Jump to content
BulForum.com

Колони!!Предлужения.

Recommended Posts

Какво предпочиташ, да са по-силни или да вадят по-чист звук? Ако е първото виж Luxeon W5.1 (~90$), ако е второто ти препоръчвам нещо на Creative то рода на P5800 (~60$).

Sorry za greshkata naistina se izlagam :unsure: .Sorry oba4e gi gledam teq deto mi gi predlogihte i neshto ne mi xaresvat mnogo.Trqbvat mi da sa moshni4ki s po stabilen bass i xybavo ka4estvo na zvyka max pari 130$.Sega sam si varzal DVD-to za pc-to a DVD-to e JVC-TH-A35 s xybavi tonkoloni ama smqtam da go maxam za tva 4akam drygi predlogeniq.10x :D

Еми поне според мен за тия пари това е...има и едни на genius, но луксеона май са по-добре. Ако искаш наистина добро озвучаване 130 долара определено няма да ти стигнат.

Държиш ли да са 5.1 ?

Посъбери още малко парички ( примерно 2 пъти по толкова) и си намери 2 хубави големи тонколони с 15 инчов бас втора употреба и едно усилвателче - ето ти доста здрав бас :)

Darga da sa 5.1 v momenta sam s takiva iskam basa da e xybav ama 4ak pak tolkova nqma smisal 150$ max ako nqkoi ima predlogeniq da kazva.

Държиш ли да са 5.1 ?

Посъбери още малко парички ( примерно 2 пъти по толкова) и си намери 2 хубави големи тонколони с 15 инчов бас втора употреба и едно усилвателче - ето ти доста здрав бас

Edin poznat ima edna ogromna tonkolona nz kolko vata.Darga da sa 5.1 zashtoto prosto nqma kade da q darga taq ogromna tonkolona imam si specialno mqsto za subwoofer i tva e 150 $ max davam.10x :excl: :excl: :excl: :excl:

Хмм еми немога да ти помогна тогава, но мога да ти пожелая успех

A az ti blagodarq 4e mi pogelavash yspex i 4e se namirat xora kato teb,koito se opitvat da pomognat 10x mnogo :D .

Koito ima predlogeniq da kazva :confused .Iziskvaniq ka4estven zvyk prili4en (pi-silen)bas 5.1 sistema i max 150 $.

Sorry za greshkata naistina se izlagam  :unsure: .Sorry oba4e gi gledam teq deto mi gi predlogihte i neshto ne mi xaresvat mnogo.Trqbvat mi da sa moshni4ki s po stabilen bass i xybavo ka4estvo na zvyka max pari 130$.Sega sam si varzal DVD-to za pc-to a DVD-to e JVC-TH-A35 s xybavi tonkoloni ama smqtam da go maxam za tva 4akam drygi predlogeniq.10x :D

ти за компютъра ли ги искаш или за DVDто?

ти за компютъра ли ги искаш или за DVDто?

Za pc-to iskam ama vishte se pak kvi sa mi tonkolonite na dvd-to koeto sam svarzal kam pc-to i mi kagete dali za 150$ moga da si zema po xybavi :confused 10x :D

Po podrobno  :)

Pure Accoustics

2x300W - 150 лева едната.

център+2 задни - 100 лева.

такива са колоните във градината на Олимп. лятно време.. вътрешната градина. едни сиви са там. високи. 4-ри лентови.

Аз си купих модела по-горе на Креатив само че 7+1.От личен опит ти казвам баса е много добър а и вадат не лош звук.Препоръчвам те ги с 2 ръце

Az 6ti kaja samo 1 ako iska6 hubava saround sistema si zemi kolonki na JBL ( Made in USA ) :) ! Na Gladston im e ofisa nqkade s/u tozi na JarComputers ! Okolo lucky cinema !

JBL не са 1500$, а 600 лева. 6.1. самоче комплекта е за домашно кино. има ги в технополис.

малко относително, щото от JBL до JBL има разлика (виждал съм JBL 2000$ 1 колона).

малко относително, щото от JBL до JBL има разлика (виждал съм JBL 2000$ 1 колона).

аз съм виждал само един комплект за домашно кино, но в случая не е целта да казваме най-скъпите колони. всеки производител има скъпи модели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...