Mate Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Abe gledam 4e ne obrushtate zaslujeno vnimanie na tozi aristokrati4en sport. Ima li igra4i. Ta kvo vi e mnenieto za tennisa kvo vi e otnoshenieto kum igrata. Gledate teninis po tv-to imate li lubum tenesist (tenesiska) abe kvo mislite za tennisa kato cqlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) Когато гледам приятелският тенис на Яник Ноа, Андре Агаси, Борис Бекер ...и някои други... мога да си умра от удоволствие. Което ме навежда на мисълта - Ако някой има идея от къде, и дали изобщо могат да се намерят някъде приятелски срещи, да казва. Като цяло - интересен за гледане спорт. Опитах се и да го тренирам. Отчайващо. Отказах се доста бързо. Хич не ми допадна идеята да гоня това топче, което хвърчи учудващо много. Edited April 4, 2005 by Teddy-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) Това е моят спорт В детската градина всички ми завиждаха, че ме вдигат по-рано да ходя на тренировки. Тренирал съм 11 години и ...имам известни успехи. Ама по едно време вече ми станаха прекалено много задълженията и се отказах. Сега съм в отбора на университета по тенис и ....това е. Супер надъхващо е като гледам някой мач по ТВто. Ако гледам някой хубав мач и после на тренировка съм луд По мое време Пиит Сампрас беше номер 1. Мой любим е мистър бум-бум Борис Бекер. Той се отказа, след това и Сампрас Няма вечни хора едит: Абе дали да не направим и една тема Warez Tennis Edited April 7, 2005 by do4okarako4ev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Цяло лято играем на кортовете на БДЖ на тепето.Любимци са ми Ченг а от по младичките Федерер,Шарапова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) един от най добрите спортове.преди години ходих да играя но напоследък няма с кой.между другото за какви цени и условия става въпрос на кортовете на БДЖ ? Edited April 4, 2005 by lukather Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) един от най добрите спортове.преди години ходих да играя но напоследък няма с кой.между другото за какви цени и условия става въпрос на кортовете на БДЖ ? <{POST_SNAPBACK}> Ако нямаш нищо общо с БДЖ се плаща по 3лв. на асвалт и 6лв. на червения корт. Edited April 4, 2005 by theshaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Po prinzip i az igraq-kogato imam vreme na Grebnata hodq. A ina4e men nai-mnogo me kefi Safin ot majete i Sharapova ot jenite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) ООоо аз съм най-големия добър пс:това е базик...иначе като малък тренирах много Edited April 5, 2005 by Boro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Знам че не е най-добрия в световния тенис, но лично на мен много ми харесва Кафелников. Когато беше в най-добрия си период смятам че беше по-добър от сегашния Роже Федерер, който уж минава за непобедим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Мате ТЕНИСА на ми е любим спорт но много ми харесва АНДИ РОДИК от САЩ. Има страхотен сервис и мисля че държи световния рекорд за скорост на топката след "сервиране" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Имам мерак, но поради особено простият факт, че ръцете ми пречат, хич не мога да го играя. Остава ми да го гледам... Преди много харесвах Ченг, щото си скъсваше малкия задник от тичане. По тази логика сега ме кефи Кория. От друга страна се радвам на Хенман, защото е от последните веселяци, които играят сервис-воле тактика, която е много атрактивна и все по-неприложима. За жалост тенисът стана много силов спорт и техничари от типа Рошус и Санторо нямат никакви шансове за голям успех, а според мен играят може би най-красив тенис с много въртене на топката, много къси топки, много къси диагонали и какво ли още не... В момента Федерер е безспорен номер едно. Копелето прави по 5-6 невероятни топки на мач и всичко друго е просто стабилна игра. Това е формулата явно в момента... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Знам че не е най-добрия в световния тенис, но лично на мен много ми харесва Кафелников. Когато беше в най-добрия си период смятам че беше по-добър от сегашния Роже Федерер, който уж минава за непобедим <{POST_SNAPBACK}> За пръв път да сме на едно мнение БРАВО и на мен Кафелников ми беше любимия, но сега е Сафин. Супер пич и за откритото на Австралия спазваше специален жизнен режим т.