Jump to content
BulForum.com

Бритни и 50 Цент в България

vinyl_master

Recommended Posts

Не мога да разбера какво толкова се превземате по някаква поп-певица средна ръка, която на всичкото отгоре вече е страшно демоде и някъв грозен бездарен негър :confused  Такава истерия нямаше около концертите на величия като Металика, Дийп Пърпъл и Тото, а вие тука ми припадате по някви утайки......просто не моа да ви разбера :wacko:

Ти и ти се изказа :huh: И аз мога да ти кажа за някои от любимите ти групи "кви са тия умрели метали, кво толкова се вълнувате" ми кат не ти харесват не ходи ве кой те кара :excl: Бритни била "средна ръка" а кои са големите поп певици ве ? 50 cent бил "грозен и бездарен" а вокалите на металите пращят от талант и са супер красавци хахахахаха

Ми да дойдат , т`ва ще е яко.Ще се радвам повече на Фифти ама и Бритни да дойде пак добре...

Mda mda i edin marmot zaviva 6okolada v staniol .....

ina4e nqkyde v m4etite ... 50 nqma da doide sam bi dovel baq qki raperi....

Ти и ти се изказа :huh: И аз мога да ти кажа за някои от любимите ти групи "кви са тия умрели метали, кво толкова се вълнувате" ми кат не ти харесват не ходи ве кой те кара :excl: Бритни била "средна ръка" а кои са големите поп певици ве ? 50 cent бил "грозен и бездарен" а вокалите на металите пращят от талант и са супер красавци хахахахаха

Виж какво, не очаквам кой знае какво от фен на Матрицата, какъвто очевидно ти си, но поне не се излгай! Ако наистина мислиш това, което казваш, а не просто се заяждаш.......значи акъла ти е колкото на Бритни, че и по-малко

Lеper спри са , не си прав ,точно ти е казано ,кат си се кефиш на металика ходи си на тяхни концерти не си играй с бритни

ami da vse pak si govorim za tva dali 6e doidat ili ne,i dali nqkoi 6e hodi ili ne!

anyway,ne mislq 4e 6e cufnat to4no tuk,no ako zemat da izko4at za Brittney bih oti6la-vie znaete li kuv kupon 6e e ? :D

то ако билета е 50 стинки кои няма да отиде , а ако говориш за 50 Цент малко си се объркал ..... сметни 50 Цента по курса колко стинки са и тогава говори неска курса е 1.51 девмек 50х1.51=75.5 Стотинки еииии те ако те дойдат и аз отивам

Имах предвид с 50 стотинки да нарека 50 cent.

50 стотинки = 50 cent :)

Сори за офтопика, простете ми.

• 1 month later...

Samo kato 4uq imato Britney Spears i....kvo da vi kaja....pyrvoto za koeto se se6tam e edno mazno,gadno sy6testvo,koeto v pove4eto slu4ai pubertet4etata haresvat,no ne i az.... :sick :angry1 nikoga ne bih oti6la na koncerta i,dori nasila da me karat...ta tova muzika li e...nqkvo hlen4ene :excl:

E 50cent e 100 pyti po-dobyr ot taq rusokoska i ima mn pesni koito mi haresvat,za nego bih si pomislila...pone si zaslujava :music

Хайде да уточним нещо...

Говорейки за концерти в България на първо място изниква проблемът с организацията.

Никой не е достатъчно кадърен да придърпа някой изпълнител без съответната "звезда" да има турне в региона...

Откъдето следва:

*абсурдно малка продажба на билети;

*загуба на зрители, дошли от съседните ни държави, за да видят съответната знаменитост (тук е времето да вмъкна, че продавам 19' LCD TFT Samsung SyncMaster, за да се добера до Истанбул!!!).

Т'фа е.

А дали Бритни ще си домъкне задника до България? Е, може би след 20-тина години, когато ще е сбръчкана и със обратна захапка "звезда", търсеща някакви живи свои фенове.

Enjoy it!

Бритни =  :sick

Е, това го знам, но наистина въпросът е кой ще се излъже да отиде на неин концерт? Е, в САЩ, където е пълно с промити малки мозъци - да, но тук... Кой?

13-14 годишните? Та те си падат по-скоро по чалга... А и откъде пари за билет :confused

А и откъде пари за билет  :confused

mi lesno...shte pestqt ot zakuski... :P

inache za 50 Cent sum siguren che shte napulni stadiona(ili zalata),ako doide...

pone ot 'raparcheta' v BG ne moje da se oplachem...vupreki che povecheto kato gi vidq

me napushva na smqh... :D

nqkav 12-13 godishen sopol sus shirok 2 puti kolkoto nego pantalon...e tqhna si rabota de...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...