ko_petrov Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Има ли някой възможност да направи ТЕСТ на "CPU Mobile Athlon 64 2800+ (1MB,Clawhammer) S754" модел:AMN2800BIX5AR на ДЕСКТОП ПЛАТФОРМА със същия сокет. Мисля че процесора ще бъде доста производителен ако "запали" на десктоп Платформа, а и цената му е към 124$ малко инфо за процесора тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Можеш ли да ми кажеш в това "2800+" влиза ли начислен и колемият му кеш или... Имам предвид ако вземеш друг такъв процесор 2,8, обаче с 512 кеш, еднаква производителност ли ще имат? Или въпросният е с по-малка тактова честота за сметка на кеша и пак на практика постига същото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Обаче ако е така, не само по-малко ще грее , но и лошото е, че на приложенията с по-малки алгоритми, демек независещи толкова от кеша, ще е по-бавен . Добра черта е, че ще се клоква по-добре според мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Абе пичове, питам дали някой го е тествал на десктоп платформа!!! И дали се клоква добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.