Jump to content
BulForum.com

Pope John Paul II dies

RubbeR_HeaD

Recommended Posts

Poklon pred pametta mu...Neka da pochiva v mir...

Не съм католичка , но тази сутрин бях сред хората пред "Св Людвиг".Запалих свещ в памет на една велика личност на 20 век.Поплаках си.Нека душата му намери мир.Нека почива спокоен ...

Не е необходимо да си католик или да си познавал Папата за да скърбиш за него ( @sMARTBomber ) .Той бе Личност - една от малкото които днешното време е раждало и може да си позволи да го нарече така напълно заслужено.Най-популярният ,най-дейният църковен глава в историята на църквата и може би най-обичаният.Ще е трудно на следващият да го достигне по дела и да си спечели обичта на толкова хора.

За мен почина не църковен глава,почина Човек с главно Ч.

Една от водещите фугури на 20 век.Друг такъв папа едва ли ще има!Нека почива в мир!

Pope John Paul II

Закво си го написал на английски бе мама му стара...

Мир на праха му! Една от великите личности на 20-ти век!

И, все пак, доста драматично се развиха събитията през последните няколко дни. Явно се търсеше, един вид, обединяване на християнството и човечеството като цяло, покрай обявяването на смъртта му.

Доста държави обявиха национален траур, който ще продължи до погребението на Папата. Много хора скърбят за него. А днес на площада имаше голям купон! Международен ден на ромите ли, кво ли!? Песни, танци, музики, певци на плейбек и кво ли още не...

Даже и да не сме обявили национален траур, все пак, такова събитие, в момент, в който голяма част от човечеството скърби, е най-малкото нелепо!

Не е необходимо да си католик или да си познавал  Папата за да скърбиш за него ( @sMARTBomber ) .Той бе Личност - една от малкото които днешното време е раждало и може да си позволи да го нарече така напълно заслужено.Най-популярният ,най-дейният църковен глава в историята на църквата и може би най-обичаният.Ще е трудно на следващият да го достигне по дела и да си спечели обичта на толкова хора.

За мен почина не църковен глава,почина Човек с главно Ч.

А ти плака ли?

Защото аз това не мога да разбера. По принцип плача изразява дълбока скръб и може да се породи от загубата на много близък човек. Съмнявам се че повечето го правят искрено.

За мен също бе велик човек, но чак пък да плача... :confused

Поколон пред светлата му памет!

Господ си прибра,най големия мъченик след Христос на този свят!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...