djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Mexx "Ice touch" - бившата направо се побъркваше по него Тряя да го видя. Иначе при едни мои клиенти веднъж бях с Ralph Lauren - Silver и едната мадама за малко да ми налети - като взе да се умилква и само да иска да ме мирише... La Coste - на мен лично много ми харесва ;d Е кой от всичките Hugo Boss - "Baldessarini" - всеобщото мнение е, че е сладникав Тоя в началото много ме кефеше и 3 пъти си купувах от него но нещо ми писна. Много сладникав ми стои напоследък Giorgio Armani - "Acqua di gio" - също много се котира Нищо особено според мен. И накрая, но не и последен STR8 Original за спорт, а и не само - също много добри отзиви от женския пол Абе те жените ако им миришеш на нещо по-приятно от пот и мръсни чорапи обикновено са доволни В този ред на мисли: CK Eternity, Higher Dior, L'instant de Guerlain, Dunhill X-Centric и L'Homme Yves Saint Laurent също е интересни попадения... Особено CK Eternity и Higher Dior са ме кефили много. Другия на който съм се кефил страшно е Issey Miyake - L'Eau D'Issey - страшно траен и силен а е свеж (относително) а не някакъв тежък и сладникав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Тряя да го видя. Иначе при едни мои клиенти веднъж бях с Ralph Lauren - Silver и едната мадама за малко да ми налети - като взе да се умилква и само да иска да ме мирише... бе те жените ако им миришеш на нещо по-приятно от пот и мръсни чорапи обикновено са доволни Е кой от всичките LACOSTE POUR HOMME Докат го разбера, че това му е името Нищо особено според мен. Не знам защо ми навява спомен за мирис на море тоя парфюм иначе наистина не е нещо кой знае колко забележително . В този ред на мисли: CK Eternity, Higher Dior, L'instant de Guerlain, Dunhill X-Centric и L'Homme Yves Saint Laurent също е интересни попадения... Ще си взема някои от тези, ама не знам как ще реша точно кой Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 бе те жените ако им миришеш на нещо по-приятно от пот и мръсни чорапи обикновено са доволни Не не... все е било да кажат че им мирише на хубаво но тази почти ми седна в скута за да го мирише... недей така - за малко беля да стане CK Eternity - лек, не много свеж но не и сладникъв - средна работа но ми е приятен Higher Dior (но не Higher Energy който е прекалено лимонен) е много интересен. Не мога да го определя нито като свеж нито като не-свеж... абе интересен е L'instant de Guerlain - много траен но леко тежък. Не много тежък но зимата е ок. L'Homme YSL: малко на Eternity ми мирише и ми напомня и на Baldesarini (първото) малко... Най-добре иди в Леро на главната и ги помириши (освен CK Eternity - него май го нямат)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Gucci Rush за мен е най-приятния мъжки... Това е женски парфюм (поне червения, който познавам). Няма го вече повече от 2 години и не се произвежда. Аз също дълго го издирвах понеже е любим на майка ми. Аз съм също с Bulgari Aqua от доста време, както и с Jacomo. Получих за коледа един Azzaro Visit, но още не мога да го усетя понеже носа ми е запушен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 всички възможни модели на джакомо са отвратителни даже и женските ....... а аквата и аз го харесвам ама стана нещо много масово и ми писна ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Това е женски парфюм (поне червения, който познавам). Няма го вече повече от 2 години и не се произвежда. Аз също дълго го издирвах понеже е любим на майка ми. Аз съм също с Bulgari Aqua от доста време, както и с Jacomo. Получих за коледа един Azzaro Visit, но още не мога да го усетя понеже носа ми е запушен Има и мъжки Rush. Само че от около 2 години го няма. Женския може да го намериш тука Azzaro Visit e много подобен на Gucci Rush (мъжкия) както и Christian Lacroix - Tumulte Само че като че ли последния е по-наситен и траен. Булгари Аква също е приятен но жена ми не иска да ми го взима именно защото станал прекалено масов... А и кой знае какво не е... Сега съм с някакъв на Trusardi който ужким миришел на кафе... абе не съвсем ама става Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Последно се сдобих с едно Bulgari Pour Homme Soir-много добро парфюмче и е доста траен. Имам и XS,ама не черния ми класическия-той ми е почти на свършване ама много го уважавах. Миналата година ми подариха един Zara for him и той много си ме кефи,по-различен е от другите,някак си по-свеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 В момента съм с "CK IN2U" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 @djadomraz: Кажи как са доставките от www.fragrancex.com, в смисъл сериозна е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 nassko, как да ти кажа - от ей тези около 30% са от там (другите 50/50 са от Леро на главната или от strawberrynet.com): http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9527575 Аз имам 5-6 само ... чак такъв манияк като мойта жена не съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Бе де да знам ... аз в момента съм с str8 титаниума и със signature от орифлейм signature замени бенетон спорт че ми писна да си взимам само от него .