snow_ggg Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 padate li si po zdravoslovnite hrani /vodorasli, oveseni qdki, i t.n./ ot kade si gi vzimate v pld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Аз съм ревностен защитник на философията на Шопа: "Ти ми дай печено прасенце и бутилка ракия па ме чекай да умра." Иначе магазин за такива храни има в една пресечка на главната улица - срещу бар Калигула, до фото Пинк. Желая ти здраве и дълголетие! Respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 padate li si po zdravoslovnite hrani /vodorasli, oveseni qdki, i t.n./ ot kade si gi vzimate v pld <{POST_SNAPBACK}> NE.Spored men tva e pulna tupotiia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Има такъв магазин и срещи католическата църква в тракия. Аз по принуда се научих да ям най-вече таква неща, но не се заблуждавай, половината, които ти ги пробутват за здравословни са отровни точно колкото останалите неща.Просто ако искаш да ядеш здравословно всичко сам трябва да си садиш/гледаш . Примерно пилешкото месо ако знаете как се обработва и в какви химикали се топи преди да отиде в магазина съм сигурен, че ще се откажете(поне някои де) . А е хубаво след като сме заобиколени от отрови отвсякъде поне да внимаване да не ги гълтаме и с храната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 И на мене не ми харесват тея храни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loko^fen Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 tva e tapo :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ba6ta mi be6e maniak na teq tema,mnoo me toromoze6e postoqnno me tup4e6e s oveseni qdki,pokulnali jitni kulnove,soq-vmesto meso izob6to tva e gadno kato vkus no ina4e me nau4i kak da se hranq pravilno,i sega edinstveno qm trici s mlqko sutrin-tva mi haresva,i bez sol i mnoo zahar-naistina e po-hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Не мога да кажа,че са много вкусни,но смятам,че човек трябва да се опитва да се храни максимално здравословно.Спазвам разделно хранене,ям черен хляб,соеви изделия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 На всички, дето залитат по тая нова краста препоръчвам филма The Road to Wellville Поучителен е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ..за какво иде реч? Идеята не е да се тъпчем само с уж здравословни работи и да отричаме останалите, а малко от малко да отбираме какво ядем. Поне според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Именно, човече, именно! Златната среда си е златна среда Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Мюсли с мляко рулирааааа!!!Мноо е якичко!!!Вкусно и здравословно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Мюсли с мляко е просто задължително Ама с кисело Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_ggg Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 bi bilo hubavo ako ima6e edin golqm i specializiran magazin za tajiva stoki pone az taka mislq:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Какви по-точно стоки, защото "здравословни храни" е доста обширно понятие. Има такъв магазин в тракия, има добър асортимент. Ако те интересува нещо конкретно можеш да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Между другото мюслито е невероятно полезна храна, а и в знак на истината е на приемлива цена на пазара. Не искам да звучи като реклама за някого, но много ми харесва това на фирма БИОСЕТ.А и освен мюсли има и овесени ядки, ръжени ядки и др. Така , че дерзайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Аз лично се храня разделно,не смесвам животинско с млечно,и сумати още комбинаци,не ям тестени закуски,само пилешко меБо,сутрин по един плод задължително или мюсли,а вечер салатка понякога с пилешка пържолка ,а иначе здравословното хранен е много важно,от доста време на сам всички в семейството се храним така!И се чувствам доста по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Nqma da jiveem 300 godini hapvaite si kakvoto vi dysha iska.Az sam na toq princip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.