Jump to content
BulForum.com

Проблем с Enable Network Connection

saq

Recommended Posts

Значи изключвам си компютъра и от контакта.След като пак го включа не ми се включва Интернета.Показва ми, че е вклчено всичко,но трябва да изключа с десен клавиш на мишката вържу иконата на мрежата,да се скрият "телевизорчетата",после отново да я задействам!Имам кабелен модем,LAN карта VIA ,WIN XP SP2,Zone Alarm,NAV 2003qправих всякакви комбинации ,за които се сетих,но проблемd си остава,подчертавам само,когато компа е изключен и от мрежата за 220 V,когато не дърпам щепсела всичко си е нормално.Да имате някакви идеи??!

Това ми прилича по-скоро на проблем с модема. Като дръпнеш щепсела, модема вероятно и той се изключва, с Моторола ли си?

Аз съм с Webstar, той няма различни режими за изключване и т.н., затова не съм страдал от проблеми с него.

Но това е само предположение.

Иди в Network Connections и с десен бутон uninstal на картата ти и после я инсталирай на ново като през това време е желателно да си изключил кабела за нета.При мен така се оправи.

Проблема може да идва и от firewall-a. Ако не се оправи от съвета на последния пост, опитай да изключиш zonealarm, тъй като той може да филтрира пакетите на IE.

Едва ли е от защитната стена,защото даже я деинсталирах,изобщо махнах всичко ,което според мен пречи ,но при изключване на компютъра от мрежата(220в) проблема си остава.

Така и смятам да направя,но ще трябва да внимавам много.Някой правил ли го е?Практически съвети?

Е ти па просто си записваш IP adaress, Gateaway, DNS , но незнам дали имаш нещо по-специфично за интенет връзката все пак това са осовните адреси които трябва да имаш.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...