MiG-23 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Инсталирах си NFS 5 Porsche, отначало забиваше още като дава екрана за зареждане, но направих файла g.dll и започна да зарежда. Проблема е, че като дойде време да ми пуска самото състезание ме изхвърля в Windows, като дава грешка в porsche.exe. На поясненията за грешката пише нещо за лиценза и за това че не може да открие IP (или нещо такова). PCто има мрежова карта, но не е в мрежа! Помагайте!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Инсталирах си NFS 5 Porsche, отначало забиваше още като дава екрана за зареждане, но направих файла g.dll и започна да зарежда. Проблема е, че като дойде време да ми пуска самото състезание ме изхвърля в Windows, като дава грешка в porsche.exe. На поясненията за грешката пише нещо за лиценза и за това че не може да открие IP (или нещо такова). PCто има мрежова карта, но не е в мрежа! Помагайте!! <{POST_SNAPBACK}> Самият факт, че си в интернет означава, че си в мрежа. А отностно играта няма ли някакъв крак? До колкото си спомням това porshe.exe се заместваше с друг файл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG-23 Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Самия факт, че споменавам че на ПС то няма мрежа значи, че няма мрежа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.