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 За трайност, Str8 синия е много траен. Преди като го ползвах караше по 24 часа. Като се къпех, цялата баня се омирисваше. После си взех Dunhill Desire червен. Също много силен и траен аромат, а и ми е фаворит. Редом с MontBlanc Starwalker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 nassko, как да ти кажа - от ей тези около 30% са от там (другите 50/50 са от Леро на главната или от strawberrynet.com): http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9527575 Аз имам 5-6 само ... чак такъв манияк като мойта жена не съм Искам и аааааааазззз В момента имам само 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 nassko, как да ти кажа - от ей тези около 30% са от там (другите 50/50 са от Леро на главната или от strawberrynet.com): http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9527575 Аз имам 5-6 само ... чак такъв манияк като мойта жена не съм Просто съм изумен.Такова нещо не бях виждал досега.И мойта жена е маниячка, ама чак пък толкова . Аз питах нали има платено пък не получено, но явно няма такива проблеми при вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 nassko, как да ти кажа - от ей тези около 30% са от там Пич вие наред ли сте бре??? Аз през целия си съзнателен живот толкоз парфюм не съм изпръскал... Каква е тая твоята жена??? Между другото ако ползваш доставка от онези и им имаш доверие в качеството би ли ми направил услуга да поръчаш червения дамски Гучи Ръш голям формат? Впоследствие ще се изпием една камара пиене докато си оправяме сметките Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 nassko, как да ти кажа - от ей тези около 30% са от там (другите 50/50 са от Леро на главната или от strawberrynet.com): http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9527575 Аз имам 5-6 само ... чак такъв манияк като мойта жена не съм Ама верно - тук виждам цяло състояние на този шкаф, което пръскате във въздуха... Леле, аз трябва тогава да се замисля - сигурно не е нормално да карам само на подаръци, макар, че подаръците ми стигат за години... и нямам любима марка...ама тя мама верно ми казваше, че в това отношение и по въпроса с бижутата с брат ми сме сбъркани, щото мен не ме вълнуват 'ич, а той носи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 сигурно не е нормално да карам само на подаръци, макар, че подаръците ми стигат за години... Ей я на, поредната късметлийка... отде ги намирате тея хора дето ви подаряват парфюми, на пазара ли ги продават да ходя да си купя и аз приятели с вкус... аз снощи не издържах и си поръчах Burberry - Summer.... ко да напрая, ако си чакам рожденния ден някой да се сети, пък и я се сети, я не, ще се умопобъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Ей я на, поредната късметлийка... отде ги намирате тея хора дето ви подаряват парфюми, на пазара ли ги продават да ходя да си купя и аз приятели с вкус... аз снощи не издържах и си поръчах Burberry - Summer.... ко да напрая, ако си чакам рожденния ден някой да се сети, пък и я се сети, я не, ще се умопобъркам. Що ЧАКАШ ДА СЕ СЕТИ?! Подсказвай, намеквай, ако пак не се СЕТИ - искай! Нали затова се пишат писмата до дядо Коледа... Ако името ти има нещо общо с ника ти - докато има сняг вън всеки ден ти е имен ден ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Не знам и аз какво точно правя в тая тема, щото не се занимавам с такива неа принципно, но да си кажа и аз... Ползвам Clinique Happy и съм доволен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viliobg Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Jacomo i Давидоф..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Що ЧАКАШ ДА СЕ СЕТИ?! Подсказвай, намеквай, ако пак не се СЕТИ - искай! Нали затова се пишат писмата до дядо Коледа... Ако името ти има нещо общо с ника ти - докато има сняг вън всеки ден ти е имен ден ... Оооо, повярвай ми, подсказвам, намеквам, направо си го казвам.... отсреща никой. Какво ми има????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Оооо, повярвай ми, подсказвам, намеквам, направо си го казвам.... отсреща никой. Какво ми има????? И НИКОЙ ли не се трогва?! Така като го казваш, разбирам, че желанието ти е насочено само към един човек. Включи повече хора! Все някой ще поддаде. Ако не - подари си го сама, както явно вече си сторила с поръчката. Последен шанс е в деня на доставката уж случайно да те няма в къщи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Вижте, дами - мъжете са праволинейни. Казвате - еди кой си парфюм ми харесва, реакцията е - "ми хубаво" или "а да, не е лош". Казвате че го искате, реакцията е "ми добре". Като уточните кой точно да вади парите и кога работата придобива по-реални измерения, другото е в сферата на пожеланията а те не се губят просто някак стоят в очакване на подходящ повод. Верно една внезапна изненада с нещо такова е приятна но може да си почакате известно време А и както мойта жена прави - един път се радва като го поръчва, после се радва докато го чака и после като дойде. Една част от тези са "изненада" - поръчва нещо по описанието после или го харесва или не, ако не и допадне - в бг мамата имало някакви форуми за размяна... Иначе относно колекцията - повечето тя си ги е избирала и купувала, аз само и давам кредитната си карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Аз пък все си мислих, че Дядо Мраз и Снежанка вървят в комплект Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Вижте, дами - мъжете са праволинейни. ... Този на snejko явно е толкова ПРАВОЛИНЕЕН, че повече няма накъде и леко се изкривява...хм, звукът покрай него По темата: Както споменах, не съм претенциозна за маркови парфюми. Последната миризма, която ползвах с огромен кеф, защото караше любимия да ме души до полуда, е едно люляково парфюмче на Ив Роше. Сега ми подариха на Елизабет Арден. Но скоро пак ще се сдобия с едно люляче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.