Jump to content
BulForum.com

Проблем?!... с интернета!!!

MPABKATA_Z

Recommended Posts

Имам проблем с интернета. От снощи не иска да работи като хората. Значи към ОСЕМ(8) часа снощи спря напълно. След това ту има ту няма. Страниците се отварят когато си искат. Обаче в IRC влизам веднага.. и след малко ме disconnect-ва. Кво за тия магии и аз не знам. Ето ми трафика:

shit.JPG

Както виждате нещо не е както трябва. Това горното е трафика на FlashGet. Забелязвате ли как са на ивици? До снощи не беше така. Всичко си беше нормално, без ивици, почти равно с горна граница около 30kb. Не знам от какво е. Проверих кабелите, дали нещо отзад не е в ред, ама като каза че няма да мога да свалям и тва беше. Малко помощ, ако може. Ще съм ви много благодарен :cry.

За какво говориш човече?! Ето ми статистиките:

Downstream Value

Frequency 687000000 Hz Locked

Signal to Noise Ratio 35 dB

QAM 256

Network Access Control Object ON

Power Level 2

HFC MAC Address 00:0B:06:C4:BF:A6

Upstream Value

Channel ID 7

Frequency 24550315 Hz Ranged

Ranging Service ID 375

Symbol Rate 2.560 Msym/s

Power Level 54 dBmV

И все пак не мога да разбера къде е проблема. Проверих пак кабелите.. нищо. Всичко е наред. Download-а пак е в същото положение... дърпа, спре, дърпа, спре.. е може ли такива работи. Май в понеделник ще трябва да им се обадя да идват да видят какво става. Аз нямам ни най-малка идея. Няма вируси.. незнам от какво може да е, ман.. Други предположения?

А дано! Утре ще стане една седмица :). Проблема е, че започна от снощи, разбираш ли? Отначалото нямах проблеми... до снощи!

И ресрат не помага, човече. Спирам го, остава на Stand by, изчаквам малко, пуксм го, пак същото. Изключвам го от контакта, след малко пак го включвам и пак не работи. Опитах ВСИЧКО, но и ВСИЧКО не помага... явно трябва още нещо..

Е аз какво обяснявам. От една седмица го имам (ПЕРФЕКТЕН) и после изведнъж се скапа. Как може цяла седмица да си работи и ХОП! да се прецака? И аз съм на мнение, че не е от това, че го имам от една седмица.

:) Добре бе. Аз само питам за някаква алтернативна възможност тук дали кога да пи оправя нета. Все пак не само аз съм имал проблеми. Някой даже са имали същите проблеми. Спокойно, утре ще звънна на "супорта". Няма да ви занимавам повече.

Peace :punk!

azsum, прав си чосече :). Напих са и гледай кво става. ПЕРФЕКНТО ЧЕРВЕН DuMeter!

wow.jpg

Знаете ли? Проблема може би е в download програмите. С Download Accelerator Plus нямам никакви проблеми. Сваля като за световно. С GetRight5 и с FlashGet1.4 един филм(700MB) го сваля за около 7 часа, а с Download Accelerator Plus за час и нещо свали 324 мегабайта. Значи за около 3 часа ще го свали?! Какви са тия магии и аз не знам :ghost

pri men du metera mi dava ne realnistoinosti

a kvi sa tiq gluposti s alkohola i interneta na evrocom ne moga da razbera vzeha che istrigha bulshit moderatorite i se premestiha po drugite sekcii na foruma :D

temata za alkohola az si go obesnqvam ako nastina e taka

tova znachi che suporta znae koi pie v momenta ot klientite i imu dava po golqma skorost {ot tva po glupavo iskazvane edvali ima ama az po drug nachin ne si go obesnqvam}

ako ne sum prav popravete me

pri men du metera mi dava ne realnistoinosti

Това е защото виждаш бърст рейта. За да ти показва stable рейт иди на options и избери display average values.

MPABKATA_Z, izglejda vse pak mnogo dobre napravi che se oplaka, tova e edin ot sluchaite v koito strannite problemi vsyshnost ne sa pri abonata, ako pak zabelejesh podobno povedenie nai dobre e vednaga da se obadish i da kajesh neshto ot roda na "pak nasicha ineta na novite tarifi", te nqma da te razberat ama ti im kaji samo da predadat na kogoto trqa

Nqkoi moje li da mi napishe normalnite stoinosti na modemniq signal

Ot izvestno vreme i az imam problem s Internet-a :(

Downstream Value

Frequency 687000000 Hz Locked

Signal to Noise Ratio 36 dB

QAM 256

Network Access Control Object ON

Power Level -2 dBmV The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading

Upstream Value

Channel ID 3

Frequency 24549923 Hz Ranged

Ranging Service ID 6475

Symbol Rate 2.560 Msym/s

Power Level 58 dBmV

dreamer znaesh li kakvo mi pokazva bez da sum pusnal nitoedno prilojenie kumintrernet che imam 1.5 kb download a kato pusna da svalqm midava razlichna stoinost ot tazi na programata s s koito svalqm pishe 3 du meter mi dava 4.8

Ако ползваш FlashGet и гледаш долният статус по-добре спри (да го гледаш). DU Meter на average изисква няколко секунди за да покаже рязка промяна при скорост на трансфер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...