne e kiselina, a krem. Ima go i kato sprei ama taka e 13 kinta ;) dokato krema e 8lv :D

a pomaga li nqkoi polzval li go e ili samo reklami ?!?! 6toto sam 4uval 4e ni6to ne stavalo s nego

Аз пробвах с някакво Strep, струва 5 и нещо , обаче не ми хареса, с бръснача си е по-добре. Пък и са гадни химикали, които ти влизат в организма. Това мирише малко на сяра.

Направо по темата:

Да обезкосмявам се защото това за мен е въпрос на лична хигиена.Немога да се трая иначе...

Death_rideR said:
Гърди, корем, ***, мишници и лице

просто е супер гадно да се съблечеш пред някоя мадама и да си някъф рунтав

Kato gledam lavcheto e dovolno runtavko :D

Kolkoto do komentara za madamata i da si runtav, ne trqbva li parvo neq da pitash ???? Az lichno si imam kosmi na gardite, dori i da ne sam tonove, no momichetata mi kazvat che v tova mi e chara :rolleyes:

Луд ли си,аз сам лудогорието...мен ме кефи да има супер мн косми... :P :beerchug така по-естествено....мн яко...Пробваи и ти!!!!

Ми,ай Наздраве!!!!!!

ХАХА :) Къв топик само!!! На мен лично окосмяването ми е в нормални количества и за това не виждам смисъл да се обезкосмявам(с изключение на брадата :) )

аз се обескосмявам под мишниците и ку..а също.веднъж моята приателка опита да ми прави кола на гърдите(моите),но много болеше и се отказах :)

Death_rideR said:
Гърди, корем, ***, мишници и лице

просто е супер гадно да се съблечеш пред някоя мадама и да си някъф рунтав

are be ti pak kvo naistina li te e sram ot kosmite te? :laughing:

i otkade znae6 ,che jenite ne haresvat runtavi muje?

po skoro ne bih si mahnal i edin kosum, ta da stana kato baba meca :laughing:

Аз имам много приятели, дето си бръснат и краката...

Познавам ги от 4-5 години и нямам впечатления да са педали..

За краката и ръцете-въпрос на избор, за останалите места.. ми е малко гнусно като видя косми :D

Alessa said:
Темата не е малумна.Нека някои хора разберат как изглеждат и дали са приятни на околните........или и ти е болна тема

6to da ne sa priqtni? Puk i da ne sa priqtni 6to puk trqbva postoqnno da se ugajda na okolnite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...