tankis Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 За минутите- Всяка те ранява а последната убива. .............. Злото дебне в мрака като хрътка, доброто е обществено понятие, протягаш си ръцете за прегръдка, и вече си удобен за разпятие български поет Успехите на лекарите ги огрява слънцето, а неуспехите ги покрива земята гръцки философ Homo homini lupus est- човек за човека е вълк латинска <{POST_SNAPBACK}> КаменР,първото-строфата-е на Добромир Тонев,когото лично познавах!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Skoro me razbixa s veliki misli na y4itel: Vsi4ki da napysnat staqta,6te prodalga s ostanalite. Ako namqsh ximikal pishi na list. Y4itelq razbiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги." Хари Труман "Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно." Секст Емпирик "Първите сто години са най-трудни." Уилям Мизнър "Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш." Помпоний "Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо!" Тва не знам на кой е ама е добро! "Може да вървя бавно, но никога назад!" Ейбрахам Линкълн "Трябва ли? Трябва!" Лудвиг ван Бетовен Уффф има още много ама за сега тия стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 "Only God can judge me." 2Pac Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 една мисъл прочетена преди време в едно много special училище - развъдник на "мозъци" когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле ,е*и им мамата на другите и гледай ти да си добре - направо ма разби като го четох.Не знам кой го е писал ,нито кога,ама съм се смял цял ден <{POST_SNAPBACK}> Аз я знам по малко по-различен начин:" Когато цъфнат теменугите и славей в клоните запей, е*и им мамата на другите, така най-лесно се живей!" Иначе моите любими мисли са: "По-добре да те мразят за това, което си отколкото да те обичат за това, което не си!" "Готино е да си велик, но по-великото е да си готин!" "Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите!" Не знам кой ги е казал, но много ми харесват Също така и тази мисъл в подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Никога не е късно да направиш на мрисника мрисно, но колкото по - късно толкова по - мръсно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In_HeLL Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Който учи, ще сполучи- който яде, ще сере!!! По добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 "Важното е да си тъп"-не си спомням моя ли беше или не един приятел.(аз съм много важен). "Човек не сере от миналото,а от бъдещето"-Тва го изръси един пиян клушар,който ни изнесе 1-но часова лекция относно срането и задаваше странни въпроси като:"вие знаете ли от къде серат бащите ви?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ето още една култова мисъл на Тупак - "С музиката си няма да променя света, но ще вдъхновя човека, който ще го направи!" Направо култово Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch_gp Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ЕТО И ОТ МЕН 2 ЯКИ МИСЛИ: 1.ЯМ КИФЛА СЕРА КИФЛА - ЯЖ ЛАЙНА СЕРИ ЛАЙНА 2.ЯЖ МАМО ЛЕЩА ДА ТИ ГО НАПЛЕЩА, ЯГОДА КАЙСИЯ ДА ТИ ГО ЗАБИЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Тази мисъл,която е на подписа ми наистина много ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 "Ти мечта за часовника точен , сега го имаш но нямаш мечта." (мисля , че е на Сенека) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Moqta e svarzana s u4ili6teto: U4ENIETO E ZLATO, NO NIE NE SME AL4NI Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Moqta e svarzana s u4ili6teto:U4ENIETO E ZLATO, NO NIE NE SME AL4NI <{POST_SNAPBACK}> Като "Работата е песен, но да не я пеем ние!"(но тези май не са ги измислили много велики хора ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 NE SE VJIVQVAI MNOGO V JIVOTA, ZA6TOTO NIKOI NE E IZLQZAL JIV OT NEGO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Vsichko e prehodno, ne se vzemai na seriozno Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Не са много умни. За такива доста се сещам. Ето някои: Животът е като стълба в кокошарник - къс и насран. Ако ти се работи, почакай малко и ще ти мине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Има много но най голямо впечетлвние,са ми направили две: "Пострай се да имаш това което харесваш,за да не си пренуден да харесваш това което имаш."- Виктор Юго и "Представата ни за реалноста,произлиза от опита ни,и завършва с него" -Алберт Айнщаин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 "Шо си сака оно си требе" шопска мъдрост. "Всичко трябва да се разпадне на атоми" моя е. "Спрете Земята, искам да сляза" неизв. автор. edit: "Всичко е относително." Айнщайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 piqja jena - vesela ka6ta Koito ebe zlo ne misli , koito go ebat da mu misli Tolkos sym piqn 4e mi se vijda 4e ima trezveni. I edno koeto go vidqh ot o6te ot vremeto na free.techno-link.com de nqma6a ftlbg i lamarinenata na Ek be6e 3K - v podpisa na nqkoi: Ne sym saglasen s tova koeto kazvash , no 6te za6titavam pravoto ti da go kazva6 dokato sym jiv ! EDIT : na edin sau4enik : " Koito nqma cveten televizor nqma da qde halva ! " 2 EDIT na 1 drug sau4enik: Na teoriq nqma razlika mejdu teoriq i praktika , no na praktika ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 "Теоретически не съм ВЪЗМОЖЕН,но практически СЪЩЕСТВУВАМ"!!! - не помня авторът на това велико изказване....съжалявам... "Промяната е единствената КОНСТАНТА.."-отново..неизвестен... "Ако не извървиш Пътя докрай,той остава пред теб..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Харесвам поговорката "Три пъти мери и един път режи" и я прилагам почти навсякъде Следващото не е сентенция или нещо такова, но си е моя мисъл и си я харесвам : "Душата ми са струните на арфа... Докосни ги, за да чуеш песента на сърцето ми!" А това е мисъл не братовчед ми: "Важното е всички да пият!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 ami se6tam se za edno :ili v ataka,ili bitaka,ili v ailqka.ama nz koi go e kazal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 "Ако някой се опита да те засенчи,остави го да слънчаса!" "За да надминеш целия свят,първо трябва да надминеш себе си" "Човек се ражда мокър и гладен,а това е само началото..." "Номерът не е да не падаш,а да ставаш винаги щом паднеш" "Когато вярвам,аз не вярвам,че вярвям.А когато не вярвам,аз не вярвам,че не вярвам" - Достоевски "Онова,което се е случило веднъж,може никога повече да не се случи.Но всичко,което се е случило два пъти,със сигурност ще се случи и трети път." - из "Алхимикът", Паулу Коелю Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 zna4i някаде из бг интернета срещнах следната мисъл цитирам по памет от Любен Дилов син(един опт наи умните хора в бг) е "Човек се ражда и умира а през останалото време някви други хора му пре4ат" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.