Jump to content
BulForum.com

Zdravoslovni hrani

snow_ggg

Recommended Posts

Аз съм ревностен защитник на философията на Шопа: "Ти ми дай печено прасенце и бутилка ракия па ме чекай да умра." :D :D :D

Иначе магазин за такива храни има в една пресечка на главната улица - срещу бар Калигула, до фото Пинк. Желая ти здраве и дълголетие! Respect ;)

Има такъв магазин и срещи католическата църква в тракия.

Аз по принуда се научих да ям най-вече таква неща, но не се заблуждавай, половината, които ти ги пробутват за здравословни са отровни точно колкото останалите неща.Просто ако искаш да ядеш здравословно всичко сам трябва да си садиш/гледаш .

Примерно пилешкото месо ако знаете как се обработва и в какви химикали се топи преди да отиде в магазина съм сигурен, че ще се откажете(поне някои де) .

А е хубаво след като сме заобиколени от отрови отвсякъде поне да внимаване да не ги гълтаме и с храната.

ba6ta mi be6e maniak na teq tema,mnoo me toromoze6e :angry1 postoqnno me tup4e6e s oveseni qdki,pokulnali jitni kulnove,soq-vmesto meso :sick izob6to tva e gadno kato vkus :wacko: no ina4e me nau4i kak da se hranq pravilno,i sega edinstveno qm trici s mlqko sutrin-tva mi haresva,i bez sol i mnoo zahar-naistina e po-hubavo :)

Не мога да кажа,че са много вкусни,но смятам,че човек трябва да се опитва да се храни максимално здравословно.Спазвам разделно хранене,ям черен хляб,соеви изделия.

На всички, дето залитат по тая нова краста препоръчвам филма

The Road to Wellville

Поучителен е !

..за какво иде реч?

Идеята не е да се тъпчем само с уж здравословни работи и да отричаме останалите, а малко от малко да отбираме какво ядем. Поне според мен.

Какви по-точно стоки, защото "здравословни храни" е доста обширно понятие. Има такъв магазин в тракия, има добър асортимент. Ако те интересува нещо конкретно можеш да питаш.

Между другото мюслито е невероятно полезна храна, а и в знак на истината е на приемлива цена на пазара.

Не искам да звучи като реклама за някого, но много ми харесва това на фирма БИОСЕТ.А и освен мюсли има и овесени ядки, ръжени ядки и др.

Така , че дерзайте.

Аз лично се храня разделно,не смесвам животинско с млечно,и сумати още комбинаци,не ям тестени закуски,само пилешко меБо,сутрин по един плод задължително или мюсли,а вечер салатка понякога с пилешка пържолка :love ,а иначе здравословното хранен е много важно,от доста време на сам всички в семейството се храним така!И се чувствам доста по добре :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...