net_fighter Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Тази сутрин си докарах колата до това положение Моля всеки , който знае надеждни сервизи , където да ми я ремонтират и да не ми излезе като нова , да обади ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 "Манол" на гребната база, добре работят и са честни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Тази сутрин си докарах колата до това положение Моля всеки , който знае надеждни сервизи , където да ми я ремонтират и да не ми излезе като нова , да обади ! <{POST_SNAPBACK}> Има един сервиз за авто-тенекиджийски и бояджийски услуги точно до главния вход на централни гробища,до градинката.Момчетата работят много добре,два пъти са ми боядисвали и пастирали колата,а веднъж са я изчуквали.За цена не мога да ти кажа,то си е различно,зависи от пораженията,най-добре да идеш на място и ще ти кажат като видят колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Изключително съм благодарна на всички , които се отзоваха тук или чрез лични съобщения !!! Намери се дори кой да ме дръпне дотам. Все още вярвам , че добри хора има. Нека модераторът затвори темата и още веднъж , благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.