Grimjaur Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 5.7 posts per day имаш, виждам че разбираш от всичко. <{POST_SNAPBACK}> Е,от Линукс не разбирам.Нещо против да съм всестранно развита личност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Grimjaur не се напавай толкова че ще разтегнеш някое сухожилие , ако ме разбираш правилно ;-) засрами се и не карай хората да ти четат прословутия пост аз го четох и съжалявам , мислех че ще има нещо смислено в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Grimjaur не се напавай толкова че ще разтегнеш някое сухожилие , ако ме разбираш правилно ;-) <{POST_SNAPBACK}> Мдааа...засрамвам се.Оака ме.Както и да е,аз се оттеглям.Няма да преча повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Кво се карате само Който има проблем да се оправя с модерите и админите. Само постове си трупате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Много сте ми интересни... Защо си мислите, че някой е длъжен да прави това, което на вас ви се иска? В крайна сметка никой не ви е задържал на сила в този форум. Или може би тук най-много ви отърва, но си ревете чисто профилактично, 'щото няма какво друго да правите? Разберете, че сметка на модератор/администратор не можете да държите за такова действие. След като той е решил, че темата не е подходяща ще я затвори или изтрие. Вие хем сте го забелязали, че така ще бъде и пак вдигате протест. Когато създадете ваш собствен форум си определяйте коя тема ще се трие и коя не. За сега се спазвате с изискванията на тукашните "шефове". <{POST_SNAPBACK}> аЙ СТИГА ПА ТИ ДЕ! кво значи тва- да слушкаме и да папкаме ,щото всеки месец им снасяме по една торба пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 А на тебе пък той какво ти е виновен?Тази тема той я е пуснал преди ендесет хиляди години.И си е прав човека.Като не ви кефи да ви затварят темите - мислете,преди да ги пускате.И никой не ви кара да слушате он-лайн радио Евроком.Имаше хора,които културно си попитаха как да си направят собствено радио,културно им беше обяснено и това е.Но не са пускали теми с линкове към техните собствени радиа(и не са изразявали недоволство от справедливо взети мерки).Щото се води реклама.А рекламата се плаща,нали?Или ако кажете,че отивам в крайност - може да се погледне като спам.Пък Евроком били и монополисти - ами не се връзвайте към Евроком.Идете при братя Гарови,като искате да няма монопол. @play me мен ли визираш?Ако визираш мен - ето тук съм отговорил на подобни обвинения - напъни си малко сивите клетки и реши защо го правя. http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...=0entry317364 <{POST_SNAPBACK}> И кво като е пуснал тема? Нещо пречи ли на форума. Тва е същото като се написа тема за един канал в IRC, в който може да се събират хора да се разбират за игри в мулти. Естествено темата беше затворена, щото било реклама Много сте ми интересни... Защо си мислите, че някой е длъжен да прави това, което на вас ви се иска? В крайна сметка никой не ви е задържал на сила в този форум. Или може би тук най-много ви отърва, но си ревете чисто профилактично, 'щото няма какво друго да правите? Разберете, че сметка на модератор/администратор не можете да държите за такова действие. След като той е решил, че темата не е подходяща ще я затвори или изтрие. Вие хем сте го забелязали, че така ще бъде и пак вдигате протест. Когато създадете ваш собствен форум си определяйте коя тема ще се трие и коя не. За сега се спазвате с изискванията на тукашните "шефове". <{POST_SNAPBACK}> Проблема е че повечето модератори се имат за богове и си прават квото искат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Много сте ми интересни... Защо си мислите, че някой е длъжен да прави това, което на вас ви се иска? В крайна сметка никой не ви е задържал на сила в този форум. Или може би тук най-много ви отърва, но си ревете чисто профилактично, 'щото няма какво друго да правите? Разберете, че сметка на модератор/администратор не можете да държите за такова действие. След като той е решил, че темата не е подходяща ще я затвори или изтрие. Вие хем сте го забелязали, че така ще бъде и пак вдигате протест. Когато създадете ваш собствен форум си определяйте коя тема ще се трие и коя не. За сега се спазвате с изискванията на тукашните "шефове". <{POST_SNAPBACK}> е това е уникален пост , бях решил да зарежа темата обаче не мога именно заради тоя пост shadowhand ам тогава "тукашните "шефове"" направо да напишат в правилатана форума така:Админ >= господ квот каже т'ва е , и не му противоречете щото ше ви е такована таковата от таковане "Администратора няма задължения има само права"....... само че това последното е казано за фюрера хитлер в тогавашната конституция братле ха наздраве на всички на мен ми стига толкова по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 И кво като е пуснал тема? Нещо пречи ли на форума. Тва е същото като се написа тема за един канал в IRC, в който може да се събират хора да се разбират за игри в мулти. Естествено темата беше затворена, щото било рекламаПроблема е че повечето модератори се имат за богове и си прават квото искат <{POST_SNAPBACK}> Нали това казвам - аман от фантазьори! