dunata Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 ролан гарос е края на месеца-27май...ша има сигурно още нещо на червено по евроспорта преди него Я кажи някакви дати/часове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Я кажи някакви дати/часове какви часове?...първата седмица е почти п оцял ден, а втората по половин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 какви часове?...първата седмица е почти п оцял ден, а втората по половин Не за Ролан Гарос, там е ясно. За тоя турнир на червен корт, преди Ролан-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jop4423 Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Не за Ролан Гарос, там е ясно. За тоя турнир на червен корт, преди Ролан-а Явно Евроспорт са се концентрирали върху женския тенис. От утре нататък ще предават турнира в Рим за жени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 A то Рафа и турнир- че спечелил . Мастърс - Рим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 приказката за рафа свърши. в един много интересен двубой най-накрая загуби от световния номер 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 приказката за рафа свърши. в един много интересен двубой най-накрая загуби от световния номер 1Мдааа.... а водеше с 6:2 ... 81 и свърши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Е, все някога щеше да стане това. Даже и бая продължи тая поредица - аз си мислех, че още минала седмица в Рим с/у Давиденко или вчера срещу Хюит щеше да падне (голям зор видя и в двата мача). Но 81 победи е нечовешко! Кой ли ще е следващият, дето ще направи 82? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Кой ли ще е следващият, дето ще направи 82? пак той само че догодина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Не знам дали тук е мястото, но ако може някой да внесе малко информация за тренировки по тенис. Как е положение на гребната (пари/дни...) и до Зала Строител ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 тая тема нещо много замря никой ли не гледа ролан гарос? страшен финал се получава и малко ме е срам да си призная, но съм за надал. втория сет малко се изложи, но дано бие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 тая тема нещо много замря никой ли не гледа ролан гарос? страшен финал се получава и малко ме е срам да си призная, но съм за надал. втория сет малко се изложи, но дано бие Чул те Господ ! И аз съм за Рафа, но втория сет нещо не стана, дано в 3-тия и 4-тия да го бие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 малко ме е срам да си призная, но съм за надал. втория сет малко се изложи, но дано бие Радвам се, че е така, понеже в предишен пост беше казал:"Пича просто не ме кефи" Доволни ли сте от турнира, от представянето на вашите любимци? Аз разбира се да! Мойта Рафа влезе в историята на RG! А представете си ако беше спечелил Хамбург, щеше към началото на турнира да има 82 победи, + още 7 от тези 2 седмици и общо щяха да са 89, при това серията оставаше отворена!! Но особено изумителен беше начинът, по който Надал взе 1-я сет: 15/40, 0/40 при негов сервис, 10 шанса за пробив, и въпреки това.... - 6:3 за Рафа. Затова го обичам - защото е голям боец и има изумителна психика! Вчерашният финал м/у жените обяснява защо не си падам по женски тенис - голямо разочарование! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 добре че са турнирите на червено, чм ми писна да го гледам тоя робот федерер как ги маже наред всички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Радвам се, че е така, понеже в предишен пост беше казал:"Пича просто не ме кефи" абе все още не ме кефи, но федерер ме издразни къв късмет извади срещу давиденко и сега исках да падне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) По-драматичен финал на Уимбълдън от много години не е имало. Роджър чак от вълнение се разплака след победното разиграване. Вече е легенда. На 25 години с пет поредни титли на Уимбълдън - звучи невероятно. Edited July 8, 2007 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Oх, какво да кажа.... На някои моменти самата аз се задъхвах от тези главозамайващи разигравания!! Колко близо беше Рафа - в 2 последователни гейма стигаше до 15:40 (имам предвид за решителен пробив в 5-я сет) и тогава Роджър сервираше безпощадно. Мислех, че най-вълнуващият мач между двамата беше финалът в Рим миналата година, но днешният оглавява моята класация безапелационно. От една страна - какво още да се направи, че тенесист, различен от Федерер, да спечели турнира; от друга - Рафа отправи сериозно послание за следващия Уимбълдън, сериозна заявка за играта си на трева. И в заключение да кажа - тия двамата не са човеци, не са хора! Edited July 8, 2007 by Zaec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Дано и други са гледали финала на US Open. Заслужаваше си да стоя до 2.30! Ехх как Федерерчо прибра 2.4 млн. $$$ и Лексус... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Тоя е машина просто и за пореден път го доказа. Джокович си игра играта според мен, ама просто толкова си може. Да са му честити всичките милиони и награди на Федерер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Няма друг такъв късметлия .. няма и да има. Всеки път с Tie Break ... да не говорим, че когато Djokovich имаше 2 set ball-a топката беше на няма и милиметър аут... след това когато Федерер сервираше, тя беше толкова вътре... еми така е ... да му е честита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Мачът беше интересен и оспорван и като никога беше по удобно за мен време за разлика от всички вас. И аз бях за Джоката, но той сам си е виновен. Истина е, че Роже имаше късмет в някои от ключовите моменти - няколко мрежи, няколко out/in ситуации. Обаче като цяло проблемът е в психическата неустойчивост на Джокович. Да си беше взел първия сет, а не да прави 7 (или там колкото точно бяха) непредизвикани грешки в един гейм, при положение, че предишните 11 е направил 8...че и 4 от тях на set point. Същата работа и втория сет. Федерер не беше по-добрият технически в тоя мач, но беше много по-стабилен, а това печели титли. Да са му честити всичките награди и чекове...заслужи си ги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ааа мача м/у Федерер и Типсаревич беше уникален. 3-2 за Федерер. 5-ия сет 10 на 8. Много добър мач се получи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Ааа мача м/у Федерер и Типсаревич беше уникален. 3-2 за Федерер. 5-ия сет 10 на 8. Много добър мач се получи!Много ме е яд... как се измъкна :s... Дано Джокович го прегази... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) ЕЕх тоя сърбина заслужаваше да излпющи едно мошно Федерер ма пак успя да се измъкне с кофтия и накрая грозната му и антипатична приятелка се кефеше се едно мъжа и е спечелил Олимпиадата Edited January 20, 2008 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 федерер наистина дразни малко с победите си вече ама си е машинка, не може да му се отрече.има данни да стане най успешния тенесист в историята и да направи за първи път голям шлем в една година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts