exabyte Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Абе малко сладникав взе да ми идва в един момент... и верно горе-долу тази е цената и в "ягодка" а американците го нямат, parfumi.net също гледам е тази цената... pcworm, пробвай tumulte на Christian Lacroix - чак толкова по миризми не се прехласвам (освен ако някой не се е изпуснал тогава прехласването е в негативен смисъл), но този ме разби просто Ще се натикам в някой шоп по центрото да го видя , но ако не ми беше подарък не бих дал 110лв и за шанела. П.С. мене ми допада, защото е лек / свеж /, а и го ползвам рядко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Новите ми придобивки Фук-фук Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 Офтопик: а ти що си снежко като си снежка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 предполагам че защото така и харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 Офтопик: а ти що си снежко като си снежка? Щото откак се помня нашите ми викат Снежко и никога не съм го възприемала като нещо ненормално. предполагам че защото така и харесва Да, и заради това Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 От миналият месец ползвам "GUCCI by GUCCI" много приятен ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 La Coste Essential,добра цена и много приятен аромат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Един от любимите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 А я кажете според вас един добър женски парфюм, за жена около 50-те. Знам че такъв подарък си е рисковано начинание, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Chanel N5, 19, ... не може да сбъркаш с кой да е шанел или по-тежък на диор... това е ако обича тежки де. Ако обича свежи - избери нещо по твой вкус с уговорка да се смени ако не си уцелил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ve$$i Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Chanel N5 Coco Chanel White Linen Estee Lauder Dune Christian Dior Cabochard Gres Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Позледната придобивка на мъж ми, която аз просто обожавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Ифтерпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Valentino V Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 А я кажете според вас един добър женски парфюм, за жена около 50-те. Знам че такъв подарък си е рисковано начинание, но все пак... Майка ми(която е на 45...ама то пак там) много харесва Нина Ричи-Чери Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Porsche Design - The Essence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Днес ми доставиха Hugo Boss in motion (сивата топка). Много ми харесва , пръснах се сутритна в 9ч. и сега след 8 часа още се чувства миризмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 in motion-ите са доста сполучливи , ползвах ги повече от 3 години ама накрая ми писнаха и м/у другото сивата и на мене ми харесваше най-много Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Някой може ли да каже надежден онлайн магазин за парфюми на които да им е сигурен произхода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Shiseido - Zen Нали знаете как може да подейства един парфюм на човек. Страшно ми харесва този.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 7, 2009 Share Posted September 7, 2009 Guerlain - L'Instant Това най-много ми допада, само ме е яд, че не мога да си го позволя за всекидневна употреба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Днес ми доставиха Hugo Boss in motion (сивата топка). Много ми харесва , пръснах се сутритна в 9ч. и сега след 8 часа още се чувства миризмата Съгласен съм, и на мен ми е любим, и аз това ползвам в момента. Също харесвам euphoria на calvin klein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Днес ми доставиха Hugo Boss in motion (сивата топка). Много ми харесва , пръснах се сутритна в 9ч. и сега след 8 часа още се чувства миризмата Ай стига бе... или моя нос нещо е повреден или просто привиквам с миризмата но парфюми 8 часа по-късно не съм усещал... освен 1-2 които обаче са страшно тежки (Gucci Home, Issay Miyake и Cartier Declaration) Някой може ли да каже надежден онлайн магазин за парфюми на които да им е сигурен произхода. www.Strawberrynet.com ужким обаче се пази от разните намалени - особено extra special е малко на кантар дали няма да му изтече срока на годност 2 седмици след като го получиш... Още едни има от които сме поръчвали www.fragrancex.com и са сериозни обаче има някакъв риск да се забави доста пратката понеже пращат по пощата и е добре над 2 парфюма да не се поръчват защото след това отиваш на митницата и отгоре ти слагат ДДС, малко такси за обработка, и най-вече ти губят половин ден в разправии и разходки наляво надясно. При последните има и още 1 шантав момент с кредитните карти или поне аз си мисля че ги пазят в някаква тяхна база данни и затова там давам само една която е с нисък лимит и почти винаги е на нула но пък не са единствените които го правят (хубавото е че от идната година Visa слагат някакви по-строги изисквания към онлайн разплащанията и това няма да могат да го правят). Guerlain - L'Instant Това най-много ми допада, само ме е яд, че не мога да си го позволя за всекидневна употреба Този е от най-добрите, да - особено концентрата или каквото там се водеше (по-тъмного шише). Друг подобен който може да пробваш е Trussardi Inside и Dirty English .... Ако силно те вълнува може да ми дойдеш на гости да ги помиришеш и да те черпя и 1 кафе от "онази" машина - Виден и жена му така и не успяха да се наканят да дойдат (само 1 път ми се обадиха пък тогава не можех, а после не проявиха някакво особено желание и така си остана).. та може и да си първия от форума който съм черпил кафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 www.Strawberrynet.com ужким обаче се пази от разните намалени - особено extra special е малко на кантар дали няма да му изтече срока на годност 2 седмици след като го получиш... Тези от къде пращат? Ако избера UK или някоя европейска страна, ще ми пратят ли от ЕС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 Тези от къде пращат? Ако избера UK или някоя европейска страна, ще ми пратят ли от ЕС? Май от Швейцария но не съм 100% сигурен. Но идва от Европа нейде и не се плащат ДДСта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.