Jump to content
BulForum.com

Кой ви е любимия парфюм

stefan

Recommended Posts

Абе малко сладникав взе да ми идва в един момент... и верно горе-долу тази е цената и в "ягодка" а американците го нямат, parfumi.net също гледам е тази цената...

pcworm, пробвай tumulte на Christian Lacroix - чак толкова по миризми не се прехласвам (освен ако някой не се е изпуснал тогава прехласването е в негативен смисъл), но този ме разби просто

Ще се натикам в някой шоп по центрото да го видя :) , но ако не ми беше подарък не бих дал 110лв и за шанела.

П.С. мене ми допада, защото е лек / свеж /, а и го ползвам рядко.

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Офтопик: а ти що си снежко като си снежка? :)

Щото откак се помня нашите ми викат Снежко и никога не съм го възприемала като нещо ненормално.

предполагам че защото така и харесва :)

Да, и заради това ;)

А я кажете според вас един добър женски парфюм, за жена около 50-те. Знам че такъв подарък си е рисковано начинание, но все пак...

Chanel N5, 19, ... не може да сбъркаш с кой да е шанел или по-тежък на диор... това е ако обича тежки де. Ако обича свежи - избери нещо по твой вкус с уговорка да се смени ако не си уцелил

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
А я кажете според вас един добър женски парфюм, за жена около 50-те. Знам че такъв подарък си е рисковано начинание, но все пак...

Майка ми(която е на 45...ама то пак там) много харесва Нина Ричи-Чери :)

• 2 months later...

Днес ми доставиха Hugo Boss in motion (сивата топка). Много ми харесва , пръснах се сутритна в 9ч. и сега след 8 часа още се чувства миризмата :)

in motion-ите са доста сполучливи , ползвах ги повече от 3 години ама накрая ми писнаха и м/у другото сивата и на мене ми харесваше най-много

• 2 months later...

Guerlain-Linstant-EDT.jpg

Guerlain - L'Instant

Това най-много ми допада, само ме е яд, че не мога да си го позволя за всекидневна употреба ;)

Днес ми доставиха Hugo Boss in motion (сивата топка). Много ми харесва , пръснах се сутритна в 9ч. и сега след 8 часа още се чувства миризмата :)

Съгласен съм, и на мен ми е любим, и аз това ползвам в момента. Също харесвам euphoria на calvin klein.

Ай стига бе... или моя нос нещо е повреден или просто привиквам с миризмата но парфюми 8 часа по-късно не съм усещал... освен 1-2 които обаче са страшно тежки (Gucci Home, Issay Miyake и Cartier Declaration)

Някой може ли да каже надежден онлайн магазин за парфюми на които да им е сигурен произхода.

www.Strawberrynet.com ужким обаче се пази от разните намалени - особено extra special е малко на кантар дали няма да му изтече срока на годност 2 седмици след като го получиш...

Още едни има от които сме поръчвали www.fragrancex.com и са сериозни обаче има някакъв риск да се забави доста пратката понеже пращат по пощата и е добре над 2 парфюма да не се поръчват защото след това отиваш на митницата и отгоре ти слагат ДДС, малко такси за обработка, и най-вече ти губят половин ден в разправии и разходки наляво надясно. При последните има и още 1 шантав момент с кредитните карти или поне аз си мисля че ги пазят в някаква тяхна база данни и затова там давам само една която е с нисък лимит и почти винаги е на нула но пък не са единствените които го правят (хубавото е че от идната година Visa слагат някакви по-строги изисквания към онлайн разплащанията и това няма да могат да го правят).

Guerlain-Linstant-EDT.jpg

Guerlain - L'Instant

Това най-много ми допада, само ме е яд, че не мога да си го позволя за всекидневна употреба ;)

Този е от най-добрите, да - особено концентрата или каквото там се водеше (по-тъмного шише). Друг подобен който може да пробваш е Trussardi Inside и Dirty English .... Ако силно те вълнува може да ми дойдеш на гости да ги помиришеш и да те черпя и 1 кафе от "онази" машина - Виден и жена му така и не успяха да се наканят да дойдат (само 1 път ми се обадиха пък тогава не можех, а после не проявиха някакво особено желание и така си остана).. та може и да си първия от форума който съм черпил кафе

www.Strawberrynet.com ужким обаче се пази от разните намалени - особено extra special е малко на кантар дали няма да му изтече срока на годност 2 седмици след като го получиш...

Тези от къде пращат? Ако избера UK или някоя европейска страна, ще ми пратят ли от ЕС?

Тези от къде пращат? Ако избера UK или някоя европейска страна, ще ми пратят ли от ЕС?

Май от Швейцария но не съм 100% сигурен. Но идва от Европа нейде и не се плащат ДДСта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...