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 аЙ СТИГА ПА ТИ ДЕ! кво значи тва- да слушкаме и да папкаме ,щото всеки месец им снасяме по една торба пари! <{POST_SNAPBACK}> Ти да си видял някъде на сайта да пише, че има нещо общо с Евроком? Физически има, но това е сайт, който се определя като независима организация и няма нищо общо с доставчика си на интернет. Следователно не смятай, че щом им плащаш за интернет те трябва да ти осигоряват достъп до всеки форум в мрежата. Разбери, че колкото и да се ядосваш най-много да ти забранят да постваш и тогава ептен ще си забатачен. shadowhand ам тогава "тукашните "шефове"" направо да напишат в правилатана форума така:Админ >= господ квот каже т'ва е , и не му противоречете щото ше ви е такована таковата от таковане Ти си въобразяваш, че в някой друг форум ще е друго яче? Естествено, че стопанина ще определя какво ще става и какво не. На теб някой казва ли ти какво ще има в твоята къща и какво няма да има? Не, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 5. Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента (вж. 7.). Обърнете особено внимание на темите, обозначени като Pinned (закарфичени). В случай, че намерите вече съществуваща тема по въпроса, който ви вълнува — пишете в нея! Неспазването на това правило води до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. - нарушено 6. Не е разрешено подновяването на затворени теми чрез отварянето на нови, в случаите когато темата е била затворена поради нарушения на т. 2., 3., 4. или 5. -нарушено 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. -нарушено 16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона Edit (редактиране). Намира се долу вдясно на всеки Ваш пост. -нарушено 28. Правилата в този форум се определят от правоимащите. С присъствието си тук Вие автоматично се съгласявате с тях и се задължавате да ги спазвате. WareZ.ru не е Хайд Парк. Ако сте очаквали пълна свобода на словото и сега се чувствате съкрушени — мястото Ви не е тук, а по-скоро в clubs.dir.bg. Аз пък се държа колегиално и тъй като почна да ми писва - ето ти нарушенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barmana Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 5. Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента (вж. 7.). Обърнете особено внимание на темите, обозначени като Pinned (закарфичени). В случай, че намерите вече съществуваща тема по въпроса, който ви вълнува — пишете в нея! Неспазването на това правило води до затваряне и/или изтриване на темата и забележка за участника. - нарушено 6. Не е разрешено подновяването на затворени теми чрез отварянето на нови, в случаите когато темата е била затворена поради нарушения на т. 2., 3., 4. или 5. -нарушено 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. -нарушено 16. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона Edit (редактиране). Намира се долу вдясно на всеки Ваш пост. -нарушено 28. Правилата в този форум се определят от правоимащите. С присъствието си тук Вие автоматично се съгласявате с тях и се задължавате да ги спазвате. WareZ.ru не е Хайд Парк. Ако сте очаквали пълна свобода на словото и сега се чувствате съкрушени — мястото Ви не е тук, а по-скоро в clubs.dir.bg. Аз пък се държа колегиално и тъй като почна да ми писва - ето ти нарушенията. <{POST_SNAPBACK}> добре дошъл и ти под социалния чадър може и да намажеш няква такса гратис,А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Grimjaur, го каза достатъчно добре, а на мен като комплексиран, богоизбран и надут модератор не ми остава нищо друго освен да затворя тази смешна тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 аЙДЕЕЕЕ ОЩЕ ЕДИН , КОЙТО ДА НИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА!! СЕГА ЧАКАМ НЯКОЙ ДА ЗАПЛАЧЕ И ЗА БАЙ ТОШО След като се правиш на толкова отворен случайно да знаеш, че писането на два поста един след друг е против правилата? Имаш и multi quote функция, имаш и edit бутон. Забранено е и ползването на CAPS LOCK. При наличието на това + тази тема можеш сам да се досетиш колко заслужаваш каквото и да е било внимание. А на play_me му казах, че може да пусне анонс на радиото си в темата за онлайн радиото горе. Там има анонсирани и други радиа, различни от нашето. А рекуести ако искате - направете си форум/site/irc канал и ги приемайте там - то си е ваше, не наше. Обясних му и причината за това - не искам всеки да почне да пуска теми "вижте ми сайта, пишете ми във форума, чуйте ми радиото, харесвате ли ми гаджето". Предполагам, че ако това стане на никой няма да му е приятно и ще има оплаквания "ама защо им позволявате да спамят така...". Пълно щастие няма така, че сме абсолютно наясно, че всичко да са доволни на 100% е mission inpossible така, че недоволните или свикват с това, което е утвърдено или понеже не ги кефи си намират алтернативно място, което да им е окей и да си правят каквото им се прави. аЙ СТИГА ПА ТИ ДЕ! кво значи тва- да слушкаме и да папкаме ,щото всеки месец им снасяме по една торба пари! На мен пари за нищо не ми даваш - не знам и да си плащаш за ползването на този форум - тогава не виждам какво се оплакваш. Ако плащаш за нещо е за ISP - а кое е твоето ISP зависи от твоя личен избор. Това си е сайт и форум, който е бонус. Днес го има - утре го няма. Претенции можете да имате само ако плащате за дадена услуга, а вие плащате за Интернет свързаност - ако имате проблем там - се обаждате на вашето ISP. Ако не ви кефи, че dir.bg искаха кинти за пощата им защо тогава пак аз не бях виновен за това? За този сайт никой не плаща - съответно някой да изказва претенции е нещо странно. Ако става дума за идеи и предложения - има функция PM, а аз съм насреща. И ти преди като влизаше във форума само за да си правиш реклама на клуба от IP на ITD не беше толкова отворен и с толкова претенции, а сега - сякаш сме ти изяли хляба. Calm down и се занимавай с нещо по-смислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.