jorokal Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 В момента съм с Carolina Herrera 212 Men On Ice и много ми харесва ползвам го от почти половин година и съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 И аз така, като BoFFo - любими парфюми нямам.. Откакто се помня използвам четири аромата .. Джакомо парадокс син, Admiff, Kiss of Monaco и Blue Lady Link to comment Share on other sites More sharing options...
night_angel Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 аз ползвам STR8 Energy,черния STR8 Original и Mediterraneo ... кефят ме още Predator i Dare Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Някой да знае магазин където продават парфюми по-евтино ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Някой да знае магазин където продават парфюми по-евтино ? http://www.strawberrynet.com Правят доставки и до БГ. Плаща се с мастер кард или виза. Има понякога много готини намалени неща и си струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Мене тате ми носи от ален мак от онва миризливото дет мажат борчетата за колите с него, и аз с него се ароматизирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 http://www.strawberrynet.comПравят доставки и до БГ. Плаща се с мастер кард или виза. Има понякога много готини намалени неща и си струва. Мерси, free shipping anywhere in the world звучи много добре. Макар че това което го искам струва даже малко повече от колкото тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 ще изкарам темата от дълбините и ще я отклоня в малко по-друга насока. въпросът ми е по-скоро от къде си купувате парфюмите и има ли малки опаковки. тъй като сега имам едно aqua di gio(20ml) и още не съм го преполовил, а вече ми е омръзнало. та идеята ми е да си купя още 2-3 по 20мл, за да мога да ги въртя Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ееее.Много бързо ти писват.Има на главната(няма начин да не го знаеш) марковите парфюми до МакДоналдс.Там продават по 20-30 мл опаковчици,но цената на новите модели е майка си и баща си .За пример-за коледа купувах на майчето най-новия парфюм който имаха в магазина на Dior и за 30 мил ма ръснаха 80 кинта .Та мисълта ми е,че във всички магазини има 20-30 милилитрови шишенца П.П.И по темата-любимия ми парфюм е моя си-Hugo Boss Selection.Купувах си го от центъра на Рим-50 милилитра 35 Евро и парфюма кат се пръсна с него вечерта като си лягам към 10-11 още понамирисва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ееее.Много бързо ти писват.Има на главната(няма начин да не го знаеш) марковите парфюми до МакДоналдс.Там продават по 20-30 мл опаковчици,но цената на новите модели е майка си и баща си .За пример-за коледа купувах на майчето най-новия парфюм който имаха в магазина на Dior и за 30 мил ма ръснаха 80 кинта .Та мисълта ми е,че във всички магазини има 20-30 милилитрови шишенца абе някъде зад тримонциум имало магазин. разправят, че били по-евтини. другата седмица сигурно ще ида да видя за какво става въпрос, а ако някой е ходил да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 За всеки ден -> TAG First Move За някои дни ползвам едно зелено крокодилче. Обичам до мен да усещам COCO MADEMOISELLE арррррррррррррррррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Аз имам Dunhill Desire Red, а скоро си купих и Roberto Cavalli Black. Майка ми ми беше казала, че гледала някъде парфюми, които се продавали на по 1-2мл. Общо взето не е до място, а до марка. Различните магазини предлагат различни марки @asd - Диор, Гучи, Кавали и Версаче са най-скъпите марки. Незнам какво друго си очаквал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Сега взех някъв Armani Code да видим за кво става въпросТ :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 За всеки ден -> TAG First MoveЗа някои дни ползвам едно зелено крокодилче. Обичам до мен да усещам COCO MADEMOISELLE арррррррррррррррррр ааа този е уникален всички го забелязват и ме питат и все пак mademoiselle coco си е класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 абе някъде зад тримонциум имало магазин. разправят, че били по-евтини. другата седмица сигурно ще ида да видя за какво става въпрос, а ако някой е ходил да пише Аз съм ходил,но преди година и беше най-обикновен магазин за парфюми и козметика.Нищо впечатляващо или марково.Не вярвам да се е променил w00x аз го очаквах и затфа бях подготвил повечко пари .А иначе специално Armani нещо не ми допада как нюхат.В същия магазин от който си зех Boss-а имаше много модели на Армани и нито един не ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Да Ви питам Вас, някой знае ли някакъв парфюм който да е по-траен? Питам защото вече съм много разочарован. Опитах Bvlgari Aqua, Hugo Boss Baldessarini и Str8 Racing. И трите са много хубави, но много бързо изветряват (прекалено бързо) и не говоря за тестери. Наскоро се наложи да поекспериментирам понеже афтършейва ми свърши (марка Makler), а не мога да го намеря никъде. А този афтършейв като го слагах, нямаше нужда от парфюм, защото беше доста траен. А горните 3 марки, колкото и да се борят за маркови са нищо пред това. И понеже не очаквам да видя тази марка отново в Пловдив, се надявам поне Вие да ме упътите. Кои марки парфюми според вас са най-трайни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Последният мъжки парфюм/тоалетна вода/, който ми направи впечатление, беше на Bronnley. Наистина траен, но все пак това зависи и от самия човек, върху когото е. Би трябвало да го има в Бонжур и по-големите аптеки, които предлагат козметика. Изглежда ето така - http://www.bronnley.co.uk/product.aspx?id=561 Иначе съм забелязала, че парфюмите ми, които са ми донесени от някъде другаде /Англия, САЩ/, нямат нищо общо като качество със същите тук, дори когато са купени от най-добрите магазини. Трайност, остатъчен аромат...просто различни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Да Ви питам Вас, някой знае ли някакъв парфюм който да е по-траен? Питам защото вече съм много разочарован. Опитах Bvlgari Aqua, Hugo Boss Baldessarini и Str8 Racing. И трите са много хубави, но много бързо изветряват (прекалено бързо) и не говоря за тестери. Наскоро се наложи да поекспериментирам понеже афтършейва ми свърши (марка Makler), а не мога да го намеря никъде. А този афтършейв като го слагах, нямаше нужда от парфюм, защото беше доста траен. А горните 3 марки, колкото и да се борят за маркови са нищо пред това. И понеже не очаквам да видя тази марка отново в Пловдив, се надявам поне Вие да ме упътите. Кои марки парфюми според вас са най-трайни? Най-трайния ми парфюм беше на Diesel,модела е Fuel for Life!Доста тежък и сладникав аромат.Примерно вечер преди да излезна като се напръскам,на обяд още ми мирише ризата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 аз съм малко консервативен и като свикна на 1 после ми е много трудно да го сменя. иначе от доста време ползвам само и единствено Булгари Аква , Пако Рабан блек ексес и от съвсем скоро Уан Милион пак на бате Пако , подариха ми го то па зе че ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Azzaro Chrome - най-великия парфюм за мене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Azzaro Chrome - най-великия парфюм за мене! Мдам, и според мен е един от най-добрите мъжки. Сега мойто мъж е с Burberry - Summer, но преду му бях взела Chrome и наистина ухаеше прекрасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Gucci Rush за мен е най-приятния мъжки... не знам защо изчезна и го няма никъде. Много подобен на него са Azzaro Visit и новия ми подарък за коледа от мойта жена: Christian Lacroix: Tumulte ще изкарам темата от дълбините и ще я отклоня в малко по-друга насока. въпросът ми е по-скоро от къде си купувате парфюмите и има ли малки опаковки. тъй като сега имам едно aqua di gio(20ml) и още не съм го преполовил, а вече ми е омръзнало. та идеята ми е да си купя още 2-3 по 20мл, за да мога да ги въртя www.strawberrynet.com www.fragrancex.com Както и 2та магазина на главната: Леро и Соло. Само че напоследък миришем в тях а после ги поръчваме от горните 2 сайта че по-евтино - понякога наполовина Отделно че тука избора е по-малък и не поддържат всички неща на склад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Притичвайки през някакво летище, грабнах някакъв парфюм на Hermes. Оказа се добро попадение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 S.Oliver Sport-за ежедневен-за мен най-добрия парфюм,който съм подушвал и Diesel Fuel For Life-за вечерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 www.strawberrynet.comwww.fragrancex.com Както и 2та магазина на главната: Леро и Соло. Само че напоследък миришем в тях а после ги поръчваме от горните 2 сайта че по-евтино - понякога наполовина Отделно че тука избора е по-малък и не поддържат всички неща на склад... A, мерси, djadomraz, сега ще разгледам сайтовете Иначе в момента ползвам да си кажа: Mexx "Ice touch" - бившата направо се побъркваше по него La Coste - на мен лично много ми харесва ;d Hugo Boss - "Baldessarini" - всеобщото мнение е, че е сладникав Giorgio Armani - "Acqua di gio" - също много се котира И накрая, но не и последен STR8 Original за спорт, а и не само - също много добри отзиви от женския пол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.