evi^^ Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 значи,съжалявам ако нещо нарушавам правилата с тая тема,но ми трябва помощ,която няма откъде другаде да я получа.значи искам да си инсталирам CS така,както е по залите.уточнявам-да мога да играя online с други хора.обаче си нямам и най-малка представа как ще стане.искам да се включа в 'мрежата' на зала speed в тракия(в мирчеви)да играя в техните сървъри.някой ще ми обясни ли ясно и точно как ще стане?моля ви,единствената надежда сте ми не знам IP-ТО И може ли линк към CS.exe?thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ами инсталираш си Контрата -> Play CS -> Online games -> Add IP -> и аддваш ИП-то на сервера на който искаш да играеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Питай в някоя от ХИЛЯДИТЕ теми за CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.