Jump to content
BulForum.com

Бритни и 50 Цент в България

vinyl_master

Recommended Posts

Значи ония ден ,докато си седях в офиса на работата и слушах радио фреш ,почнаха новините в 15:00 ако не се лъжа.Пича каза ,че в еди кой с весник от острова (космополитан ли каза ,нещо от сорта) ,Бритни Спиърс била заявила ,че ще включи България в следващото си турне ,щото много била чувала за нас :P ,а доколкото за 50 цент ,некав суперски фен от България му пращал много писма ,в последното написл: купих си еди къф си мп3 плейър и го нахаках целия със "50 Cent - Candy Shop" 852 трака :).Та двамата осбъждали да идват тука ,та дай боже малко Поп. артисти да видим ,че ми омръзна всичко ,ако това стане (Оптимист съм ),ще ида заради кака Бритнииии :).

Ако това стане макар че се съмнявам ще е супер яко ще се разцепа на 50 Cent най вероятно ще доведе и някои други луди рапъри(Lloyd Banck и Young Buck най вероятно) и просто няма как да не се ходи.

Abe dosta e samnitelno da doidat,a pak ako doidat kolko si mislite,che shte srtuva bileta.....

Съжалявам, че ще ви разбия мечтите, но едва ли ще си домъкнат лъскавите дупета в България. Пък дори и да дойдат билета ще бъде минимум 25 лева.. минимум..

Както и да е, аз лично не бих отишла.. нямам толкова излишни пари..

ХАхахах,Не е реално коклко ма радват мненията на Loko^fen i Mafiot^.А колкото до темата и тя е доста весела.Знам само,че и да дойдат в България, няма да отида,щото не съм им фенка./бтв,обаче няма ли да е жестоко да напраят концерт заедно например ако въобще нещо се получи....Тогаа сериозно ше се замисля....Все пак целят свят ги харесва,няма да е за изпускане шоуто.....Но не вярвам това да се случи:):)

няма ли да е жестоко да напраят концерт заедно например ако въобще нещо се получи

чак пък толкоз да е мизерен Фифти че да направи концерт с Бръкни? тва е егати фантазията.

Да идват. ОК!

Жалко за организатора - може да се окаже провал. Интересно коя зала или стадион биха напълнили в България. Ако тези умници искат да изкарат някой лев от концерт у нас, по добре да издрусат някоя партийка и да им попеят на предизборен митинг. Тогава сигурно ще се посъберат хора.

Просто не ги виждам иначе пред местната конкуренция от евнуси, барбита и прочее. B)

е е яко ако дойдат и аз лично ще ида заради 50сент

ама чесно казано ме съмнява :)

Да ти кажа пък, мен ме съмнява още повече :P :excl: Не виждам причина да идват по нашите географски ширини,щот питай ме кога средно статистическият българин ще си купи оригинален диск ! Ние сме едни от най-големите пирати в това отношение :blink: :excl:

Съмнява ме честно казано, че някои от тия двамата ще дойде тука..

Иначе, ако дойде ще ида, не щото съм йм фенка, ами щото ще си е събитие да гледам толкова хора на едно място ;>

/офф общо взето и за тва хода по партита, толкова много хора вкарват ебати атмосферата B)

Абе ония ден не беше ли 1ви април  :P  :bgrin:

АХААхахахАХхХАХаХахаХахха :D :D :D :D :D

НАЙ-НАКРАЯ ЕДНО СМИСЛЕНО МНЕНИЕ!!!!

Смешно ми е как на никой друг не му мина през акъла... :D Това като темата с World of Starcraft, а мненията пак си се сипят.... :)

• 5 weeks later...
Значи ония ден ,докато си седях в офиса на работата и слушах радио фреш ,почнаха новините в 15:00 ако не се лъжа.Пича каза ,че в еди кой с весник от острова (космополитан ли каза ,нещо от сорта) ,Бритни Спиърс била заявила ,че ще включи България в следващото си турне ,щото много била чувала за нас :P ,а доколкото за 50 цент ,некав суперски фен от България му пращал много писма ,в последното написл: купих си еди къф си мп3 плейър и го нахаках целия със "50 Cent - Candy Shop" 852 трака :).Та двамата осбъждали да идват тука ,та дай боже малко Поп. артисти да видим ,че ми омръзна всичко ,ако това стане (Оптимист съм ),ще ида заради кака Бритнииии :).

Дай Боже да дойдат!!! и аз "ще ида заради кака Бритнииии" мноо ме кефи тая кифла!! :punk

:D Всичко хубаво, но си закъснял с поста си, с един ден. Сешташ ли се ?.!.? :D

Не мога да разбера какво толкова се превземате по някаква поп-певица средна ръка, която на всичкото отгоре вече е страшно демоде и някъв грозен бездарен негър :confused Такава истерия нямаше около концертите на величия като Металика, Дийп Пърпъл и Тото, а вие тука ми припадате по някви утайки......просто не моа да ви разбера :wacko:

Много ме съмняват да дойдат, особено Бритни, но иначе веднага отивам заради 50 стотинки  :)

то ако билета е 50 стинки кои няма да отиде , а ако говориш за 50 Цент малко си се объркал ..... сметни 50 Цента по курса колко стинки са и тогава говори неска курса е 1.51 девмек 50х1.51=75.5 Стотинки еииии те ако те дойдат и аз отивам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...