DragonX Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 На много хора може да им се стори ненормално.. но аз обичам тишината Та заменям новият си хард диск с 5 годишна гаранция за харддиск.. 2-ра ръка (явно), но не издаващ дразнещия звук при зареждане... сещате се кой.. Очаквам предложенията ви тук. Няма проблеми харда да не е SATA.. приемам си АТА133, т.е. РАТА или там както се водят.. За хард под 80GB ще ми се доплаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 На много хора може да им се стори ненормално.. но аз обичам тишината Та заменям новият си хард диск с 5 годишна гаранция за харддиск.. 2-ра ръка (явно), но не издаващ дразнещия звук при зареждане... сещате се кой.. Очаквам предложенията ви тук. Няма проблеми харда да не е SATA.. приемам си АТА133, т.е. РАТА или там както се водят.. За хард под 80GB ще ми се доплаща. <{POST_SNAPBACK}> аз имам един seagate 80 АТА100 ама май и моя не е от най - тихите... ако искаш може да го пробваш edit: предпочитам да го продам трябва ми кеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ami az imam Seagate Baracuda 40GB ATA133 i me interesuva kolko iska6 za tvoq ! V smisal kolko trqbva da doplatq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 MAXTOR 40GB АТА колко ще трябва да доплатя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 MAXTOR 40GB АТА колко ще трябва да доплатя? <{POST_SNAPBACK}> Ако не получа предложение от сорта на 80GB АТА133 7200 8mb, то най-вероятно ще го обявя за продажба... значи поставям нещата така: ~ 80GB АТА133 7200 8mb замяна за Seagate Barracuda 80GB SATA 7200 8mb или го продавам за 60$! Срок до вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
user7007 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 На синковеца на компютъра има 80 GB Seagate Barracuda ATA100 изключително тих. Не знам да е ATA133 и дали реално има такова чудо, та попринцип съм навит на замяна, стига твоят диск да не е ронкачка за царевица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 На синковеца на компютъра има 80 GB Seagate Barracuda ATA100 изключително тих. Не знам да е ATA133 и дали реално има такова чудо, та попринцип съм навит на замяна, стига твоят диск да не е ронкачка за царевица. <{POST_SNAPBACK}> Гаранция има ли? С колко мегабайта кеш е? Чак пък роначка за заревица не е, но си ме дразни звукът.. просто искам тих хард по възможност с гаранцийка, защото съм се натъквал на какви ли не боклуци.. Ако можеш се сдобий с тази информация за хард диск-а и ще направим трампата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.