NightWolf Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 това което най-много ти приляга винаги пренадлежи на друг by Нуколай Реинов Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Тук и тук има доста.А иначе вижте подписа ми,това е любимата ми сентенция ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 " На този свят вземай насериозно всичко, освен себе си! " Р. Киплинг. Върху мисъл трябва много, ама адски много народ, трябва да си помисли внимателно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Много се кефя на тази мисъл"За да стигнеш до извора трябва да плуваш срещу течението" ама незнам кой я е казал Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Когато се опитваш да си добър във всичко,си по малко от всичко и нищо специално в каквото и да е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Това съм го казвал няколко пъти, но ще го повторя: Диетите са единственият случай в който ходим гладни и дебели EDIT: Вижте и подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 N/A (Мъдреците си измислят свои мисли, глупците ги разпространяват) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Моя версия на известната сентенция "If you can't beat them - join them" : IF YOU CAN'T BEAT THEM - KILL THEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "Horata vinagi te gledat-kogato si zle oblechen,kogato si dobre oblechen,kogato pravish neshto dobro i kogato pravish neshto losho....Abe nqma ugodiq..." P.M.Ima nqkolko i na podpisa mi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "Не се притеснявайте от затрудненията си по математика, мога да ви уверя, че мойте са още по-големи!" - А. Айнщайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 If you wanna fuck an eagle, first you must learn to fly Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Мисълта е яка само че не помня кой я е казал.Четах я в учебник по философия. "Смелите не живеят дълго, но предпазливите не живеят въобще.Да пием за здравето на смелите." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Kolkoto pove4e,tolkova pove4e-Me4o Puh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Има няколко типа хора:част от проблема,част от решението и част от пейзажа ! Можеш да свършиш една работа по 3 начина: 1.Правилния начин 2.Грешния начин 3.По моя начин Ако избереш последния значи ще се разбираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Простотията е за това - да се показва. Не е лесно да си тъп, особено когато си и много прост. Автор mIRCata Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "Може да съм грозен но за сметка на това съм тъп." Мишо Шамара Ееее след толкова време още умирам от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Ето от мен една,ама тя е малко... "Като не щеш-ДУХАЙО СУПАЙО!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 O sancta simplicitas! (О свещена простота!) Jan Hus Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Schumacher Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Никога не е късно,да направиш на мръсника мръсно... но колкото по-късно,толкова по-мръсно това ми е девиза а това не знам откъде е... Бъди себе си.....има достатъчно други хора А това ми го казаха две приятелки Живей бързо,умри млад,за да бъде красив трупът ти сетих се и друго... Не е важно да си пръв,важно е да си единствен Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamenR Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 За минутите- Всяка те ранява а последната убива. .............. Злото дебне в мрака като хрътка, доброто е обществено понятие, протягаш си ръцете за прегръдка, и вече си удобен за разпятие български поет Успехите на лекарите ги огрява слънцето, а неуспехите ги покрива земята гръцки философ Homo homini lupus est- човек за човека е вълк латинска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liz_Bathory Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 There is no such pain like that of desire. Type O Negative Cogito Ergo Doleo - Мисля, следователно се депресирам :ph34r: Хуморът е като жаба. Ако го отвориш, за да видиш какво има в него - ще умре. Mark Twain We are all kings or pawns. Napoleon America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between. Oscar Wilde America sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "С добра дума и револвер можеш да постигнеш много повече, отколкото само с добра дума." Ал Капоне Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 "Най-лесно ми е да общувам с десет хиляди души. Най-трудно ми е с един." Джоан Баез "Не можем да избираме как и кога да умрем. Можем само да решим как да живеем." Джоан Баез "Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите." Далай Лама "Не винаги ще бъде лято." - Езоп "Живописта е поезия която се вижда, а поезията- живопис, която се слуша." Леонардо да Винчи "Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си." Леонардо да Винчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Старая се да се водя по тази сентенция - "Бъди доволен с това ,което имаш, докато се бориш да постигнеш това, което искаш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.