Jump to content
BulForum.com

Проблемченце

Mr. Aze

Recommended Posts

Попринцип, за да си инсталирам експанжъна ми трява DooM3-ката. До тука добре. Но, про това едно доста голямо "НО", кокто и в играта, сметките излезнаха криви.

Значи исталвам си DooM-чето, хубаво v1. 00. (интернета НЕ работи) Пускам си аdd-она, той си иска версия v1. 2 на оригиналния DооМ3.Нея си я има на диска с add-дна.(искам само да кажа, че инсталацията не може да продълже без да се инсталне update-та) НО щом започне тва инсталиране на v1.2 ми излиза съобщение, че DooM3 e вече версия 1.2, и следователно не може да инсталирам update-та наново. :angry1 И тук Resurrection of Evil трагично завършва. :cry :cry :cry Какво да правял Ако някой по случайност има .exe за v1.2 на оригиналния DooM3. Нека ми каже и/или прати на е-meil адрес azetech@gmail.com. Моляве се хора. :cry Тва е мъчение да имаш, но да не можеш да играеш. А ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже. PLS...... :cry

Ако при инсталация на пач, засече, че имаш пиратско .exe, то ъпдейта не може да продължи. Сам си направи изводите и виж дали това е проблема

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...