Mr. Aze Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Попринцип, за да си инсталирам експанжъна ми трява DooM3-ката. До тука добре. Но, про това едно доста голямо "НО", кокто и в играта, сметките излезнаха криви. Значи исталвам си DooM-чето, хубаво v1. 00. (интернета НЕ работи) Пускам си аdd-она, той си иска версия v1. 2 на оригиналния DооМ3.Нея си я има на диска с add-дна.(искам само да кажа, че инсталацията не може да продълже без да се инсталне update-та) НО щом започне тва инсталиране на v1.2 ми излиза съобщение, че DooM3 e вече версия 1.2, и следователно не може да инсталирам update-та наново. И тук Resurrection of Evil трагично завършва. Какво да правял Ако някой по случайност има .exe за v1.2 на оригиналния DooM3. Нека ми каже и/или прати на е-meil адрес azetech@gmail.com. Моляве се хора. Тва е мъчение да имаш, но да не можеш да играеш. А ако някой знае как се оправя тоя проблем нека каже. PLS...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ако при инсталация на пач, засече, че имаш пиратско .exe, то ъпдейта не може да продължи. Сам си направи изводите и виж дали това е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Попитай и търси информация в главната тема за играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.