LOOP Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Продавам PC !!! Процесор-AMD Duron 750 MHz Дънна платка - Gigabyte GA-7VMM (3 PCI, 1 AMR, 2 DIMM, Audio,Video) Чипсет - VIA VT8361 Apollo KLE133 Системна памет - 120MB (PC133 SDRAM) Видео карта-VIA Tech VT8361/VT8601 16MB, леко напомпена 3D ускорител - Trident CyberBlade-i7 Монитор - Samsung SyncMaster 550s (15" CRT) Оптични у-ва - COMBI RW16X10/DVD+още едно CD Rom Drive Хард диск - Maxtor 15GB Клавиатура - BTC 5197 Мишка - Logitech какво каквоо... питайте още ако искате да знаете нещо. PC-to е отлично и е перфектната комбинация, когато го купувах(кога бях млад ) ) Цена по договаряне !! Който се интересува на Лично Съобщение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ако решиш да го продаваш на части HARD DISK -a ме интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOOP Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Ами първо ще видя дали ще мога да го продам целия... пък сетне ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Kaji niakakva tsena. 128 ram li si iskal da napishesh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOOP Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 120 е, но лесно става 128 Цена подоговаряне... т.е. ако проявяваш желание ми пиши на ЛС с цената, която предлагаш за тази конфигурация, но да не е несериозно... аз ще си обмисля дали ме задоволява. Макар, че ще я дам за ниска цена просто, защото не ми трябва, а и нямам нужда от пари ! Който колкото предложи, аз ще си помисля... все пак няма да ми седи ей така. А компютъра е перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.