djadomraz Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Този на snejko явно е толкова ПРАВОЛИНЕЕН, че повече няма накъде и леко се изкривява...хм, звукът покрай него Сигурно говори прекалено тихо и не и се разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Включи повече хора! Все някой ще поддаде. Ако не - подари си го сама, както явно вече си сторила с поръчката. Последен шанс е в деня на доставката уж случайно да те няма в къщи... Включвам бре, постоянно врещя наоколо колко обичам парфюми. А в деня на доставката определено ще съм си у нас и ще си го платя сама пред мъжа ми, барем му стане неудобно А и както мойта жена прави - един път се радва като го поръчва, после се радва докато го чака и после като дойде. Една част от тези са "изненада" - поръчва нещо по описанието после или го харесва или не, ако не и допадне - в бг мамата имало някакви форуми за размяна...Иначе относно колекцията - повечето тя си ги е избирала и купувала, аз само и давам кредитната си карта И аз изпитвам голямо удоволствие от поръчването, чакането и получаването Женска му работа (пфу, де ги тия мъже с кредитни карти... знаех си, че трябва да се ориентирам по-добре Аз пък все си мислих, че Дядо Мраз и Снежанка вървят в комплект Сигурно говори прекалено тихо и не и се разбира Леле само да те чуе някой... как говориш за най-големия врескалник Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Тц, тц, тц snejko какво го направи адаша.... а пък DaToNik само подхвърля борови подпалки, за да държи огъня добре разпален djadomraz позволи ми като мъж да не се съглася с теб, че сме праволинейни. Аз много добре си разбирам от намеци, дори и леки, и не отговарям грубовато с фразите "ми хубаво" или "а да, не е лош". Явно моята половинка е късметлийка или аз се различавам от стереотипа, който е създаден в съзнанието на хората - не знам И за да не съм напълно офф - моят любим парфюм е Cartier 'Déclaration' следван от класиката на Армани - Acqua Di Gio. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Дойде ми Burberry - Summer-чето Стастливо Снежко Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Включвам бре, постоянно врещя наоколо колко обичам парфюми. А в деня на доставката определено ще съм си у нас и ще си го платя сама пред мъжа ми, барем му стане неудобно Не разчитай на това Леле само да те чуе някой... как говориш за най-големия врескалник Сигурно не ти се разбира значи. Трябва по-бавно и отчетливо да се говори Тц, тц, тц snejko какво го направи адаша.... а пък DaToNik само подхвърля борови подпалки, за да държи огъня добре разпален Бъзикаме се 'щото се връзва djadomraz позволи ми като мъж да не се съглася с теб, че сме праволинейни. Аз много добре си разбирам от намеци, дори и леки, и не отговарям грубовато с фразите "ми хубаво" или "а да, не е лош". Явно моята половинка е късметлийка или аз се различавам от стереотипа, който е създаден в съзнанието на хората - не знам Ееее развали хубавия майтап. Разбира се че никой не е чак такъв "чук". В момента аз самият имам 10тина парфюма и понеделника ще си поръчвам още 2 така че не е хептен като да не ме вълнува... Просто snejko преувеличи a като се включи и DaToNik не можах да се сдържа да не ги бъзикна леко. Иначе въпроса не е за дали схващаме от намеци а дали ще си дам картата за да се поръчат 2 или 12 парфюма на месец - схващаш разликата надявам се Едно е да разбираш друго е да се правиш на ударен... И за да не съм напълно офф - моят любим парфюм е Cartier 'Déclaration' следван от класиката на Армани - Acqua Di Gio. Ааааа точно Картие-то ми мирише на лекарство. Без майтап - имах го същия и го подарих след като един път бях настинал и се пръсках с биопарокс - миризмата имаше много общо. И е ужасно траен при това! Дойде ми Burberry - Summer-чето Стастливо Снежко ЧЕСТИТОООООО И кога ще почерпиш Или както мойта жена вика- ааа аз тъкмо поръчах от ягодка и промод, за почерпка ще почакаш да дойдат другите пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Аз много се кефя на Кристиан Лакроа и Пума Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Някой може ли да обясни на непросветената ми особа какво представляват парфюмите тестери, които продават по сайтовете и заслужава ли си да се купят, гледам, че са бая по-евтинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Обикновено нямат капачка и на тях пише "TESTER" или "TEST" на шишето. Трябва аромата да е същия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Тези са хубава серия, преди си бях взел по препоръка на една позната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 На мен ми Харесва Хуго Босс, онова в топката Тук за скъпи парфюми не съм се оглеждал, в Милано почваха по 50 евро.....