radovi4 Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 La Coste Essential,добра цена и много приятен аромат. много е хубав и аз съм с него ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 При последните има и още 1 шантав момент с кредитните карти или поне аз си мисля че ги пазят в някаква тяхна база данни и затова там давам само една която е с нисък лимит и почти винаги е на нула но пък не са единствените които го правят (хубавото е че от идната година Visa слагат някакви по-строги изисквания към онлайн разплащанията и това няма да могат да го правят). Това го има отдавна и се казва - Verified by Visa и [=http://www.mastercard.com/us/personal/en/cardholderservices/securecode/index.html]MasterCard SecureCode[/url] Просто сайта трябва да се е регистрирал за ползването на тези две услуги, след което когато правиш плащане ти иска още един код за потвърждение, който е за съответната система ( visa или mastercard ). П.С. До колкото знам, един и същ пърфюм купен от уж хубав БГ магазин и някакъв в UK примерно, има голяма разлика в трайноста на аромата. ( предполагам тези за нашия пазар се разреждат повечко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 И това с виза-та работи само за картите на ДСК. Другите също не са чували за друг освен за ДСК. За парфюмите - много зависи откъде си ги купил. Аз такова нещо не съм забелязал - по-скоро е до парфюм защото дори купен отвън кой да е парфюм на Армани го усещам точно 5 минути (ако се залея мощно максимум 15, но чат пат някой ми казва че го усеща, аз обаче не). Виж обаче има друг момент - тъпаците си държат парфюмите на щандовете зад тестерите. Под рафтовете имат луминисцентни лампи, които въпреки че не греят кой знае колко все пак не е като изобщо да не топлят. Ако искаш отиди в някой от хубавите магазини и пипни рафтовете да видиш че са топли (което вероятно е около 40 градуса). После поискай някой парфюм да видиш как ще подмести тестера за да вземе кутийката. И след това погледни препоръчителната температура на съхранение Затова такива с изтичащ срок на годност определено не са за взимане... а срок на годност ясен и точен има на малко от тях, определя се от едни кодове понякога. Та дори да си е оригинален и в срок парфюма при такова съхранение няма да ме учуди не просто ако не е толкова траен ами и ако се е "вкиснал" - жена ми е имала подобни попадения. Иначе най-новите са ок - т.е. разните "нови модели" които получават просто защото няма как да са ги претопляли на рафтовете си поне половин година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 Да използвам темата и да попитам - някой знае ли дали още рубела-рудозем си поддържат козметичната серия "Корона" и ако евентуално да (което много ме съмнява) - къде се продават ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Утре ще ги питам, съседи сме по склад Или направо иди до склада им, намира се на кукленско шосе, зад въртящия мотокар на рекорд. Влиза се в последния портал, склада им е точно срещу портала. Абе аз тая тема съм я пуснал преди 5 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.