Jump to content
BulForum.com

Prodavam Sapphire Radeon 9600 128/128

Recommended Posts

Mi to4en model ne moga da ti damn ama eto vi 4estoti 324/404 Default mislq nai-visok stabilen 24/7 clock na 450/500 chipovete ram sa Samsung.Priemam i lek komentar po tzenata stiga da stava duma za seriozen 4ovek koito iska da q kupi.

С риск да изпростявам или да си навлека неприятности от модерите, но не мога да коментирам(или проявявам интерес)за нещо което не знам какво е.Само със споменаване на честоти(и или колко може "отгоре") изобщо не ми е достатъчно за да съм сериозен купувач.Най-малкото можеш да споменеш защо не можеш да кажеш модела. Успех с продажбата.

Mi pir4inata e edna 4e ne go znam.

Eto ti oshte malko info za po-lubopitnite:

3DMark 2001 -12225

3DMark 2003 -3250

Tezi to4kui sa izkarani na mashina sus cpu na 1,8ghz i 512mb ram.

Ako imate interes ili iskate da napravite nqkakvo predlojenie molq na PM ili tuk za refresh na temata blagodarq predvaritelno.

Добре де деа маа му, толкова ли е трудно да извадиш картата от компа, да видиш модела и чиповете да ги напишеш и толкова ;)

Kartata e Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128mb 128bit default chestoti 324/404 overclockva se do 450/500 stabilno kato kamak.Ima ramsinkove(TT) v/y 7 ot ram 4ipovete na edin ot tqh moje da se vidi vsi4ko shte pogledna dove4era za to4en model na kartata i markirovkata na pametta mislq e 5.ns no ne sum siguren.

Barton 2500+ bratle sus MDT ram raboteshta na latency 7-2-2-2 pri 333MHz sled oveclock do 3200+ (8-3-3-2.5) no za testovete ne sum overclockval pc-to samo kartata.Da ti dam i rezultati ot Everest kak se durji pri 4etene i zapis ? :)

новобанец , благодаря за инфото

предлагам 90 лева за картата

Tova kakvo trqbva da zna4i ? Az ne sum turgovetz neshtatniko skivai mi podpisa i si prevedi simvolite R.I.P i vij za kakvo VPU stava duma!

Za tova sum rabotil tzqlo lqto i izgorq a beshe vnos ot USA bez garantziq tazi karta koqto prodvam sum si q vzimal za mene si a kakto si li4i ot podpisa ne obi4am shitnq za 90 leva shte ti q dam sus modnat bios na zanijena 64bitova shina i bez oholajdane 4e kato si tolkova prosveten da te vidq kakvo shte pravish razbira4o.Q kaji tvoqt titanium e Dx 8.0 ili pulen 8.1 ahahaha (ebasi i smotanite sheidari deto gi ima daje radeon 9200 e sus po-dobri no ne e sus takava moshtna arhitektura) i kolko mu iskash na titanium-a 100 leva i sled tova se zamisli kolko e sled moqta karta a puk ko si fen na nVIDIA si vzemi 5700 chist i da gi borim malko viv shader operatziite i da vidim ti kak shte igraesh Half-Life 2 i hronikite na riddick da ti kaja li predvaritelno?Mi Half-Life 2: Cs Source video testa shte ti izkara pod Dx 9.0 rejim sus FX-a sredno 19FPS!! a az sum tozi radeon pravq 85FPS i dvete karti na HIGH 800X600 sum gi probval v nas i edna kamara modnati driveri sum probval i znam za kakvo govorq man.Ako gi pusnem pod 1024-768 sus radeona da padna nai-mnogo sus 19FPS dokato Fx tova my e predelniq max dori i na nai-niskata rezolutziq.

Имам някой бързи въпроси:

PRO ли е?

Каква е паметта (марка и маркировка)

Гаранция има/няма (ако да към кой/ако не от кой е купена)

Охлаждането което се вижда на снимката влиза ли в цената?

Кабели и друга окомплектовка има/няма (каква)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...