ако правилно съм запомнил Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Ей я на, поредната късметлийка... отде ги намирате тея хора дето ви подаряват парфюми, на пазара ли ги продават да ходя да си купя и аз приятели с вкус... аз снощи не издържах и си поръчах Burberry - Summer.... ко да напрая, ако си чакам рожденния ден някой да се сети, пък и я се сети, я не, ще се умопобъркам. На мен снощи ми подариха Gucci Pour Homme (или както там се пише) -хубаво парфюмче...ся си имам двечки да си ги редувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Плюс още няколко в друг апартамент. Никога не се знае къде ще осъмне човек Смятах, че имам прекалено много... докато не видях снимката на "скромната" колекция на жената на дядомраз. WOW Иначе по темата CK Escape, Davidoff Cool Water, Escada Sunset Heat, Lalique Equus. И много други, има прекалено много прекрасни аромати Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Davidoff Cool Water, И аз го харесвам и си го поръчах заедно с D&G - Feminine, другата седмица пак ще има радост вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 И аз го харесвам и си го поръчах заедно с D&G - Feminine, другата седмица пак ще има радост вкъщи После да няма - той дядото е виновен щото той ни зариби сега с тези сайтове... Иначе аз поръчах току-що 2 Mont Blanc Presence (за мен и за един приятел) малко Nina Ricci-та за неговата приятелка Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 А някой пазарувал ли е от marka.bg ? Тук всички парфюми са с цена от 30 лв+доставка.Естествено за толкова пари това са някакви ментета предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 После да няма - той дядото е виновен щото той ни зариби сега с тези сайтове... А, аз не пазарувам от тези сайтове дето ти ги даде. Сравнявам къде ми е по-евтино и си взимам от бг сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 А, аз не пазарувам от тези сайтове дето ти ги даде. Сравнявам къде ми е по-евтино и си взимам от бг сайт. Е сподели кой де? Geraldo, тези не ги знам.. отделно че и сайта www.marka.bg не се отваря при мен, да не си объркал нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Е сподели кой де? parfumi.net Поръчах си от тях последното парфюмче и нямаше никакви проблеми, всичко както си трябва. Сега ще видим пак дали всичко ще е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Geraldo, тези не ги знам.. отделно че и сайта www.marka.bg не се отваря при мен, да не си объркал нещо? Да сбъркал съм ето го сайта: http://www.markabg.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 paco rabanne black XS ( черната роза ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 ARMANI - Attitude, Paco rabanne - Paco, Chanel Allure home sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Chanel Allure home sport С ей това бях един път в 1ва инвестиционна и момичето дето обработва документите в един момент взе да ме пита с какво съм тъй като много хубаво съм и бил миришел Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 С ей това бях един път в 1ва инвестиционна и момичето дето обработва документите в един момент взе да ме пита с какво съм тъй като много хубаво съм и бил миришел На мен и с трите ми любими са ми са случвали подобни случки Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Определено си заслужава парите, стига да ги имаш ( доста трудно е да се отделят 110лв за парфюм - поне за мен. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Абе малко сладникав взе да ми идва в един момент... и верно горе-долу тази е цената и в "ягодка" а американците го нямат, parfumi.net също гледам е тази цената... pcworm, пробвай tumulte на Christian Lacroix - чак толкова по миризми не се прехласвам (освен ако някой не се е изпуснал тогава прехласването е в негативен смисъл), но този ме разби просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.