Jump to content
BulForum.com

Кой ви е любимия парфюм

stefan

Recommended Posts

Този на snejko явно е толкова ПРАВОЛИНЕЕН, че повече няма накъде и леко се изкривява...хм, звукът покрай него :lol:

Сигурно говори прекалено тихо и не и се разбира :P :lol:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply
Включи повече хора! Все някой ще поддаде. Ако не - подари си го сама, както явно вече си сторила с поръчката. Последен шанс е в деня на доставката уж случайно да те няма в къщи...

Включвам бре, постоянно врещя наоколо колко обичам парфюми. А в деня на доставката определено ще съм си у нас и ще си го платя сама пред мъжа ми, барем му стане неудобно ;)

А и както мойта жена прави - един път се радва като го поръчва, после се радва докато го чака и после като дойде. Една част от тези са "изненада" - поръчва нещо по описанието после или го харесва или не, ако не и допадне - в бг мамата имало някакви форуми за размяна...

Иначе относно колекцията - повечето тя си ги е избирала и купувала, аз само и давам кредитната си карта :P

И аз изпитвам голямо удоволствие от поръчването, чакането и получаването ;) Женска му работа:) (пфу, де ги тия мъже с кредитни карти... знаех си, че трябва да се ориентирам по-добре ;)

Аз пък все си мислих, че Дядо Мраз и Снежанка вървят в комплект :unsure:

:lol:

Сигурно говори прекалено тихо и не и се разбира :P :lol:

Леле само да те чуе някой... как говориш за най-големия врескалник :lol:

Тц, тц, тц snejko какво го направи адаша.... :( а пък DaToNik само подхвърля борови подпалки, за да държи огъня добре разпален ;) :P

djadomraz позволи ми като мъж да не се съглася с теб, че сме праволинейни. Аз много добре си разбирам от намеци, дори и леки, и не отговарям грубовато с фразите "ми хубаво" или "а да, не е лош". Явно моята половинка е късметлийка или аз се различавам от стереотипа, който е създаден в съзнанието на хората - не знам ;)

И за да не съм напълно офф - моят любим парфюм е Cartier 'Déclaration' следван от класиката на Армани - Acqua Di Gio.

Останете със здраве!

Включвам бре, постоянно врещя наоколо колко обичам парфюми. А в деня на доставката определено ще съм си у нас и ще си го платя сама пред мъжа ми, барем му стане неудобно ;)

Не разчитай на това :)

Леле само да те чуе някой... как говориш за най-големия врескалник :lol:

Сигурно не ти се разбира значи. Трябва по-бавно и отчетливо да се говори :P

Тц, тц, тц snejko какво го направи адаша.... :( а пък DaToNik само подхвърля борови подпалки, за да държи огъня добре разпален ;) :P

Бъзикаме се 'щото се връзва :)

djadomraz позволи ми като мъж да не се съглася с теб, че сме праволинейни. Аз много добре си разбирам от намеци, дори и леки, и не отговарям грубовато с фразите "ми хубаво" или "а да, не е лош". Явно моята половинка е късметлийка или аз се различавам от стереотипа, който е създаден в съзнанието на хората - не знам ;)

Ееее развали хубавия майтап. Разбира се че никой не е чак такъв "чук". В момента аз самият имам 10тина парфюма и понеделника ще си поръчвам още 2 така че не е хептен като да не ме вълнува... Просто snejko преувеличи a като се включи и DaToNik не можах да се сдържа да не ги бъзикна леко.

Иначе въпроса не е за дали схващаме от намеци а дали ще си дам картата за да се поръчат 2 или 12 парфюма на месец - схващаш разликата надявам се :) Едно е да разбираш друго е да се правиш на ударен...

И за да не съм напълно офф - моят любим парфюм е Cartier 'Déclaration' следван от класиката на Армани - Acqua Di Gio.

Ааааа точно Картие-то ми мирише на лекарство. Без майтап - имах го същия и го подарих след като един път бях настинал и се пръсках с биопарокс - миризмата имаше много общо. И е ужасно траен при това!

Дойде ми Burberry - Summer-чето ;) Стастливо Снежко :)

ЧЕСТИТОООООО

И кога ще почерпиш :P Или както мойта жена вика- ааа аз тъкмо поръчах от ягодка и промод, за почерпка ще почакаш да дойдат другите пари :)

Някой може ли да обясни на непросветената ми особа какво представляват парфюмите тестери, които продават по сайтовете и заслужава ли си да се купят, гледам, че са бая по-евтинки.

На мен ми Харесва Хуго Босс, онова в топката :)

Тук за скъпи парфюми не съм се оглеждал, в Милано почваха по 50 евро.....ако правилно съм запомнил

Ей я на, поредната късметлийка... отде ги намирате тея хора дето ви подаряват парфюми, на пазара ли ги продават да ходя да си купя и аз приятели с вкус... аз снощи не издържах и си поръчах Burberry - Summer.... ко да напрая, ако си чакам рожденния ден някой да се сети, пък и я се сети, я не, ще се умопобъркам.

На мен снощи ми подариха Gucci Pour Homme (или както там се пише) -хубаво парфюмче...ся си имам двечки да си ги редувам :)

p1100414to1.th.jpg

Плюс още няколко в друг апартамент. Никога не се знае къде ще осъмне човек :)

Смятах, че имам прекалено много... докато не видях снимката на "скромната" колекция на жената на дядомраз. WOW

Иначе по темата CK Escape, Davidoff Cool Water, Escada Sunset Heat, Lalique Equus.

И много други, има прекалено много прекрасни аромати :)

И аз го харесвам и си го поръчах заедно с D&G - Feminine, другата седмица пак ще има радост вкъщи :)

После да няма - той дядото е виновен щото той ни зариби сега с тези сайтове...

Иначе аз поръчах току-що 2 Mont Blanc Presence (за мен и за един приятел) малко Nina Ricci-та за неговата приятелка :)

А някой пазарувал ли е от marka.bg ? Тук всички парфюми са с цена от 30 лв+доставка.Естествено за толкова пари това са някакви ментета предполагам.

После да няма - той дядото е виновен щото той ни зариби сега с тези сайтове...

А, аз не пазарувам от тези сайтове дето ти ги даде. Сравнявам къде ми е по-евтино и си взимам от бг сайт.

А, аз не пазарувам от тези сайтове дето ти ги даде. Сравнявам къде ми е по-евтино и си взимам от бг сайт.

Е сподели кой де?

Geraldo, тези не ги знам.. отделно че и сайта www.marka.bg не се отваря при мен, да не си объркал нещо?

Е сподели кой де?

parfumi.net Поръчах си от тях последното парфюмче и нямаше никакви проблеми, всичко както си трябва. Сега ще видим пак дали всичко ще е наред.

Chanel Allure home sport

С ей това бях един път в 1ва инвестиционна и момичето дето обработва документите в един момент взе да ме пита с какво съм тъй като много хубаво съм и бил миришел :)

С ей това бях един път в 1ва инвестиционна и момичето дето обработва документите в един момент взе да ме пита с какво съм тъй като много хубаво съм и бил миришел :)
На мен и с трите ми любими са ми са случвали подобни случки :D

Абе малко сладникав взе да ми идва в един момент... и верно горе-долу тази е цената и в "ягодка" а американците го нямат, parfumi.net също гледам е тази цената...

pcworm, пробвай tumulte на Christian Lacroix - чак толкова по миризми не се прехласвам (освен ако някой не се е изпуснал тогава прехласването е в негативен смисъл), но този ме разби просто

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...