Jump to content
BulForum.com

Doom3 Ressurection of Evil

veseo

Recommended Posts

Doom.3.Resurrection.Of.Evil-NOGRP

11063104551vy.jpg

• Official web page: LINK
  • Publisher: Activision
  • Developer: Id software
  • Жанр: Екшън от първо лице
  • Дата на излизане: 2005-04-04
  • История на играта:
    The expansion picks up about two years after the end of DOOM 3. The UAC has covered up everything that happened on Mars (blaming it on a reactor malfunction), cancelled all operations and cleared out. However, their satellites are still orbiting the planet, and when a strange beacon signal is picked up, the decision is made to put together a team and send them down to investigate. And that's where the fun begins.

While your character remains nameless, you're no longer the same space marine who survived DOOM 3. This time, you play a combat engineer working under the command of Dr. Elizabeth McNeil, who worked alongside the nasty Dr. Betruger on Mars but was sent home as she began to suspect Betruger might be up to no good. "In the original DOOM 3 storyline, you can find bits and pieces of McNeil throughout," Hooper explains. "She's actually the whistleblower -- she saw all the things Betruger was trying to do and called Swann and Campbell to come down. In the original DOOM 3, you'll see emails from her to Swann, and if you run across her office, there are little bits and pieces in there."

• Мултиплейър: Да, Deathmatch, но се изисква оригинален cdkey(за ЛАН незнам)

• Брой дискове & размер: 1CD, 50x15mb

• Системни изисквания:
    Минимални

A 1.5-gigahertz Intel Pentium 4 chip or AMD Athlon 1500.
    • 384 megabytes of memory.
    • Doom3 installer + 1 gigabyte of hard drive space.
    • An nVidia GeForce 3 graphics card or better; or an ATI Technologies 8500 or better.

Препоръчителни

A 2.4-gigahertz Intel Pentium 4 chip or AMD Athlon equivalent
    • 1024 megabytes of memory.
    • Doom 3 installed + 1 gigabyte of hard drive space.
    • An nVidia GeForce 5900 graphics card or better; or an ATI Technologies 9800 or better.
  • Име на рилийза: Doom.3.Resurrection.Of.Evil-NOGRP
  • Линк към nfo-то: LINK
  • Защита: Safedisc 4
  • Multilanguage: YES (Multi 5)
  • Новини: Doom Wraps Up, id Confirms Date of Doom
  • Превю: Gamespot, *N/A*
  • Ревю: *NONE*
  • *Gamespot or IGN* community rating: *UNAVAILABLE*
  • Демо: НЯМА
  • Benchmark: *NONE YET, INBUILT*
  • SDK, mod utils: *ALREADY PROVIDED WITH ORIGINAL GAME*
  • Скрийншоти: Gamershell
  • Трейлър: Gamershell

Ако си падате по Дуум значи трябва и това продължение да го изиграете. Има нови оръжия, нови чудовища. Графиката и звука е абсолютно същия. Очаквах малко по-светли моменти да са вкарали, но уви. Не са си взели от забележка:)

Аз пък ще кажа, че дори и да не ви е допаднал doom3 все пак пробвайте експанжъна! :punk Размазвам се на него... Оригинала ми писна първия път още в началото, а после като се зарибихме с брачед ми да го играем пак ми писна като стигнахме рокета. Сега тази е нещо уникално!

Аз пък ще кажа, че дори и да не ви е допаднал doom3 все пак пробвайте експанжъна!  :punk  Размазвам се на него... Оригинала ми писна първия път още в началото, а после като се зарибихме с брачед ми да го играем пак ми писна като стигнахме рокета. Сега тази е нещо уникално!

Незнам, много се разочаровах от Дуум-а и едва ли ще сложа експанжъна. :cry Играта не става дори и за изтриване. :devil

Незнам, много се разочаровах от Дуум-а и едва ли ще сложа експанжъна.  :cry Играта не става дори и за изтриване. :devil

Казах ти - пробвай. Има толкова много нови свежи елементи, които раздвижват застоялия въздух на стария дуум!

за Доом 3 има един фаил който приспособява играта към всички уин ОС

обаче за експанжъна нямааааа :(

та мисълта ми е ако някой попадне на нещо подобно и за експанжън-а нека постне тук линк или направо да го качи на вареза , че не съм с уин XP и не мога да го инстална

• 1 month later...

Хора моля ви кажете двата CD-keya кадето ги иска кат влезнеш парвия пат е expansiona.Единия се казва D3 а пак другия RoE key.МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ КАКВИ СА ТЕЗИ CD-keyove PLS :cry :cry :angry1 :angry1

Добре де veseo.Ти ми затвори темата ОК ама тука нищо не пише за тея скапани СД кейове :angry1 :angry1 :cry :cry .Ай някой да ми каже двата СД кейа които иска като влезнеш в Expansiona(след като си го инсталирал де :P ).Единия се казва D3 key a другия RoE key.ПЛС кажете ми ги или дайте линк от кадето да ги видя

T7LB-BD27-TWLC-SDGD и накрая в онова квадратче малкото пишеш F6.Доволен ли си :blink:

Афе стига сте писали СД кейовете с чертички щот заради вас докат са осета че СД кейа се пише без чертички мина 1 ден :bgrin: .Иначе играта карти мифки от всякаде :punk :punk .Разцепвам се тотално.МНОГО по яка е от ДУУМ 3-та.Саветвам всеки който не я е изиграл да го направи :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

• 5 months later...

Изиграх играта.....маже.....кърти.....неповторима е!

Сигурен съм,че подобно продължение за която е и да игра НИКОГА няма да излезне!

DooM Forever! :punk :love :devil :woot :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...