е. става, храни се, тренира, участва в мачове и си ляга в точно определен час. И познай благодарение на кой тренер взе купата - бившия треньор на Федерер. А за него (Федерер) мога да кажа само хубави неща също е дисциплиниран и има най-важно РАЗНООБРАЗНА ИГРА за разлика от Родик - сервис и игра на мрежата мноо ме вбесява тава ама все пак САФИН №1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Казвайте сега къде може да се играе??Сезонът почва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Изкючителна победа на 15 годишната Сесил Каратанчева над Винъс Уийлямс,бивша номер 1,на Ролан Гарос.Да и е честита победата и да продължава с такъв хъс и упоритост да мачка по пътя си и останалите съперници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Наистина невероятно постижение. Сега само мога да си мечтая да мине още един кръг...а съперничката й хич няма да е от класата на черното говедо. Между другото вие как смятате, кой ще го спечели Откритото на Франция? Аз с много уговорки залагам на Кория при мъжете (или поне много ми се иска да е той, макар че ако се падне някъде с Федерер няма шанс - просто има тип неудобни играчи) и някоя от двете белгийки при жените (може би повече Клайстерс, въпреки че предпочитам Анен). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Дано не се главозамая само, че още е много малка. На нейната възраст подобни успехи са нож с две остриета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Браво на Сесил!! Ще ги стигнем Американците! Направо не повярвах! Обаче е невероятно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Браво на Сесил!! Ще ги стигнем Американците! Направо не повярвах! Обаче е невероятно! <{POST_SNAPBACK}> Ще ги стигнем??? Та ние вече ги минахме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 горд съм браво на момичето ,и да нека не се главозамайва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аааайде нашата е на 1/4 финал. Аз лично не вярвам да продължи повече, защото ще играе срещу Лиховцева. Има шанс все пак... Моята фаворитка Клайстерс пък отпадна след като омаза Дейвънпорт в първия и водеше играта в другите два, но пък ги загуби. И аз не разбрах как... Все тая - Анен за мен ще спечели сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аааайде нашата е на 1/4 финал. Аз лично не вярвам да продължи повече, защото ще играе срещу Лиховцева. Има шанс все пак... Моята фаворитка Клайстерс пък отпадна след като омаза Дейвънпорт в първия и водеше играта в другите два, но пък ги загуби. И аз не разбрах как... Все тая - Анен за мен ще спечели сега. <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля, че ще падне от Лиховцева, но пък го мислех същото и за мача и с Уилямс Дано ме опровергае.Според мен няма да спечели Енен, по-скоро Дейвънпорт, въпреки че не е силна много на клей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Дейвънпорт е супер зле на клей и дотук се спасява супер на косъм и все с грешки на противничките й, но знае ли човек...все пак е номер 1 в света... Не трябва да отписваме и Шарапова, въпреки че и тя не е специалистка на червено меко казано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Дейвънпорт е супер зле на клей и дотук се спасява супер на косъм и все с грешки на противничките й, но знае ли човек...все пак е номер 1 в света... Не трябва да отписваме и Шарапова, въпреки че и тя не е специалистка на червено меко казано... <{POST_SNAPBACK}> Aбсолютно прав си! Трудно е да се прогнозира коя ще победи! Изравнени са силите и така е по-интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Независимо дали ще отстрани рускинята на 1/4 финала или не,класирането на Сесил дотук си е доста сериозно постижение,още-повече е на 15 години и бъдещето е пред нея.Разбира се,ще се радвам и ще и стискам палци да стигне възможно най-напред в турнира.Така че,УСПЕХ на нашето момиче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 (edited) Независимо дали ще отстрани рускинята на 1/4 финала или не,класирането на Сесил дотук си е доста сериозно постижение,още-повече е на 15 години и бъдещето е пред нея.Разбира се,ще се радвам и ще и стискам палци да стигне възможно най-напред в турнира.Така че,УСПЕХ на нашето момиче <{POST_SNAPBACK}> Разбира се Сесил е на финал! Няма какво да се чудим. Играта й е много добра куца й само излизането на мрежата, но както казахте тя е все още на 15 и има още доста да научи. Edited May 30, 2005 by evil_smith Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts