Jump to content
BulForum.com

Кой ви е любимия парфюм

stefan

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

И аз така, като BoFFo - любими парфюми нямам..

Откакто се помня използвам четири аромата ..

Джакомо парадокс син, Admiff, Kiss of Monaco и Blue Lady ;)

• 4 weeks later...
Някой да знае магазин където продават парфюми по-евтино ?

http://www.strawberrynet.com

Правят доставки и до БГ. Плаща се с мастер кард или виза. Има понякога много готини намалени неща и си струва.

http://www.strawberrynet.com

Правят доставки и до БГ. Плаща се с мастер кард или виза. Има понякога много готини намалени неща и си струва.

Мерси, free shipping anywhere in the world звучи много добре.

Макар че това което го искам струва даже малко повече от колкото тук.

• 1 year later...

ще изкарам темата от дълбините и ще я отклоня в малко по-друга насока. въпросът ми е по-скоро от къде си купувате парфюмите и има ли малки опаковки. тъй като сега имам едно aqua di gio(20ml) и още не съм го преполовил, а вече ми е омръзнало. та идеята ми е да си купя още 2-3 по 20мл, за да мога да ги въртя:)

Ееее.Много бързо ти писват.Има на главната(няма начин да не го знаеш) марковите парфюми до МакДоналдс.Там продават по 20-30 мл опаковчици,но цената на новите модели е майка си и баща си :wacko: .За пример-за коледа купувах на майчето най-новия парфюм който имаха в магазина на Dior и за 30 мил ма ръснаха 80 кинта :unsure: .Та мисълта ми е,че във всички магазини има 20-30 милилитрови шишенца :P

П.П.И по темата-любимия ми парфюм е моя си-Hugo Boss Selection.Купувах си го от центъра на Рим-50 милилитра 35 Евро и парфюма кат се пръсна с него вечерта като си лягам към 10-11 още понамирисва :)

Ееее.Много бързо ти писват.Има на главната(няма начин да не го знаеш) марковите парфюми до МакДоналдс.Там продават по 20-30 мл опаковчици,но цената на новите модели е майка си и баща си :wacko: .За пример-за коледа купувах на майчето най-новия парфюм който имаха в магазина на Dior и за 30 мил ма ръснаха 80 кинта :unsure: .Та мисълта ми е,че във всички магазини има 20-30 милилитрови шишенца :P

абе някъде зад тримонциум имало магазин. разправят, че били по-евтини. другата седмица сигурно ще ида да видя за какво става въпрос, а ако някой е ходил да пише :)

За всеки ден -> TAG First Move

За някои дни biggrin.gif ползвам едно зелено крокодилче.

Обичам до мен да усещам COCO MADEMOISELLE lust.gif арррррррррррррррррр

Аз имам Dunhill Desire Red, а скоро си купих и Roberto Cavalli Black. Майка ми ми беше казала, че гледала някъде парфюми, които се продавали на по 1-2мл. :) Общо взето не е до място, а до марка. Различните магазини предлагат различни марки

@asd - Диор, Гучи, Кавали и Версаче са най-скъпите марки. Незнам какво друго си очаквал :)

Сега взех някъв Armani Code да видим за кво става въпросТ :].

За всеки ден -> TAG First Move

За някои дни biggrin.gif ползвам едно зелено крокодилче.

Обичам до мен да усещам COCO MADEMOISELLE lust.gif арррррррррррррррррр

ааа този е уникален всички го забелязват и ме питат :lol: и все пак mademoiselle coco си е класика :wub:

абе някъде зад тримонциум имало магазин. разправят, че били по-евтини. другата седмица сигурно ще ида да видя за какво става въпрос, а ако някой е ходил да пише :)

Аз съм ходил,но преди година и беше най-обикновен магазин за парфюми и козметика.Нищо впечатляващо или марково.Не вярвам да се е променил :)

w00x аз го очаквах и затфа бях подготвил повечко пари :bgrin: .А иначе специално Armani нещо не ми допада как нюхат.В същия магазин от който си зех Boss-а имаше много модели на Армани и нито един не ми хареса ;) :rolleyes:

• 1 year later...

Да Ви питам Вас, някой знае ли някакъв парфюм който да е по-траен?

Питам защото вече съм много разочарован. Опитах Bvlgari Aqua, Hugo Boss Baldessarini и Str8 Racing. И трите са много хубави, но много бързо изветряват (прекалено бързо) и не говоря за тестери. Наскоро се наложи да поекспериментирам понеже афтършейва ми свърши (марка Makler), а не мога да го намеря никъде. А този афтършейв като го слагах, нямаше нужда от парфюм, защото беше доста траен. А горните 3 марки, колкото и да се борят за маркови са нищо пред това.

И понеже не очаквам да видя тази марка отново в Пловдив, се надявам поне Вие да ме упътите.

Кои марки парфюми според вас са най-трайни?

Последният мъжки парфюм/тоалетна вода/, който ми направи впечатление, беше на Bronnley. Наистина траен, но все пак това зависи и от самия човек, върху когото е. Би трябвало да го има в Бонжур и по-големите аптеки, които предлагат козметика. Изглежда ето така - http://www.bronnley.co.uk/product.aspx?id=561

Иначе съм забелязала, че парфюмите ми, които са ми донесени от някъде другаде /Англия, САЩ/, нямат нищо общо като качество със същите тук, дори когато са купени от най-добрите магазини. Трайност, остатъчен аромат...просто различни...

Да Ви питам Вас, някой знае ли някакъв парфюм който да е по-траен?

Питам защото вече съм много разочарован. Опитах Bvlgari Aqua, Hugo Boss Baldessarini и Str8 Racing. И трите са много хубави, но много бързо изветряват (прекалено бързо) и не говоря за тестери. Наскоро се наложи да поекспериментирам понеже афтършейва ми свърши (марка Makler), а не мога да го намеря никъде. А този афтършейв като го слагах, нямаше нужда от парфюм, защото беше доста траен. А горните 3 марки, колкото и да се борят за маркови са нищо пред това.

И понеже не очаквам да видя тази марка отново в Пловдив, се надявам поне Вие да ме упътите.

Кои марки парфюми според вас са най-трайни?

Най-трайния ми парфюм беше на Diesel,модела е Fuel for Life!Доста тежък и сладникав аромат.Примерно вечер преди да излезна като се напръскам,на обяд още ми мирише ризата :)

аз съм малко консервативен и като свикна на 1 после ми е много трудно да го сменя.

иначе от доста време ползвам само и единствено Булгари Аква , Пако Рабан блек ексес и от съвсем скоро Уан Милион пак на бате Пако , подариха ми го то па зе че ми хареса

Azzaro Chrome - най-великия парфюм за мене!

Мдам, и според мен е един от най-добрите мъжки. Сега мойто мъж е с Burberry - Summer, но преду му бях взела Chrome и наистина ухаеше прекрасно.

Gucci Rush за мен е най-приятния мъжки... не знам защо изчезна и го няма никъде. Много подобен на него са Azzaro Visit и новия ми подарък за коледа от мойта жена: Christian Lacroix: Tumulte

ще изкарам темата от дълбините и ще я отклоня в малко по-друга насока. въпросът ми е по-скоро от къде си купувате парфюмите и има ли малки опаковки. тъй като сега имам едно aqua di gio(20ml) и още не съм го преполовил, а вече ми е омръзнало. та идеята ми е да си купя още 2-3 по 20мл, за да мога да ги въртя:)

www.strawberrynet.com

www.fragrancex.com

Както и 2та магазина на главната: Леро и Соло. Само че напоследък миришем в тях а после ги поръчваме от горните 2 сайта че по-евтино - понякога наполовина :) Отделно че тука избора е по-малък и не поддържат всички неща на склад...

www.strawberrynet.com

www.fragrancex.com

Както и 2та магазина на главната: Леро и Соло. Само че напоследък миришем в тях а после ги поръчваме от горните 2 сайта че по-евтино - понякога наполовина :) Отделно че тука избора е по-малък и не поддържат всички неща на склад...

A, мерси, djadomraz, сега ще разгледам сайтовете :)

Иначе в момента ползвам да си кажа:

Mexx "Ice touch" - бившата направо се побъркваше по него :bgrin:

La Coste - на мен лично много ми харесва ;d

Hugo Boss - "Baldessarini" - всеобщото мнение е, че е сладникав

Giorgio Armani - "Acqua di gio" - също много се котира

И накрая, но не и последен STR8 Original за спорт, а и не само - също много добри отзиви от женския пол :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...