if_pif Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Prodavam gi za6toto smqtam da mina na xidravliki! ako nqkoi iska moje da gi vidi! ako iska moje i na jivo, no ve4e sa svaleni ot bagera/koleloto mi!/ za kontakti na pm, mail i 0898271975! Cena 80 komlekta! imam i snimki koito iska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аз имам интерес. Ако имаш дай някви снимки. Ефективни ли са, защото и аз имах едни спирачки дето........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Аз имам интерес. Ако имаш дай някви снимки. Ефективни ли са, защото и аз имах едни спирачки дето........ <{POST_SNAPBACK}> znaci spored men sa dosta dobri! edin priqtel! XC^^The_Devil^^ si baq BUlGARIN!!! /2 metra na 110 kila!/ ta nego prednta go vdiga! samo da sa nstroeni dobre i diskovete da sa xobavo OBEZMASLENI! Devile ni mi sa sardi batko !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.